Keystone logo
University of Pretoria, Gordon Institute of Business

University of Pretoria, Gordon Institute of Business

University of Pretoria, Gordon Institute of Business

Introducere

La GIBS, sunteți sigur de o experiență de școală de afaceri care îmbrățișează tehnologia și întreruperea, în timp ce găsiți în orice moment modalități de a umaniza și de a vă conecta la noua lume digitală a muncii.

Fiind o instituție antreprenorială cu legături profunde cu continentul african, GIBS s-a schimbat dramatic de la înființarea sa în 2000. Înființată pe baza unei dotări semnificative de către omul de afaceri și filantrop Sir Donald Gordon, școala de afaceri a Universității din Pretoria a evoluat din a fi o afacere școală pentru afaceri, în cadrul fondării decanului profesor Nick Binedell, într-o instituție africană de talie mondială și centru de cercetare, sub fostul decan profesor Nicola Kleyn.

Considerat de mult ca o școală de afaceri cu acreditări internaționale impecabile, GIBS conduce acum calea printre colegii săi globali datorită concentrării progresive pe învățarea mixtă de calitate, împreună cu un angajament pentru o expunere experiențială semnificativă.

Stăpânirea abordării noastre este angajamentul nostru față de învățarea pe tot parcursul vieții, dedicarea către metode de predare de înaltă calitate și inovatoare, urmărirea valorilor etice și durabile și o viziune de perspectivă asupra afacerilor și a rolului acesteia în lume. Accesul la facultatea locală și internațională asigură faptul că experiența dvs. GIBS este relevantă la nivel global și deschide porțile către rețelele globale apreciate.

Locații

  • Sandton

    26 Melville Rd, Illovo, Johannesburg, 2196, 2057, Sandton

    Întrebări