Keystone logo
University of Sussex Business School

University of Sussex Business School

University of Sussex Business School

Alăturați-vă nouă în campus pentru Ziua porților deschise la masterat, sâmbătă, 2 martie

Faceți cunoștință cu facultatea noastră de la Business School și descoperiți cursul potrivit pentru dvs.

Introducere

University of Sussex Business School

La University of Sussex Business School căutăm să abordăm unele dintre provocările cheie cu care se confruntă lumea modernă, de la schimbările climatice la lumea în evoluție a muncii. Gama actuală și calitatea expertizei noastre ne plasează în fruntea cercetării și predării care are relevanță directă pentru practica de afaceri și elaborarea politicilor.

Acreditat atât de EQUIS, cât și de AMBA, University of Sussex Business School dezvoltă lideri actuali și aspiranți care vor susține gândirea critică și originală. Accentul nostru este pe gestionarea inovației pentru progresul social și economic.

Munca noastră se bazează pe studii de management, economie, știință, tehnologie și inovare, pentru a avea un impact asupra viitorului oamenilor și instituțiilor din întreaga lume. Studiem problemele care contează, pentru a ne transforma lumea și viitorul tău.

Situat la Falmer, lângă Brighton, la mică distanță de Londra și de aeroporturile internaționale importante din Gatwick și Heathrow. Oferim o serie de cursuri care acoperă management, finanțe, contabilitate, economie, politică, sustenabilitate, dezvoltare, antreprenoriat și marketing. Campusul nostru și programele online acoperă studii de licență, postuniversitare, MBA și doctorat.

Clasamente

Suntem pe locul 13 în Marea Britanie pentru afaceri și economie (Times Higher Education World University Rankings 2022) și pe locul trei în Marea Britanie pentru venituri din cercetare 2015-2019 (Chartered Association of Business Schools). Suntem pe locul 37 în lume pentru îndeplinirea Obiectivelor de dezvoltare durabilă ale ONU (Times Higher Education World Impact Rankings 2022).

Clasamentul mondial al universităților QS pe subiecte 2022

  • 1 în lume pentru studii de dezvoltare
  • Top 15 în Marea Britanie pentru economie și econometrie

Clasamentul QS Business Masters 2022

  • Locul 9 în Marea Britanie și Top 50 mondial - clasamentul Masters în managementul lanțului de aprovizionare
  • Top 20 din Marea Britanie și Top 100 mondial - clasamentul Masters în management
  • Top 20 în Marea Britanie și World Top 60 - clasament Masters in Marketing
  • Top 25 în Marea Britanie și 101-110 în clasamentul World - Finance Masters

Suntem pe locul 12 în Marea Britanie pentru Economie și Afaceri în clasamentul performanței lucrărilor științifice pentru universitățile mondiale în 2021 (Clasament NTU).

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBA

Locații

  • Brighton

    Jubilee Building, Falmer, BN1 9RH, Brighton

Întrebări