Keystone logo
University of Tennessee - Space Institute

University of Tennessee - Space Institute

University of Tennessee - Space Institute

Introducere

Institutul Spațial al Universității din Tennessee (UTSI) este o instituție de studii postuniversitare și de cercetare situată în Middle Tennessee, adiacent complexului de dezvoltare a ingineriei Arnold al forțelor aeriene americane. UTSI a fost înființată în 1964 ca parte a Universității din Tennessee și a devenit o instituție recunoscută la nivel internațional pentru studii postuniversitare și cercetare în inginerie, fizică, matematică și sisteme de aviație și a adus contribuții remarcabile la nivel local, statal, național și global. .

Misiune

UTSI demonstrează în mod constant o cultură a excelenței în educația postuniversitară și cercetarea sponsorizată pentru a promova stadiul tehnicii în științe de testare aerospațială integrată, care adaugă valoare pentru succesul părților interesate.

Viziune

A fi cea mai importantă universitate în științe de testare aerospațială integrată.

Absolvenții noștri

Peste 2000 de diplome postuniversitare - inclusiv peste 250 de doctorate - au fost acordate prin UTSI, un număr mare dintre ele pentru Tennesseans. De ani de zile, UTSI a servit industria din Tennessee, oferind un program de master în domeniul științei (MS) în afara campusului în Managementul Ingineriei (Inginerie Industrială) în locații industriale. Avem mulți absolvenți distinși, dintre care mulți au atins faima națională ca astronauți, președinți de companii, oameni de știință șefi, manageri de inginerie și savanți și oameni de știință renumiți. Mulți dintre absolvenții noștri ocupă poziții de nivel înalt în industrie, guvern și universități, nu numai în Statele Unite, ci și în alte țări.

Acreditare

Universitatea din Tennessee, Knoxville este acreditată de către Asociația de Sud a Colegiilor și Școlilor Comisia pentru Colegii (SACSCOC). Studenții care obțin diplome și certificate în disciplinele oferite de Institutul Spațial al Universității din Tennessee sunt absolvenți ai Universității din Tennessee, Knoxville, care este acreditată în mod continuu de SACSCOC din 1897 și este autorizată să acorde diplome de bacalaureat, master și doctorat. Contactați Comisia pentru colegii la 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 sau sunați la 404-679-4500 pentru întrebări despre acreditarea Universității din Tennessee, Knoxville.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

Locații
  • B H Goethert Parkway,411, 37388, Tullahoma

Întrebări