Keystone logo
University of Texas Arlington Doctor în inginerie mecanică
University of Texas Arlington

Doctor în inginerie mecanică

Arlington, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 11.044 *

În campus

* $ 10,126 pe semestru pentru nerezidenți (timp de 9 ore pe semestru). 4.577 dolari pe semestru pentru non-rezidenți (care durează 9 ore pe semestru).

Introducere

Programul de absolvent oferă oportunități de dezvoltare profesională în forme, cum ar fi cursuri de instruire pentru a spori competența tehnică în domeniile practicilor de inginerie mecanică; formarea printr-o varietate de experiențe în design, dezvoltare, cercetare, experimentare și / sau analiză în eforturi comune cu facultatea și colegii; Cursuri de studii specializate necesare pentru intrarea în domenii de carieră aliate în disciplina de inginerie mecanică; ghid individualizat sub supravegherea facultății; și cursuri de susținere pentru programe care duc la o carieră care necesită competență interdisciplinară.

Un student cu ajutorul unui consilier al facultății planifică un program care să fie în concordanță cu interesele sale tehnice și cu facilitățile și ofertele de cursuri disponibile. De obicei, programele sunt clasificate ca:

 • Știința termică
 • Fluid Science
 • Proiectare mecanică și producție
 • Mecanica și structurile de rezistență
 • Controale și sisteme

Cerințe de admitere

Statutul de admitere

 1. Admiterea necondiționată: Pentru a fi admisă necondiționat, un solicitant trebuie să îndeplinească cel puțin condițiile 1, 2, 3 și 4.
 2. Admitere la probă: doctorat solicitanții care nu îndeplinesc condițiile de admitere necondiționată, dar care îndeplinesc oricare dintre cele trei puncte 1, 2, 3 și 4 vor fi luați în considerare pentru admiterea la probă.
 3. Admiterea provizorie: Solicitanții care nu sunt în măsură să furnizeze toată documentația necesară înainte de termenul limită de admitere, dar care altfel par să îndeplinească criteriile de admitere, pot primi admitere provizorie.
 4. Negare: Solicitanții care nu îndeplinesc cel puțin două dintre primele patru criterii de admitere vor fi în mod normal refuzate.
 5. Amânarea: o decizie amânată poate fi acordată atunci când un dosar de cerere este incomplet sau când o decizie respinsă nu este adecvată.

Cerințele de admitere pentru BS la doctorat Urmări

 1. Un GPA global, calculat de către Graduate School, de 3.3 sau mai mare în cursuri de licență.
 2. Un scor GRE de cel puțin 150 (450 în scalare veche) (verbal) și 159 (750 în scalare veche) (cantitativă).
 3. Trei formulare de recomandări scrise satisfăcătoare din partea profesorilor sau a supraveghetorilor anteriori.
 4. Un eseu scris referitor la obiectivele și motivele studenților pentru studiile postuniversitare.
 5. Pentru solicitanții a căror limbă maternă nu este engleza: Toți elevii admiși în program trebuie să îndeplinească cerințele minime de limbă engleză, așa cum sunt detaliate în secțiunea generală privind cerințele de admitere din catalog. Cu toate acestea, îndeplinirea cerinței minime nu garantează admiterea. Programul va acorda preferință studenților cu un scor IELTS de 6,5 sau scor total TOEFL-iBT de 84.

Informații suplimentare despre cerințele de admitere.

Cerințe de diplomă

Nu există o limbă străină necesară pentru doctorat. grad.

MS-Ph.D. Urmăriți elevii

Pentru a atinge obiectivul educațional al unui fundal tehnic larg în ingineria mecanică, este de așteptat ca fiecare student să urmeze cursuri de absolvire suficientă pentru a obține cunoștințe aprofundate în cel puțin două domenii de inginerie mecanică. Elevii al căror fundal este într-un domeniu diferit de ingineria mecanică trebuie să satisfacă cerințele de bază ale Master of Science. Rețineți că înscrierea în cursurile elective din afara Departamentului de Inginerie Mecanică și Aerospațială necesită aprobarea prealabilă a consilierului absolvent al ingineriei mecanice și a președintelui comitetului studenților. În caz contrar, ele nu vor lua în calcul cerințele de absolvire. Programul de doctorat constă într-un minim de 24 de ore de credit de cursuri dincolo de masterat, plus 9 ore de disertație și 2 ore de seminar, și necesită îndeplinirea cu succes a următoarelor cerințe:

 1. Trei cursuri de bază (9 ore de credit) din cel puțin două zone diferite, după cum urmează:
  • Știința termică: conducerea termică ME 5316, transferul de căldură cu convecție ME 5317, ME 5318 transferul termic prin radiație, ME 5321 termodinamica clasică avansată
  • Fluid Science: ME 5313 Fluid Dynamics, ME 5342 Advanced Dynamics Gas, ME 5344 Fluxuri vâscoase
  • Proiectare, mecanică și producție: ME 5310 Metode cu elemente finite, ME 5337 Introducere în robotică, ME 5339 Aspecte structurale de proiectare
  • Controale și sisteme: ME 5303 Metode clasice de analiză și sinteză a sistemelor de control, ME 5305 Modelarea sistemelor dinamice, ME 5341 Componentele sistemelor de control.
 2. Un curs suplimentar (3 ore de credit) la nivel de absolvent într-una din domeniile largi de inginerie mecanică în afara ariei majore de specializare a elevului. Un curs de bază este, de asemenea, acceptabil pentru îndeplinirea acestei cerințe.
 3. Trei cursuri suplimentare (9 ore de credit) în aria principală de cercetare a studenților
 4. Un curs (3 ore de credit) de analiză de inginerie (ME 5331, 5332, sau alte cursuri de matematică aprobat).
 5. Două ore de curs de seminar
 6. Nouă ore de credit (ME 6999) pentru o disertație.

Cerințele de curs finale sunt stabilite de către comitetul de supraveghere al elevului. În plus, un student trebuie să treacă trei examene înainte de a fi acordat doctoratul. diplomă: examenul de diagnosticare, examenul cuprinzător și examenul final (sau examinarea disertației).

Un examen de calificare pentru MS la doctorat elevii de școală vor fi administrați înainte de începerea celui de-al doilea semestru al studenților. Examenul de diagnosticare testează cunoștințe fundamentale în două domenii tehnice de inginerie mecanică. Studentul și consilierul de cercetare al elevului aleg în comun domeniile tehnice din următoarele cinci: (1) știința termică, (2) știința fluidelor, (3) proiectarea și fabricarea mecanică, (4) mecanica și structurile solide și (5) și sisteme. Subiectele de examen pentru domeniile tehnice sunt date în domeniul ingineriei mecanice. examen de diagnosticare. Examenul de diagnosticare este oferit în mod obișnuit de două ori pe an în săptămâna anterioară începerii semestrului de toamnă și / sau primăvară. Un student care intenționează să efectueze examenul de diagnostic trebuie să informeze în prealabil consilierul absolvent al ingineriei mecanice și nu mai târziu de jumătatea semestrului lung înainte de data planificată de a lua examenul și să se consulte cu consilierul absolvent al ingineriei mecanice pentru perioada de timp și locul examinării diagnostice.

Un examen cuprinzător va fi administrat studenților după terminarea cu succes a tuturor fazelor examenului de diagnosticare și înainte de activitatea de cercetare a studentului pentru disertație. Examenul cuprinzător este folosit pentru a determina dacă elevul are pregătirea necesară și specializarea necesare pentru cercetarea în dizertație și dacă studentul poate organiza și conduce cercetarea. Un candidat trebuie să treacă acest examen pentru a fi admis la candidatura pentru doctorat. grad.

Elevul trebuie să se înscrie în cel puțin trei ore de cursuri de disertație (ME 6399-6999) sau de cursuri de cercetare (ME 6397-6999) în fiecare semestru în care elevul este implicat activ în pregătirea disertației sau de cercetare, cu excepția faptului că studentul trebuie să se înscrie în ME 6999 în semestrul de absolvire.

Studentul trebuie să depună cererea de candidatură și programul final de lucru la Comitetul de Inginerie Mecanică pentru studii postuniversitare imediat după finalizarea examenului complet. Cursurile luate pentru gradul de masterat la această instituție pot fi utilizate pentru a îndeplini aceste cerințe; cu toate acestea, cursurile listate pentru gradul de masterat sau orice alt grad nu pot fi enumerate ca fiind cerința reală a cursului în programul final de lucru. Lucrările de transfer nu sunt acceptate în programele de doctorat; cu toate acestea, aceste cursuri pot oferi o bază pentru renunțarea la anumite cerințe de curs.

Studentul trebuie să depună formularul Cerere pentru formarea disertației la Școala Universitară cu cel puțin două săptămâni înainte de apărare. În același timp, studentul trebuie să anunțe examenul pentru membrii comunității universitare prin publicarea de pliante în buletinele de știri departamentale și prin furnizarea unei declarații electronice consilierului postuniversitar de inginerie mecanică care va fi afișat pe pagina web a departamentului, indicând detalii ( titlul, rezumatul, consilierul, ora și locul) al examenului. Este necesară aprobarea tezei de către membrii Comitetului de Disertație.

Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea intitulată Reguli generale și informații universitare pentru universitățile universitare din catalogul universitar.

Gradul R (cercetarea în curs) este un grad permanent; completând cerințele cursului într-un semestru mai târziu, nu o poate schimba. Pentru a primi un credit pentru un curs de gradul R, elevul trebuie să continue să se înscrie în curs până la primirea unui grad de absolvire.

Un grad incomplet (gradul I) nu poate fi dat într-un curs care este clasificat R, nici nu poate fi acordat gradul R într-un curs care este gradat I. Pentru a primi credit pentru un curs în care elevul a câștigat un I, elevul trebuie să completeze cerințele cursului. Înscrierea din nou în cursul în care am fost câștigat nu poate schimba un grad de I. La discreția instructorului, o notă finală poate fi atribuită printr-o schimbare a formei de grad.

Cursurile de teze de trei ore și cursurile de disertație de trei și șase ore sunt clasificate numai în R / F / W. Gradul P (necesar pentru finalizarea gradului pentru studenții înscriși în teze sau programe de disertație) poate fi obținut numai în teze de șase ore sau în cursuri de disertație de nouă ore. În lista de cursuri de mai jos, cursurile cu gradul R sunt desemnate fie "Graded P / F / R", fie "Graded R." Ocazional, notele valabile pentru o schimbare de curs. Elevii ar trebui să consulte consilierul sau instructorul absolvent corespunzător pentru informații valide despre anumite cursuri.

BS la doctorat Urmări

Pe lângă cerințele enumerate mai sus pentru doctorat. grad, un BS-Ph.D. Elevul de urmărire va fi obligat să se înscrie în cel puțin trei ore de cercetare în fiecare semestru în primii doi ani ai studenților, primind o notă de trecere / eșec (fără clasa R) în aceste ore. Un BS-Ph.D. studentul trebuie să aibă un consilier de cercetare a facultății (disertație) înainte de începerea celui de-al doilea semestru complet al studentului. O BS către un doctorat. studentul trebuie să ia doctoratul. Examen de calificare înainte de începerea celui de-al doilea semestru lung.

Pregătire și accesibilitate

Informații despre școlarizare și accesibilitate UTA

Datele de aplicare prioritare

Cădere | 15 martie
Primăvara | 15 august
Vara | 15 februarie

Cererile sunt acceptate după data de prioritate publicată pentru fiecare termen, dar pentru o evaluare garantată a admiterii, vă rugăm să trimiteți cererea și materialele asociate până la data de prioritate. Cu toate acestea, este important să aplicați cu mult timp înainte de data prevăzută pentru început pentru a fi eligibil pentru oportunități de finanțare specifice programului, cum ar fi asistență și burse. Rețineți că timpii de procesare a aplicațiilor departamentale variază foarte mult, iar unele programe necesită aplicații cu un an înainte.

Despre Școală

Întrebări