Keystone logo
University of Trieste Doctor în științe neuronale și cognitive
University of Trieste

Doctor în științe neuronale și cognitive

Trieste, Italia

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Ph.D. (NCS) oferă cursuri avansate de cercetare axate pe studiul interdisciplinar al sistemelor nervoase centrale și periferice, al sistemului minții / creierului, al cunoașterii și al aplicațiilor în contexte clinice, sociale, ergonomice și sportive.

Studenții vor dezvolta competențe în: neurophysiology celular; neurogeneza; neuroștiință clinică; Neuroengineering; psiholingvistică; percepție, acțiune și atenție; memorie și control executiv; gândirea, judecata și luarea deciziilor; sport psihologie; dezvoltarea tipică și atipică; personalitate; Psihologie sociala; comunitatea psihologică; psihologia comparativă. La sfârșitul cursului, elevii vor putea formula un proiect independent; să coordoneze colectarea datelor care integrează metode de științe biologice și psihologice; pentru a evalua rezultatele; să propună inovații tehnologice în scopuri clinice și de reabilitare; să opereze în echipe multidisciplinare în instituții publice și private.

Luând în considerare CV-ul studenților, doctoratul consiliul definește programe individuale, inclusiv o componentă axată pe cunoștințe interdisciplinare și o componentă pe abilități specifice de cercetare avansată. Oportunitățile formale de învățare vor include prelegeri; club de jurnal; seminarii; raportarea științifică; etape în instituții străine; participarea la întâlniri naționale și internaționale; școli de vară pentru tineri cercetători.

Posibilități de plasare a unui loc de muncă

Doctoranzii din NCS vor putea să efectueze:

 1. locuri de muncă calificate care necesită cunoștințe specifice și de nivel înalt în materie de neurobiologie, neuroinginerie, psihologie și discipline conexe, care să fie angajați în centre și institute de cercetare și institute publice, private și în clinici;
 2. locuri de muncă calificate privind dezvoltarea tehnologiilor și a metodologiilor experimentale relevante pentru științele neuronale și cognitive, cu aplicații la cercetarea fundamentală, farmacologică și clinică, la ergonomia cognitivă, la îmbunătățirea performanțelor sportive, la reabilitare;
 3. locuri de muncă calificate privind promovarea înțelegerii publice a științelor neuronale și cognitive și comunicarea realizărilor lor teoretice și experimentale, precum și a relevanței aplicațiilor lor.

Linii de cercetare

 1. Neurobiologie, neurogeneză și neurofiziologie celulară
 2. Neuroștiințe clinice
 3. Neuroengineering
 4. Percepție, acțiune și atenție
 5. Memorie, limbă și control executiv
 6. Gândire, judecată și luare de decizii
 7. Psihologie comparativă
 8. Neuroștiințe cognitive
 9. Dezvoltarea tipică și atipică
 10. Personalitate și psihologie socială
 11. Psihologie sportivă

Bursele se acordă pe o perioadă de 3 ani, iar suma anuală este de 15.343,28 EUR brut (aproximativ 1130 EUR net pe lună).

Admiterea se bazează pe o examinare competitivă.

Apelul pentru cereri (aviz de concurență) este disponibil pe site-ul nostru

Pentru mai multe informații despre program, consultați această pagină .

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare