Keystone logo
© University of Vaasa Executive Education
University of Vaasa Executive Education

University of Vaasa Executive Education

University of Vaasa Executive Education

Introducere

University of Vaasa Executive Education are rădăcini puternice în Universitatea din Vaasa și în lumea științei. Suntem cel mai interesant și influent furnizor de servicii de educație continuă și pentru adulți pentru manageri și profesioniști din Finlanda.

De ce să alegi University of Vaasa Executive Education ​?

Eficacitatea

Oferim educație pentru adulți și continuă inspirată și de impact, care vă oferă instrumente practice pentru a opera eficient și eficient într-o lume a muncii în continuă schimbare.

Expertiză

Programele noastre practice valorifică știința, teoria și procesul academic cercetat universitar pentru a rezolva în mod eficient provocările de management și afaceri de zi cu zi.

Accesibilitate

Suntem un partener orientat spre servicii, flexibil și accesibil pentru adulți și educație continuă, care a făcut serviciile sale ușor de ales, adaptat, cumpărat și livrat.

Ieși în evidență și ai un impact

Instruire inspiratoare și de înaltă calitate pentru dezvoltarea eficientă a vieții profesionale

Executive Education de la Universitatea din Vaasa este antrenor, trainer și expert în leadership, dezvoltare organizațională și abilități de afaceri. Oferim o abordare inovatoare a creșterii, schimbării și provocărilor de conducere. De asemenea, suntem un partener firesc de sparring pentru companii. Vrem să investim în competențe. Întărim și creștem înțelegerea de afaceri a partenerilor și clienților noștri. Formarea noastră oferă încredere în luarea deciziilor și capacitatea de a privi în viitor. Structura modulară a cursurilor noastre permite flexibilitate pentru a se potrivi situației dvs. de muncă și de viață.

Programe de educație executivă

Programele noastre de educație executivă includ atât programe pe termen scurt, cât și pe termen lung pentru directori, manageri de mijloc și manageri care lucrează ca supraveghetori imediati. Programele acoperă conducere și management, diferite domenii de competență în afaceri și caracteristici speciale ale industriilor selectate. Unele module de studiu sunt organizate în mod regulat, iar unele sunt module unice. Aruncă o privire mai atentă și găsește-l pe cel potrivit pentru tine!

Executive MBA

  • Programul Executive MBA de la Universitatea din Vaasa vă va conduce gândirea și acțiunea într-o direcție strategică și mai profitabilă. Cele mai recente cunoștințe bazate pe cercetare oferă o bază solidă pe care o puteți pune în practică cu ajutorul programului de MBA. Numerele și cuvintele potrivite sunt o necesitate în management. Prin urmare, programul nostru acoperă atât nucleul dur al abilităților de afaceri, cât și leadership-ul orientat către oameni, fără a uita clienții.

Programe personalizate

  • Putem organiza programe de formare și dezvoltare personalizate, cum ar fi coaching pentru manageri, coaching pentru echipe executive și bunăstare la locul de muncă, pentru a răspunde nevoilor organizației dumneavoastră în domeniile Universității din Vaasa. Putem acoperi diferite teme în management și afaceri, precum și tehnologie și management public.

Cursuri online

  • Oferim instruire online independentă de timp și locație pentru experți, manageri și directori. Cursurile noastre de formare online se bazează pe cunoștințe bazate pe dovezi, sunt practice și oferă instrumente concrete pentru a răspunde nevoilor vieții profesionale.

Doctor în Administrarea Afacerilor DBA

  • Dacă doriți să aduceți o contribuție de impact la practica în organizații, societăți și economii, în timp ce vă dezvoltați propria carieră, atunci ar trebui să vă transformați viziunea și să vă extindeți orizonturile prin DBA.

Locații

  • Vaasa

    Puuvillakuja 8, 65200, Vaasa

Întrebări