Ph.D. în Igiena Alimentelor și Tehnologia Prelucrării
University of Veterinary Sciences
Informatie cheie
Locația campusului
Brno, Republica Cehă
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
4 years
Ritm
La zi, Part time
Taxe de școlarizare
EUR 4.000 / per year
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2024
Introducere
Fapte cheie
- Program: Igiena și Tehnologia Prelucrării Alimentelor
- Nivel de calificare: doctorat
- Mod de studiu: full time sau combinat, 4 ani
- Calificarea acordată: dr.
Admitere
Curriculum
Profilul programului:
Programul de studii de doctorat Igiena și Tehnologia Prelucrării Alimentelor este un program de studii axat pe plan academic, corespunzător stării și nivelului actual al științei și nevoilor de practică în Europa. Absolvenții studiului de doctorat Igiena și Tehnologia Prelucrării Alimentelor au dobândit cunoștințe teoretice aprofundate și abilități practice dobândite în timpul activității creative independente și dobândirea de noi cunoștințe științifice în domeniul de studiu. Absolvenții își pot împărtăși în mod activ cunoștințele în domeniul de studiu la nivel internațional și public. Pe baza acestei calificări, absolvenții sunt angajați în principal la instituții de cercetare și universități.
Cerințe de absolvire:
Minim 240 ECTS, examen final de stat, sustinerea tezei de doctorat.