Keystone logo
University of Southern California

University of Southern California

University of Southern California

Introducere

University of Southern California Dornsife College of Letters, Arts and Sciences este nucleul academic al University of Southern California . Comunitatea noastră diversă lucrează în științele naturii, științele sociale și umaniste, explorând întrebări fundamentale despre cine suntem, cum funcționează lumea și ce putem face pentru a îmbunătăți și îmbogăți societatea.

Facultatea noastră depășește limitele cunoștințelor și dota studenții cu abilități de învățare pe tot parcursul vieții, care le permit să depășească provocările de o complexitate socială și tehnică extraordinară. Dincolo de sălile de clasă și laboratoare, cercetătorii noștri lucrează mână în mână cu liderii din sectoarele public și privat - aducând noi moduri de gândire în proiectele care necesită expertiza lor.

Unii dintre cei mai talentați studenți din lume sunt atrași de University of Southern California Dornsife pentru cursurile sale inovatoare și programele de grad personalizabile. Și pentru că nu sunt mulțumiți să aștepte până la absolvire pentru a avea un impact, fiecare student ia parte la învățarea practică practică care transformă gândirea în acțiune.

Locații

  • South Los Angeles

    South Los Angeles, Statele Unite ale Americii

    Întrebări