Keystone logo
University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions

Introducere

School of Nursing and Health Professions urmează misiunea Universității din San Francisco de a oferi o educație de arte liberale înrădăcinată în tradiția iezuită a diversității, justiției și perspectivelor globale. Sprijinind această misiune, studenții de la Școala de profesii de asistență medicală și de sănătate fac parte dintr-unul dintre cele mai interesante și mai diverse orașe pentru livrarea progresivă a asistenței medicale din țară. Absolvenții servesc ca practicanți cunoscuți, inovatori și cu experiență în îngrijirea sănătății.

Viziune

Școala de profesii de asistență medicală și sănătate de la Universitatea din San Francisco avansează misiunea universității prin pregătirea profesioniștilor din domeniul sănătății pentru a aborda factorii determinanți ai sănătății, pentru a promova politica și advocacy și pentru a oferi o busolă morală pentru a transforma asistența medicală, în scopul de a continua echitatea și pozitiv influențează calitatea, livrarea și accesul.

Misiune

Misiunea Școlii de profesii de asistență medicală și sănătate (SONHP) este de a promova educația profesiilor de asistență medicală și de sănătate în contextul tradiției iezuiților. Școala folosește abordări dinamice și inovatoare în învățământul universitar și postuniversitar pentru a pregăti profesioniștii pentru domeniile actuale și viitoare de practică. Scopul este de a lega în mod eficient experiențele de clasă, clinice și de teren cu așteptările de competență, compasiune și justiție în domeniul sănătății, protecției și promovării în contextul celor mai înalte standarde academice.

valori

În concordanță cu valorile de bază ale universității, valorile Școlii de profesii de asistență medicală și de sănătate sunt de a crea și menține un mediu care promovează excelența în eforturile academice ale profesiilor din domeniul sănătății bazate pe respect reciproc, transparență, colaborare, profesionalism, creativitate, diversitate , sensibilitate culturală și spiritualitate. Demonstrați valorile personale de integritate, excelență academică, respect pentru sine și pentru ceilalți, compasiune și grijă, creștere personală, responsabilitate și responsabilitate, profesionalism, pasiune pentru dreptate, sănătate și bunăstare personală. Influența pozitiv practicile de asistență medicală și mediile de asistență medicală prin promovarea: sănătății și bunăstării, îngrijire holistică, centrată pe pacient, pledoarie pentru pacienți, spirit de anchetă și practică bazată pe dovezi, îmbunătățirea siguranței și a calității, îngrijire rentabilă, tehnologii emergente echilibrate cu o abordare umanistă abordare, luarea deciziilor profesionale și etice, acces sporit la îngrijire, în special pentru populațiile vulnerabile, o infrastructură eficientă de sănătate publică și învățare pe tot parcursul vieții. Misiunea, viziunea și valorile școlii de profesii de asistență medicală și sănătate sunt incluse în manualele studenților absolvenți și universitari. În plus, acestea sunt încorporate în programele universitare și universitare și sunt componente integrale ale procesului de evaluare a studenților. Elevii pun în aplicare misiunea, viziunea și valorile Școlii de profesii de asistență medicală și de sănătate în evaluările lor de final de program, evaluări de curs pentru experiențe practice, testare de curs și competențe și rezultate de final de curs.

Psihologie clinică PsyD de la USF SONHP.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • San Francisco

  920 Mason Street San Francisco, CA 94129, , San Francisco

 • Orange

  St. Joseph Center 480 South Batavia St., CA 92868, Orange

  • Sacramento

   1, Capitol Mall suite 100, CA 95814, Sacramento

   • Pleasanton

    6120 Stoneridge Mall Rd #150, CA 94588, Pleasanton

    Întrebări