Keystone logo
Van Andel Institute

Van Andel Institute

Van Andel Institute

Introducere

Van Andel Institute început cu o viziune: îmbunătățirea sănătății umane.

Fondat de familia Van Andel în 1996, Institutul găzduiește acum peste 400 de oameni de știință, educatori și personal de sprijin - fiecare dintre noi fiind profund conectat la munca pe care o desfășurăm și condus de dorința urgentă de a face diferența.

În fiecare zi, colaborăm în avangarda științelor fundamentale și tradiționale în căutarea strategiilor de tratament avansate pentru cancer, Parkinson și alte boli. Prin valori împărtășite și un spirit antreprenorial, provocăm inovație pentru a multiplica impactul descoperirii și a răspunde la întrebări critice pentru lumea noastră.

Credem că speranța pentru mâine trăiește în studenții de astăzi. Școala noastră absolventă oferă un doctorat riguros, intensiv în cercetare. program care dezvoltă lideri în biologia moleculară și celulară. Abordările noastre bazate pe anchetă pentru educația K-12 ajută la crearea de săli de clasă în care curiozitatea, creativitatea și gândirea critică prosperă.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Grand Rapids

    Bostwick Avenue Northeast,333, 49503, Grand Rapids

    Întrebări