Keystone logo
VID Specialized University

VID Specialized University

VID Specialized University

Introducere

VID Specialized University are peste 4500 de studenți în șapte campusuri din patru orașe; Bergen, Oslo, Sandnes și Stavanger. VID are tradiții și experiență îndelungate în științe ale sănătății, științe sociale și studii teologice.

Avem 50 de programe de studiu în toată rețeaua. VID Specialized University Colegiul a apărut la 1 ianuarie 2016, după fuziunea dintre patru instituții norvegiene: Diakonhjemmet University College din Oslo și Sandnes, Betanien University College din Bergen, Haraldsplass Deaconess University College din Bergen și MHS - School of Mission and Theology din Stavanger. Colegiul Universității Betanien oferă studii clinice pentru studenții internaționali de schimb în cadrul practicii medicale și chirurgicale, sănătății mintale și asistenței medicale la domiciliu. Diakonhjemmet University College a fost înființat în 1890 ca un colegiu privat, nonprofit. Pe această fundație, instituția de învățământ superior acreditată cuprinde acum aproximativ 2300 de studenți și 160 de facultăți și personal.

vid

122668_VID_pic_5.jpg

Valorile de bază ale colegiului sunt rezumate în sloganul său: „Dedicat oamenilor”. Aceste valori reflectă, de asemenea, accentul academic al colegiului, care este centrat exclusiv pe programe legate de sănătate, sociale și bisericești la toate nivelurile (licență, masterat și doctorat) și susținute de cercetări continue în toate domeniile. Haraldsplass Deaconess University College (HDUC) este un colegiu privat, non-profit, creștin, acreditat de guvern, finanțat de guvern din Norvegia. Este cunoscut la un nivel profesional ridicat și la satisfacția studenților.

Colegiul se concentrează pe internaționalizare și aproximativ 50% dintre studenții de licență au o ședere mai scurtă sau mai lungă în străinătate în timpul studiilor. MHS - School of Mission and Theology este o universitate privată, specializată, deținută de Norwegian Mission Society (NMS), dedicată educației și cercetării de înaltă calitate legate de perspectivele globale ale misiunii bisericii, precum și de întâlnirile religioase și culturale.

vid

Locații

 • Oslo

  184 Vinderen, NO-0319 Oslo, NO-0319, Oslo

  • Bergen

   Ulriksdal 10, 5009, Bergen

   • Sandnes

    Vågsgaten 40, 4306, Sandnes

    • Stavanger

     Misjonsmarka 12, 4024, Stavanger

     Programe

      Instituția oferă și:

      Întrebări