Keystone logo
Western Caspian University

Western Caspian University

Western Caspian University

Introducere

Universitatea de Vest (acum Western Caspian University), prima instituție privată de învățământ superior din Azerbaidjan, a fost fondată în 1991. Universitatea Western Caspian este membru al Asociației Internaționale a Universităților sub UNESCO din 1992, al Fondului European pentru Dezvoltarea Managementului din 1996 și al Rețelei Universităților Mării Negre din 1999, precum și al Asociației pentru Studii Europene asupra Caucazului (AESC) , Asociația de Studii Politice (PSA), Asociația Europeană de Filosofie a Științei (EPSA), Rețeaua de Soluții pentru Dezvoltare Durabilă a ONU (SDSN), Asociația Internațională a Universităților, Federația Internațională de Alpinism și Alpinism (UIAA), Programul de parteneriat montan al ONU , Asociația Administratorilor de Educație Internațională (AIEA) și o serie de alte organizații, consilii și asociații internaționale.

WCU menține o strânsă cooperare cu multe instituții de învățământ internaționale. Potrivit diferitelor recenzii independente, WCU se clasează printre primele zece universități nou înființate din această zonă geografică în curs de dezvoltare. Înființarea acestei instituții a fost influențată de procesele socio-politice și economice care au avut loc în Europa de Est și zona CSI după prăbușirea URSS în 1991. Scopul universității este de a crea atmosfera educațională perfectă pentru formarea recunoscută la nivel global și de a pregăti studenții pentru a obține succes sistematic în viitoarele lor cariere la nivel internațional. WCU participă în mod regulat la programe și proiecte internaționale prin care ne lărgim baza de activități academice, ne consolidăm reputația în întreaga lume a educației, creând un cadru pentru dezvoltarea noastră susținută.

Relatii Internationale

În fiecare an, WCU, împreună cu experți locali, invită și lectori din SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, Țările de Jos etc. WCU oferă studenților o oportunitate de a studia în străinătate în Europa, Statele Unite și alte țări, atât pe termen scurt, cât și lung -imersiune pe termen lung. Universitatea oferă studenților posibilitatea de a participa la programe internaționale de schimb de studenți precum Erasmus Mundus, Mevlana etc. WCU oferă, de asemenea, un MBA în colaborare cu Universitatea de Afaceri și Studii Internaționale (UBIS), Elveția.

Universitatea continuă să își modernizeze structurile. Sunt luate măsuri consistente pentru consolidarea infrastructurii, materialului pedagogic și componentelor tehnice. Au fost adăugate laboratoare de ultimă generație din diverse domenii, pe lângă modernizarea metodologiilor de predare pentru a fi la egalitate cu cele mai înalte standarde internaționale. Scopul nostru este de a dezvolta abilitățile profesionale și calitățile de conducere ale absolvenților noștri în domeniile afacerilor, guvernării etc. pe baza valorilor naționale și multiculturale și dezvoltate folosind tehnologii de ultimă oră, bune practici internaționale și cele mai înalte standarde etice.

Vă așteptăm cu drag la Western Caspian University!

Caracteristici Campus

    Locații

    • Baku

      Istiglaliyyat,31, 1001, Baku

    Întrebări