Keystone logo
Westlake University

Westlake University

Westlake University

Introducere

Westlake University este un nou tip de universitate de înaltă calitate, orientată spre cercetare, cu sediul în orașul istoric chinez Hangzhou - un oraș uimitor bine-cunoscut în toată Asia pentru istoria lungă, cultura bogată, artele frumoase și peisajul frumos. Universitatea noastră a fost fondată de oameni de știință și savanți proeminenți, respectați la nivel global. Devenim rapid o universitate de top pentru știință, inginerie și inovare. La Westlake, punem accent pe libertatea academică, excelența în cercetare, angajamentul interdisciplinar și colaborarea internațională. Ne angajăm să construim o universitate cu adevărat internațională, de clasă mondială, orientată spre cercetare.

Cursurile de la Westlake University sunt predate în limba engleză. În prezent oferim doctorat. programe în biologie, chimie și știință și tehnologie electronică și un doctorat comun. program în fizică cu Universitatea Fudan. Programele noastre de licență în științe biologice, chimie, fizică, inginerie electronică și informațională și știința și ingineria materialelor oferă aceleași resurse și libertate academică ca și programele noastre de absolvire și permit studenților să lucreze în colaborare în laboratoare de vârf la nivel național, alături de studenți absolvenți și de clasă mondială. consilieri de facultate.

În plus, credem că învățământul superior este accesibil pentru fiecare student de la Westlake University . Oferim o varietate de burse, granturi și oportunități de angajare în campus tuturor studenților absolvenți și de licență.

Mergeți internațional, plecați în străinătate

Du-te la Internațional

Scopul Westlake University este de a recruta 50% studenți autohtoni și 50% studenți internaționali la toate programele de licență pentru a crea un mediu de studiu cu adevărat internațional.

Doctoratul nostru. programele recrutează studenți din programele de master de top la nivel mondial.

A merge in strainatate

Pe lângă experiența dumneavoastră internațională în China, toți studenții de licență trebuie să petreacă un semestru la una dintre cele 21 de universități partenere din străinătate. Am stabilit programe de studii în străinătate cu universități de top din SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și Israel, inclusiv UC Berkeley, Cornell University, University of Edinburgh, UC San Diego, Monash University, Hebrew University din Ierusalim și multe altele.

Ph.D. studenții sunt încurajați să studieze în programe pe termen scurt în străinătate sau să își prezinte cercetările la conferințe și forumuri internaționale de cercetare academică. Există oportunități ample de finanțare pentru experiențele internaționale ale absolvenților.

Caracteristici Campus

Despre Westlake University

Alăturați-vă Inspiring People

La Westlake University, veți învăța și veți fi îndrumat de către profesorii noștri de talie mondială. Peste 95% dintre profesorii noștri provin din universități de top, inclusiv MIT, Caltech, UC Berkeley și Stanford. În plus, toată conducerea noastră senior a studiat și/sau a ocupat poziții la instituții distinse precum Princeton, Harvard, Yale, UPenn, UIUC și KTH Royal Institute of Technology (Suedia). Veți lucra și colabora cu acești oameni de știință și ingineri străluciți, schimbând lumea noastră. Veți fi, de asemenea, înconjurat de colegi studenți entuziaști care caută provocări în mediul academic, creștere personală și aventuri culturale. La Westlake, vă veți face prieteni pe viață și vă veți conecta cu viitorii lideri.

O comunitate pentru viitorii lideri

Westlake University este o comunitate intima, de susținere și diversă. Diferite interese și cauze sunt reprezentate de mai multe tipuri de grupuri de studenți, permițând indivizilor să exploreze, să creeze și să conducă în felul lor. Sperăm să facilităm o experiență de viață studențească captivantă, interesantă și inspirată pentru toți.

Campusul nostru

Campusul nostru frumos a fost proiectat de renumita firmă germană HENN GmbH și este unul dintre cele mai durabile și mai multifuncționale campusuri din lume. Campusul nostru are 300 de laboratoare independente de ultimă generație, 13 platforme de inovare și șase facilități de cercetare comune. Campusul nostru principal se află în inima unui oraș universitar în expansiune, între un important centru tehnologic și ruine istorice antice, plantații de ceai și situl de patrimoniu mondial UNESCO Westlake.

  Locații

  • Hangzhou

   No. 600 Dunyu Road, , Hangzhou

  • Hangzhou

   No.18 Shilongshan Road, , Hangzhou

   Întrebări