Keystone logo
Westlake University

Westlake University

Westlake University

Introducere

Westlake University este un nou tip de universitate de înaltă calitate, orientată spre cercetare, cu sediul în orașul istoric chinez Hangzhou - un oraș uimitor bine-cunoscut în toată Asia pentru istoria lungă, cultura bogată, artele frumoase și peisajul frumos. Universitatea noastră a fost fondată de oameni de știință și savanți proeminenți, respectați la nivel global. Devenim rapid o universitate de top pentru știință, inginerie și inovare. La Westlake, punem accent pe libertatea academică, excelența în cercetare, angajamentul interdisciplinar și colaborarea internațională. Ne angajăm să construim o universitate cu adevărat internațională, de clasă mondială, orientată spre cercetare.

Cursurile de la Westlake University sunt predate în limba engleză. În prezent oferim doctorat. programe în biologie, chimie și știință și tehnologie electronică și un doctorat comun. program în fizică cu Universitatea Fudan. Programele noastre de licență în științe biologice, chimie, fizică, inginerie electronică și informațională și știința și ingineria materialelor oferă aceleași resurse și libertate academică ca și programele noastre de absolvire și permit studenților să lucreze în colaborare în laboratoare de vârf la nivel național, alături de studenți absolvenți și de clasă mondială. consilieri de facultate.

În plus, credem că învățământul superior este accesibil pentru fiecare student de la Westlake University . Oferim o varietate de burse, granturi și oportunități de angajare în campus tuturor studenților absolvenți și de licență.

Mergeți internațional, plecați în străinătate

Du-te la Internațional

Scopul Westlake University este de a recruta 50% studenți autohtoni și 50% studenți internaționali la toate programele de licență pentru a crea un mediu de studiu cu adevărat internațional.

Doctoratul nostru. programele recrutează studenți din programele de master de top la nivel mondial.

A merge in strainatate

Pe lângă experiența dumneavoastră internațională în China, toți studenții de licență trebuie să petreacă un semestru sau un an universitar complet la una dintre cele 19 universități partenere din străinătate. Am stabilit programe de studii în străinătate cu universități de top din America de Nord, Australia, Europa și Asia, inclusiv UC Berkeley, Cornell University, University of Edinburgh, UC San Diego, Monash University, Hebrew University din Ierusalim și multe altele.

Ph.D. studenții sunt încurajați să studieze în programe pe termen scurt în străinătate sau să își prezinte cercetările la conferințe și forumuri internaționale de cercetare academică. Există oportunități ample de finanțare pentru experiențele internaționale ale absolvenților.

Locații

Locații
  • No. 600 Dunyu Road, , Hangzhou

  • No.18 Shilongshan Road, , Hangzhou

Întrebări