Keystone logo
Westlake University Doctor în Știință și Tehnologie Electronică
Westlake University

Doctor în Știință și Tehnologie Electronică

Hangzhou, China

4 Years

Engleză

La zi

18 Nov 2024

Aug 2025

CNY 10.000 / per year *

În campus

* Toți studenții admiși primesc o bursă de școlarizare completă.

Introducere

Ph.D. în Introducere în Știința și Tehnologia Electronică

Ingineria electronică și informațională a fost o forță motrice care propulsează dezvoltarea societății noastre moderne de tehnologie a informației și se află la baza multor dintre cele mai avansate tehnologii din lume. Școala de Inginerie este dedicată împingerii frontierelor cercetării în științe aplicate și dezvoltării de noi tehnologii care pot promova bunăstarea umană și sustenabilitatea mediului. În acest program, veți aduce contribuții originale și veți dezvolta inovații de impact care vor modela viitorul informației, tehnologiei și inteligenței artificiale.

Obiective educaționale:

În Școala de Inginerie, veți beneficia de numeroase abordări și oportunități interdisciplinare din științele naturale și ale vieții. Suntem orientați spre viitor și ne concentrăm în mod constant pe utilizarea celor mai de ultimă oră platforme de cercetare, dispozitive și facilități de cercetare. Scoala de Inginerie Ph.D. programul este o diplomă orientată spre cercetare și este dedicat predării și utilizării fundamentelor cercetării pentru a împinge frontierele tehnologiilor originale. Doctoratul nostru. studenții se străduiesc pentru excelență în cercetarea avansată și sunt provocați să fie factori de schimbare care vor face lumea un loc mai bun și să-și transpună rezultatele cercetării în aplicații din lumea reală.

Cursuri postuniversitare:

Cursurile postuniversitare predate în Școala de Inginerie sunt predate de profesori de talie mondială care au ocupat funcții și au studiat la unele dintre cele mai bune universități din lume. O gamă diversă de cursuri din programul de știință și tehnologie electronică sunt predate de membri experți ai facultății de frunte mondial. Acest program permite studenților noștri să efectueze cercetări și proiecte care includ diferite etape ale inovației originale și de impact, cum ar fi teorie, modelare, simulare, nanofabricare, asamblare, validare, experimente in vitro și in vivo, testare clinică și management de proiect.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări