Keystone logo

6 Doctorat Programe în Pedagogie Conducere educațională Managementul Educației 2024

Filtre

Filtre

  • Pedagogie
  • Conducere educațională
  • Managementul Educației
Domenii de studiu
  • Pedagogie (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Pedagogie Conducere educațională Managementul Educației

Căutați o carieră care să vă permită să faceți o diferență în viața studenților și a educatorilor? Dacă da, o diplomă de management educațional ar putea fi alegerea perfectă pentru tine!

Un program de licență în managementul educației oferă un curriculum cuprinzător. Vă puteți aștepta să vă aprofundați în subiecte precum dreptul școlar, teoria și comportamentul organizațional, metodele de cercetare educațională, finanțarea școlară și bugetul școlii și tehnologia educațională.

Urmărirea unei diplome de management al educației deschide o lume de oportunități de carieră interesante. Puteți găsi de lucru ca director sau director asistent la școli sau chiar instituții la nivel de colegiu. De asemenea, puteți prelua roluri în administrația învățământului superior, cum ar fi decan sau prev la universități sau colegii. Sau poate doriți să urmăriți oportunități în agențiile guvernamentale care supraveghează programe educaționale sau organizații care oferă servicii de sprijin pentru școli.

Dacă sunteți gata să începeți o carieră interesantă, care vă permite să influențați deopotrivă viața studenților și a educatorilor, atunci este timpul să vă gândiți să urmați o diplomă de management al educației.