19 Nutriție degrees found
- Asistență medicală
- Nutriție
- Europa13
- Asia3
- Africa2
- America de Nord1
19 Nutriție degrees found
Recomandate
School of Agriculture - University of Lisbon
Program de doctorat în inovare agricolă în lanțurile alimentare tropicale
- Lisbon, Portugalia
Doctorat
La zi
4 săptămâni
În campus
Engleză
Un doctorat nou și inovator. program pentru studenții din țările temperate cu abilități în agricultură și lanțuri agroalimentare care caută contextualizarea regiunilor tropicale și pentru studenții din țările tropicale care caută să-și confrunte competențele contextualizate cu expunerea la noi cunoștințe tehnice și științifice, printr-o experiență de formare internațională.
Recomandate
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
PhD in Food Safety and Biotechnology
- Belfast, Regatul Unit
Doctorat
La zi, Part time
3 ani
În campus
Engleză
Recomandate
Atlantic International University
Doctorat în nutriție
- Honolulu, Statele Unite ale Americii
- Online USA
Doctorat
La zi, Part time
Învățământ la Distanță
Engleză, Portugheză, Spaniolă
Programul Doctoratul pentru Știința Nutriției îi ajută pe studenți să dezvolte setul de abilități necesare pentru ocuparea pozițiilor în planurile de producție alimentară și să lucreze în asigurarea calității, dezvoltarea produselor, microbiologie și analize chimice, precum și roluri în laboratoare, organizații guvernamentale și organisme de reglementare.
Recomandate
Free University of Bozen-Bolzano
Internațional doctor în inginerie alimentară și biotehnologie
- Bolzano, Italia
Doctorat
La zi
3 ani
În campus
Engleză
Doctorat internațional în inginerie alimentară și biotehnologie Scopul acestui program internațional de doctorat este de a forma o nouă generație de cercetători de renume mondial care să aplice abordări de inginerie și biotehnologie pentru prelucrarea alimentelor, oferindu-le oportunități de transfer și schimb de cunoștințe cu centre de cercetare și industrii naționale și internaționale.
Recomandate
Universidade Santiago de Compostela
Doctorat inovație în siguranță și tehnologii alimentare
- Santiago de Compostela, Spania
Doctorat
La zi
3 ani
În campus
Spaniolă, Galician
Globalizarea economiei și piața alimentară fac din tehnologie și siguranța alimentelor o problemă de interes general influențată de numeroși factori. Protecția eficientă a dreptului la securitatea alimentară necesită o abordare cuprinzătoare care ia în considerare riscurile asociate alimentelor de la fermă la masă și care ia în considerare toate perspectivele posibile. În plus, ia în considerare într-un mod foarte deosebit importanța crescândă a riscurilor nutriționale, având în vedere prevalența îngrijorătoare a obezității în prezent și în principal la copii și adolescenți.
Recomandate
University of Veterinary Sciences
Ph.D. în Igiena Alimentelor și Tehnologia Prelucrării
- Brno, Republica Cehă
Doctorat
La zi, Part time
4 ani
În campus
Engleză
Programul de studii doctorale în domeniul igienei și tehnologiei de prelucrare a alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelului actual al științei și nevoilor de practică din Europa. Absolvenții studiului de doctorat Igiena și tehnologia de prelucrare a alimentelor au dobândit cunoștințe teoretice aprofundate și abilități practice dobândite în timpul activității creative independente și dobândirea de noi cunoștințe științifice în domeniul de studiu. Absolvenții își pot împărtăși activ cunoștințele în domeniul studiului la nivel internațional și public. Pe baza acestei calificări, absolvenții sunt angajați în principal în instituții de cercetare și universități.
Recomandate
Selinus University of Sciences and Literature
Doctor în filosofie (doctorat) în nutriție științifică
- Ragusa, Italia
Doctorat
24 Luni
Învățământ la Distanță
Engleză
De-a lungul veacurilor, oamenii s-au întrebat despre legătura dintre nutriție, sănătatea umană și performanță. Un program de cercetare în nutriția științifică confirmă faptul că sănătatea și bunăstarea depind de consumul unei diete care furnizează toți nutrienții chimici vitali pentru a menține armonia biochimică în organism. Fiecare boală, simptom, descărcare și durere indică un dezechilibru chimic în organism. Realitățile nutriției se bazează pe tipul și cantitatea de nutrienți din fiecare aliment care sunt necesare pentru a efectua reacțiile chimice necesare pentru a susține o viață sănătoasă.
Recomandate
Terra Nova University
Doctor în filosofie (PhD) prin cercetare în știința alimentară
- Ragusa, Italia
Doctorat
La zi, Part time
1 semestru
Învățământ la Distanță
Engleză, Italiană, Spaniolă
Cercetarea în acest domeniu al științei alimentelor ar trebui să furnizeze date privind modul în care se poate asigura populației lumii alimente sigure, nutritive, apetisante și la prețuri accesibile. Atingerea acestui obiectiv necesită un studiu aprofundat al problemelor legate de prelucrarea, ambalarea, distribuția și evaluarea alimentelor. Aceasta implică multe discipline și utilizează principiile biologiei, microbiologiei, chimiei, biochimiei, biochimiei, nutriției, fizicii și ingineriei pentru a rezolva problemele practice legate de industria alimentară. Oamenii de știință din domeniul alimentar au fost printre primii care au lucrat cu biotehnologia. Oamenii de știință din domeniul alimentar lucrează cu alimentele din momentul în care acestea părăsesc ferma până la depozitarea produsului final, inclusiv toate operațiunile de prelucrare, preparare și distribuție. În plus, ei determină factorii care influențează siguranța, valoarea nutritivă și acceptabilitatea alimentelor.
Recomandate
Kasetsart University
Doctor în științe alimentare
- Chatuchak, Thailanda
Doctorat
La zi
3 ani
În campus
Engleză
Să fie un lider capabil să gestioneze în mod eficient o problemă și să acționeze în mod adecvat cu etică profesională. Să fie dornic să învețe pe tot parcursul vieții pentru a se dezvolta pe sine și organizația în mod continuu și să fie capabil să lucreze cu alte persoane din culturi diferite. Să fie capabil să conceapă și să gestioneze cercetarea în domeniul științei și tehnologiei alimentare în mod creativ, sistematic și durabil.
Recomandate
University of Parma
Ph.D. în știința alimentelor
- Parma, Italia
Doctorat
La zi
3 ani
Amestecat
Italiană, Engleză
Ph.D. în știința alimentelor
Recomandate
University of Milan
Fast-track counseling
PhD in Food Systems
- Milan, Italia
Doctorat
La zi
3 ani
În campus
Engleză
Fast-track counseling
Recomandate
Universidade de Aveiro
Doctorate in Food Science and Technology and Nutrition
- Aveiro, Portugalia
Doctorat
4 ani
În campus
Portugheză, Engleză
Recomandate
Auream Phoenix University for Women
Doctor în filozofie (PhD) prin Cercetare în Știința Alimentelor
- Online
Doctorat
La zi, Part time
1 semestru
Învățământ la Distanță
Engleză, Italiană
Doctoratul prin cercetare prin Învățare la distanță este acordat după finalizarea cu succes a unei specializări de cercetare teoretică. Această cercetare este prezentată sub forma unei teze de doctorat. Doctoratul (Doctor în Filosofie) este singura diplomă de doctorat care poate fi obținută prin învățământ la distanță. Principala cerință pentru un doctorat online prin învățământ la distanță este prezentarea și discutarea unei teze de cel puțin 100 de pagini pentru revizuire și evaluare de către un comitet academic de la Universitatea Selinus. Cercetarea în acest domeniu al științei alimentelor ar trebui să furnizeze date despre cum să ofere populației lumii alimente sigure, hrănitoare, apetisante și la prețuri accesibile. Atingerea acestui obiectiv necesită un studiu aprofundat al problemelor de procesare, ambalare, distribuție și evaluare a alimentelor. Implica multe discipline și folosește principiile de biologie, microbiologie, chimie, biochimie, biochimie, nutriție, fizică și inginerie pentru a rezolva probleme practice legate de industria alimentară. Oamenii de știință din domeniul alimentației au fost printre primii care au lucrat cu biotehnologia. Oamenii de știință din domeniul alimentației lucrează cu alimente din momentul în care acestea părăsesc fermă până la depozitarea produsului final, inclusiv toate operațiunile de procesare, preparare și distribuție. În plus, ele determină factorii care influențează siguranța, valoarea nutrițională și acceptabilitatea alimentelor.
Recomandate
University of Pretoria - Faculty of Natural and Agricultural Sciences
PhD (Consumer Science) (Food Management)
- Pretoria, Africa de Sud
Doctorat
La zi
2 ani
În campus
Engleză
Dalian Polytechnic University
PhD in Food Science & Engineering
- Dalian, China
Doctorat
La zi
3 ani
În campus
Chineză
Răspunde la câteva întrebări și îți vom pune la dispoziție programe!
Tip de diplomă populară
Format de studiu popular
Doctorat Programe în Asistență medicală Nutriție
Studiul nutriției se poate concentra pe modul de pregătire a alimentelor sănătoase, pe care dietele pot provoca boli sau modul în care se pot stoca diferite tipuri de alimente. Studiul modului în care alimentele afectează oamenii poate fi benefic pentru nutriționiști, bloggeri de sănătate sau formatori personali.