Bursa Keystone

Aplicațiile pentru 2021 sunt Acum Închise - Înscrie-te pentru a primi actualizări când următoarea bursă este anunțată!

Realizează-ți visele cu ajutorul Bursei Keystone!

Ce este Bursa Keystone?

Keystone Academic Solutions oferă patru burse preuniversitare și două burse universitare. Bursele vor fi oferite către șase studenți care au o pregătire academică bună și sunt capabili să demonstreze o motivație de a transforma lumea prin educația lor.

Cine poate aplica?

Viitorii studenți care au 18 ani sau mai mult când încep programul și intenționează să studieze un program de licență sau un program de absolvire. Explorează site-urile noastre de studenți astăzi pentru a îți găsi programul de studiu și a câștiga una dintre cele șase burse Keystone disponibile!

Cum să aplici pentru Bursa Keystone?

Te rugăm să îți completezi detaliile și te vom anunța când următoarea bursă va fi lansată!

Începe aplicația pentru bursă

Despre Keystone Academic Solutions

Keystone Academic Solutions ajută în fiecare lună peste șase milioane de studenți să îți găsească programul de studiu perfect pentru ei.Ajutăm viitori studenți să exploreze sute de opțiuni de studiu și destinații într-un singur loc, oricând și oriunde. Adunăm toate informațiile și știrile relevante despre învățământul superior și oferim studenților o platformă și instrumente pentru a discuta direct cu ofițerii de admitere ai universităților și colegiilor din întreaga lume. Astfel, împuternicim oamenii de pretutindeni să aleagă educația, astfel încât să își poată atinge obiectivele personale și profesionale!

Explorează site-urile noastre astăzi pentru a găsi programul tău de studiu