Keystone logo

Aplicațiile 2021 sunt acum închise - Înregistrați-vă pentru a primi actualizări când este anunțată următoarea bursă!

Realizează-ți visele cu Bursa Keystone!

Ce este Bursa Keystone?

Keystone Academic Solutions oferă patru burse de licență și două burse de absolvire. Bursele vor fi oferite șase studenți care au o pregătire academică bună și sunt capabili să demonstreze o motivație de a transforma lumea prin educația lor.

Cine poate aplica?

Viitorii studenți care au 18 ani sau mai mult când încep programul și intenționează să studieze cu normă întreagă un program de licență sau absolvent. Explorați site-urile noastre web pentru studenți astăzi pentru a vă găsi programul de studiu și pentru a câștiga una dintre cele șase burse Keystone disponibile!

Cum să aplici pentru Bursa Keystone?

Vă rugăm să completați datele dvs. și vă vom anunța când va fi lansată următoarea bursă!

Despre Keystone Academic Solutions

Keystone Academic Solutions ajută peste șase milioane de studenți în fiecare lună să găsească programul de studiu perfect pentru ei. Ajutăm viitorii studenți să exploreze sute de opțiuni de studiu și destinații într-un singur loc, oricând și oriunde. Adunăm toate informațiile și știrile relevante despre învățământul superior și oferim studenților o platformă și instrumente pentru a discuta direct cu ofițerii de admitere la universități și colegii din întreaga lume. Făcând acest lucru, dăm putere oamenilor de pretutindeni să aleagă educația, astfel încât să își poată atinge obiectivele personale și profesionale!

Explorați site-urile noastre astăzi pentru a găsi programul dvs. de studiu

  • Sigla studii medicale
  • Logo pentru studii de licență
  • Logo studii de drept