Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Doctorat Programe în Studii latino-americane 2023

3 Doctorat Programe în Studii latino-americane 2023

overview

Ce sunt studiile latino-americane?
Studiile Latino-Americane acoperă istoriile, societățile, culturile și politica din America Latină.

Ce pot face cu o diplomă în Studii Latino-Americane?
Studenții cu o diplomă în studii latino-americane pot lucra în organizații de educație, guvern, afaceri sau de cercetare, precum și entități non-profit sau ONG-uri.
De ce să studiezi studii larin-americane? America Latină este o regiune cu o istorie bogată și complexă, prin înțelegerea istoriilor diferitelor țări din America Latină, putem înțelege mai bine ziua de azi. În plus, America Latină este o regiune care crește în importanță atât din punct de vedere politic, cât și economic, ceea ce face importantă înțelegerea culturilor și societăților din zonă pentru a se implica mai bine cu acestea. Studierea Studiilor Latino-Americane ne poate ajuta să dezvoltăm empatie și înțelegere pentru oamenii care trăiesc în această regiune, importantă pentru creșterea personală și cheie pentru dezvoltarea relațiilor constructive între America Latină și restul lumii.

diplome de studii latino-americane
Puteți studia o diplomă de licență și master, precum și un doctorat în Studii Latino-Americane. Unele programe se concentrează pe o anumită țară sau regiune, în timp ce altele oferă o imagine de ansamblu mai generală a Americii Latine. Programele includ de obicei cursuri de istorie, politică, sociologie, antropologie și literatură. Multe programe includ și cursuri de limbă, permițând studenților să devină competenți în spaniolă sau portugheză.

read_more

filters

  • Științe sociale
  • Studii de zonă
  • Studii latino-americane
fields_of_study
  • Științe sociale (3)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format