Universități în

Informații detaliate despre diferite locații de studiu

Faceți click pe linkurile de mai jos pentru a citi despre studiul în diferite țări. Noi vă vom oferi informații generale despre țări și vă vom spune mai multe despre sistemele locale de învățământ superior, taxele de școlarizare, forma anului academic, posibilitățile de studiu pentru studenții internaționali și multe altele. Veți găsi și câteva sfaturi utile și informații practice legate de asigurări de sănătate, vize de student și costurile de trai.

Universități după țară - Doctorate în Întreaga Lume

Ce este un Doctorat?
Un Doctor în Filosofie (Doctorat) este studiul academic terminal pentru majoritatea disciplinelor în țări din întreaga lume. Oferite la universități în facultățile de Științe Fizice, Științe Umane și Sociale, Management, Medicinp, Educație, Arte, Inginerie și nu numai, programele de Doctorat demonstrează că absolvenții dețin calificări de top în domeniul lor. Un Doctorat este un studiu postuniversitar urmat după finalizarea a cel puțin unei facultăți și adesea și al unui masterat sau a echivalentului lui. Obținerea unui Doctorat le permite absolvenților să fie numiți sub titlul de ”doctor”.

Care sunt beneficiile urmării unui Doctorat în străinătate?
Mulți studenți aleg să se înscrie la un program de Doctorat la o universitate din străinătate. Există mai multe beneficii pentru urmarea unui Doctorat într-o altă țară. De exemplu, studenții obțin o expunere valoroasă la o altă cultură, ceea ce la rândul ei are multe avantaje. Studenții la Doctorat în străinătate au astfel șansa de a-și îmbunătăți abilitățile interculturale de comunicare, lucru care este foarte important pe piața în curs de globalizare din ziua de azi. În plus, anumite programe de Doctorat la diferite universități din jurul lumii sunt renumite pentru rigoarea lor academică, publicațiile de succes și profesorii bine-cunoscuți. Studenții la Doctorat în străinătate au șansa de a face prima lor cercetare de primă mână în acea țară, unde mediul natural, social, politic sau economic poate fi foarte diferit de cel din propria țară. Deschiderea spre studiul de Doctorat în străinătate are avantajul că studentul poate selecta dintre universitățile din lume faimoase pentru disciplinele lor, fără a se limita la propria sa țară.

De ce să urmezi un Doctorat în străinătate?
Universitățile și instituțiile de învățământ superior din întreaga lume oferă programe de Doctorat care pot fi împărțite în categorii separate ale universităților generale (care se concentrează pe cercetare și cursuri într-o varietate largă de discipline), școli de afaceri, instituții tehnice, școli de artă și instituții educaționale pentru instruirea profesorilor de gimnaziu și liceu. Există programe de Doctorat la universități din întreaga lume pentru aproape orice domeniu în cadrul tuturor disciplinelor academice. Majoritatea programelor de Doctorat cer candidaților să completeze o cercetare independentă și să scrie o disertație care contribuie în mod semnificativ domeniului de studiu ales.

La ce fel de îmbunătățiri profesionale te poți aștepta după urmarea unui Doctorat în străinătate?
Absolvenții programelor de Doctorat din întreaga lume au parte de cariere sporite după completarea studiilor. Fie că ținta este mediul academic sau cercetarea, înaintarea spre o poziție executivă într-o organizație publică sau privată, sau începerea unei afaceri proprii, un Doctorat va fi benefic. Absolvenții care au finalizat un Doctorat în străinătate au în plus avantajul de a fi cunoscut viața într-o cultură diferită după studierea la o școală de top într-o altă țară și după completarea unei cercetări independente într-un mediu străin și oarecum mai dificil.

Cât costă urmarea unui Doctorat în străinătate?
Costurile înscrierii la un Doctorat în străinătate pot varia de la o universitate la alta și de la o țară la alta. Mulți candidați la Doctorat aplică pentru finanțare sau pentru ajutor financiar, fie la institutul lor academic sau la o organizație sau fond public sau privat. Departamentele de admiterea ale universităților oferă adesea studenților informații, îndrumare sau asistență în asigurarea finanțării pentru Doctorat.

De ce să faci un Doctorat Online la o universitate dintr-o alta țară?

O modalitate populară de a face un Doctorat la o universitate dintr-o altă țară este prin studiul online. Un Doctorat online oferă studenților oportunitatea de a finaliza cursurile, cercetarea și de a comunica cu profesorii îndrumători prin cele mai actuale unelte de e-learning. Mii de studenți se înscriu în fiecare an la Doctorat online la universități din afara țării lor. Prin urmarea unui Doctorat online la o universitate din străinătate, studenții pot beneficia de multele avantaje ale studiului de Doctorat din străinătate fără a trebui să își părăsească familia, locul de muncă, prietenii sau alte angajamente de acasa.

Cum diferă programele de Doctorat de la o țară la alta?
Programele de Doctorat diferă mult de la o țară la alta. De exemplu, programele de Doctorat din SUA durează cinci sau mai mulți ani pentru a fi completate și implică aproximativ doi ani de cursuri înainte de începerea cercetării independente. În Marea Britanie și Franța. candidații la Doctorat trebuie adesea să termine niște cursuri, dar studenții au parte de multă libertate când vine vorba de alegerea cursurilor pe care le vor urma pentru a satisface cerința. Universitățile germane și australiene îi încurajează pe studenți să se concentreze aproape exclusiv pe cercetarea lor, și astfel nu necesită în mod normal ca doctoranzii să urmeze cursuri. Pentru a afla mai multe despre programele de Doctorat din țara aleasă de tine, citește mai departe și solicită informații direct de la universitate în doar câteva secunde pe pagina de detalii a programului.

Citeste mai mult Citește mai puţin