University of Johannesburg

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Vibrant, multicultural și dinamic, Universitatea din Johannesburg (UJ) împărtășește ritmul și energia cosmopolit Johannesburg, orașul al cărui nume îl poartă. Cu mândrie din Africa de Sud, universitatea este în viață până la rădăcinile sale africane, și bine pregătit pentru rolul său în actualising potentialul că învățământul superior are pentru dezvoltarea continentului.

Povestea de succes fenomenal de la Universitatea este una care a surprins criticii și a câștigat peste sceptici. Fiind o instituție care se mândrește cu excelența accesibilă, după doar 11 ani UJ sa stabilit ca o instituție de excelență la nivel mondial și de statură de clasă mondială.

În primii cinci ani de existență, UJ dublat producția acreditat de cercetare și a crescut numărul de distinși președinților de cercetare din Africa de Sud de la nici unul la șapte. Această realizare remarcabilă a fost atins cu mult înainte de obiectivul stabilit pentru 2015. Rezultatul de cercetare 2010 a fost rezultatul dorinței UJ lui, în perioada inițială, pentru a stabili UJ ca o universitate bine-de cercetare axat.

UJ este primul și singurul universitate din Africa admise la consorțiul foarte respectat de 28 de universități de cercetare intensivă din lume, Universitas 21 - o aprobare important al statura internațională tot mai mare de UJ.

UJ are de clasă mondială, programe academice recunoscute la nivel internațional, pe baza curriculum informat de evoluțiile de ultimă oră, atât universitare și educație postuniversitară. Programele UJ lui, în termen de nouă facultăți, sunt concepute pentru a pregăti studenții pentru piața muncii și pentru cetățenie globală. Universitatea are patru campusuri, respectiv Campus Auckland Park Bunting Road; Campus Auckland Park Kingsway; Campus Doornfontein; și Campus Soweto.

Pe baza alegerile Elevii Orange Carpet primul an UJ lui - cei cu un scor egal cu APS și mai mare de 40 de puncte - programele emblematice includ: Contabilitate; Electrice si Electronice / Mecanica / civilă / Inginerie Minerit; LLB / BA legii / Legea BCom; Matematică / Matematică Aplicată; IT / Informatică; Fiziologie umană; Optometrie; Finanțe; Psihologie; și formarea profesorilor.

În scopul de a face obiectivele didactice, de cercetare și inovare UJ o realitate, UJ are, în ultimii opt ani, a investit în exces de R2 miliarde în modernizarea și extinderea instalațiilor de viață și de învățare pe toate campusuri sale și pentru a crea o în condiții de siguranță și , învățare de clasă mondială sigur și mediu de cercetare atât pentru personal și studenți.

UJ introdus, de asemenea dispozitive portabile (o tabletă sau laptop) în săli de clasă primul an în 2014, în încercarea de a conecta aceste minți tinere cu lumea de e-cunoaștere că acestea sunt în creștere în, și de a transforma capacitatea lor de a contribui și să concureze.

Absolvent rata de succes UJ lui devine 83,4%, iar producția globală anuală absolvent este în exces de 11.400 de studenți. Primul an Programul University Experiența (FYE), o inițiativă care oferă armare abilități academice, cu un accent pe studenți mentorat colegi, este unul dintre programele de sprijin care ajuta facilita tranziția de la școală la universitate. Aproape 1.300 de tutori pentru studenți, selectați din al treilea nivel de an și până, acționează ca o interfață între studenți și cadre didactice. UJ a introdus, de asemenea, consilieri academice din locuinte Universitatea și aprobat facilități off-campus de cazare. În Programul de excelență academică UJ, la 250 de consilieri studențești sunt de servire 2000 de studenți din primul an în 25 de locuințe.

Notabile, de asemenea, este faptul că UJ, cu mai mult de 49500 de studenți; 2300 studenții internaționali; 6.700 de absolventi si cadre didactice de renume, este o instituție cu o rată de absolvire admirabil. UJ este acasa, la 133 de cercetători au evaluat, dintre care șase sunt A-evaluat, și are șapte scaune Fundației National de Cercetare. În plus, se produce cel mai mare număr de contabili negre din toate universitățile acreditate rezidențiale din țară.

În timp ce UJ urmărește excelența la nivel mondial și statura, Universitatea are în vedere fiind receptiv la nivel național într-un mod care numai UJ poate. În acest sens, printre șase universități de conducere din Africa de Sud, doar UJ oferă cu succes acces la aproape 2.000 de studenți din primul an, care provin din cele mai sărace comunități, oferindu-le, în cazul în care este necesar, cu o finanțare de top-up NSFAS, burse și două mese sănătoase pe zi .

În următorii zece ani, UJ a stabilit șase obiective strategice, și anume:

Excelenta la nivel mondial în cercetare și inovare. Excelenta la nivel mondial în predare și învățare. O Fit Profil internațional pentru Excelență Globală și Statura. O experienta remarcabila student. Active Global Reputație Management, și O instituție și People Fit pentru Excelență Globală și Statura.

Viziune

O universitate internațională de alegere, ancorat în Africa, modelarea dinamic pe viitor.

Misiune

Inspirând comunitatea sa de a transforma și de a servi umanitatea prin inovare și căutarea colaborativă a cunoștințelor.

valori

IMAGINAȚIE CONVERSAŢIE REGENERARE FUNDATIA ETIC

Modelarea viitorului

gândire independent Dezvoltarea unei identități cosmopolit Expozante ambiție și unitate Adoptarea unor abordări antreprenoriale

Învățând împreună din diversitatea noastră

Luarea de decizii înțelepte în mod colectiv Practicarea in mod semnificativ unul cu altul Afiseaza respect reciproc consultatively de conducere

În curs de dezvoltare durabilă prin contribuția creativă

Introspecting de reînnoire Novator pentru binele comun Ceea ce face schimbări pozitive Profitând de oportunitățile trecut cu vederea

Prețui libertatea academică

Încercarea de echilibru în căutarea cunoașterii Provocările cu care se confruntă cu curaj și încredere câștigând Hotărând în mod responsabil de a fi corecte, coerente și transparente Participarea și ajutând comunitatea (Ubuntu) *
  • Ubuntu este capacitatea de a -și exprima compasiunea, dreptatea, reciprocitate, demnitate, armonie și umanitatea în interesul construirii, menținerii și consolidării comunității. Ubuntu vorbește noastră inter-connectedness, umanitatea noastră comună și responsabilitatea fiecăruia care decurge din conexiunea noastră.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Doctorat » Vedea Online Diplome Avansate » Vedea Online Licenţă » Vedea Online Masterat » Vedea Health BAs » Vedea Health BScs » Vedea Health Cursuri » Vedea Health Diplome » Vedea Health Doctorate » Vedea Health Masterat » Vedea Health Licenţă » Vedea Diplome Avansate » Vedea Diplome Postuniversitare » Vedea Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Certificate » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Law Cursuri » Vedea Law Doctorat » Vedea Law LLB » Vedea Diplome » Vedea Cursuri » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Law LLM » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Doctorat

DCOM / DPhil în managementul sportului

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Studenții care participă la oricare de program de doctorat se va cere să scrie și să prezinte o teză de cercetare. [+]

DCom în Sport Management

Studenții care participă la programul de doctorat se va cere să scrie și să prezinte o teză de cercetare.

Cerințele de admitere

Gradul de Master în Sport de Management.

Detalii de contact

Nume: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

DPhil în Sport Management

Studenții care participă la programul de doctorat se va cere să scrie și să prezinte o teză de cercetare.

Cerințele de admitere

Gradul de Master în Sport de Management.

Detalii de contact

Nume: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

[-]

DCOM în managementul strategic

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicative și extrem de specializate și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea și aplicarea principiilor strategice și de management general. [+]

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicative și extrem de specializate și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea și aplicarea principiilor strategice și de management general. Prin teza de doctorat, în care culminează calificarea, un student de calificare ar arăta dovada activității științifice independente și originale. Teza de doctorat ar constitui o contribuție a decis cunoașterea și perspectiva asupra, disciplina subiect, cât și domeniul cercetării. studenții de calificare ar afișa, de asemenea, competență în aplicarea metodologiei de cercetare aferente, precum și observațiile scrise și / sau comunicarea orală adecvată a procesului de cercetare și descoperiri. Elevii ar trebui să fie în măsură să reflecteze asupra deciziilor lor de cercetare și aplicații, în scopul de a evalua efectul acestora în contextul holistică a managementului strategic și general.... [-]


Ding / DPhil în domeniul ingineriei electrice și electronice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor fundamentale, de inginerie și / proiectare și de sinteză, precum și principii legate în mod independent la problemele specifice ale societății în general. [+]

Ding în Inginerie Electrică și Electronică

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor fundamentale, de inginerie și / proiectare și de sinteză, precum și principii legate în mod independent la problemele specifice ale societății în general. Unul dintre principalele obiective în acest proces este de a dezvolta o capacitate de a desfășura activități de cercetare avansată inginerie fundamentală de natură originală. Ea promovează, de asemenea, o abordare bazată pe învățarea pe tot parcursul vieții și o aptitudine pentru formarea altor studenți în domenii similare.

rezultatele de calificare

Rezultatele la nivel de ieșire: Elevul calificat va fi capabil să:... [-]


Ding / DPhil în inginerie civilă

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor fundamentale, de inginerie și / proiectare și de sinteză, precum și principii legate în mod independent la problemele specifice ale societății în general. [+]

Ding în Inginerie Civilă

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor fundamentale, de inginerie și / proiectare și de sinteză, precum și principii legate în mod independent la problemele specifice ale societății în general. Unul dintre principalele obiective în acest proces este de a dezvolta o capacitate de a desfășura activități de cercetare avansată inginerie fundamentală de natură originală. Ea promovează, de asemenea, o abordare bazată pe învățarea pe tot parcursul vieții și o aptitudine pentru formarea altor studenți în domenii similare.

rezultatele de calificare

Rezultatele la nivel de ieșire: Elevul calificat va fi capabil să:... [-]


Ding / DPhil în managementul de inginerie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor fundamentale, inginerie și management / proiectare și de sinteză, precum și principii legate în mod independent la problemele specifice ale sistemelor de management ale societății în general. [+]

Ding în Management Inginerie

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor fundamentale, inginerie și management / proiectare și de sinteză, precum și principii legate în mod independent la problemele specifice ale sistemelor de management ale societății în general. Unul dintre principalele obiective în acest proces este de a dezvolta o capacitate avansată de a efectua fundamentale de inginerie sisteme independente și de cercetare de management de natură originală. Ea promovează, de asemenea, o abordare bazată pe învățarea pe tot parcursul vieții și o aptitudine pentru formarea altor studenți în domenii similare.... [-]


Dlitt et phil în managementul public și guvernanța

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Programul de studiu de doctorat cuprinde o teză scrisă sub supraveghere, care aduce o contribuție originală la domeniul Management Public și Guvernare pe o anumită temă, în consultare cu șeful Departamentului de Guvernare Publică. O apărare de doctorat (fie cu propunerea sau teza) este necesară, în conformitate cu reglementările Facultății de Științe Umaniste. Este necesar un articol pregătit pentru publicare pe conținutul tezei sau domeniu legat. [+]

Programul de studiu de doctorat cuprinde o teză scrisă sub supraveghere, care aduce o contribuție originală la domeniul Management Public și Guvernare pe o anumită temă, în consultare cu șeful Departamentului de Guvernare Publică. O apărare de doctorat (fie cu propunerea sau teza) este necesară, în conformitate cu reglementările Facultății de Științe Umaniste. Este necesar un articol pregătit pentru publicare pe conținutul tezei sau domeniu legat.

Cerințele de admitere

Calificarea Un Master în Management Public și Guvernare la nivel 8 CNCIS. O nota finală de 65%, în medie, pentru care precede programul Master în Managementul Administrației Publice / Public / Guvernare publică (sau respectarea RPL echivalente), precum și un minimum de 65%, pentru 50% sau mai mult teza necesară pentru program de master . O aplicatie pentru acest program trebuie să fie însoțit de o propunere de cercetare de aproximativ 10 de pagini într-un format prescris, care este disponibil la cerere, de la Departamentul împreună cu liniile directoare cu privire la modul în care să elaboreze propunerea. ... [-]


Doctoral Degree Programmes in Education

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

[+]

Cerințele de admitere

În cazul în care 65% nu a fost atins, învățarea anterioară și experiența în domeniu pot fi luate în considerare și studenții ar putea să li se permită să se înregistreze în baza unei propuneri de cercetare de pre-înregistrare, care este acceptat de către Departamentul în care studentul va fi înregistrarea.

[-]

Doctorat în Filosofie

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Pentru acest grad elevii a scrie o teză sub supraveghere, pe o anumită temă, în consultare cu Departamentul. Subiectul trebuie să fie în concordanță cu experiența lectorilor disponibile. Patru seminarii și o apărare de doctorat (fie cu propunerea sau teza) sunt necesare, în conformitate cu reglementările generale ale Facultății de Științe Umaniste. [+]

Pentru acest grad elevii a scrie o teză sub supraveghere, pe o anumită temă, în consultare cu Departamentul. Subiectul trebuie să fie în concordanță cu experiența lectorilor disponibile. Patru seminarii și o apărare de doctorat (fie cu propunerea sau teza) sunt necesare, în conformitate cu reglementările generale ale Facultății de Științe Umaniste.

Cerințele de admitere

Pentru a fi admiși la acest grad, studenții trebuie să îndeplinească cerințele de admitere Departamentul (în plus față de cerințele de admitere ale Universității) și să demonstreze cunoștințele de metodologia de cercetare și istoria filozofiei. Unele dintre cerințele sunt [i] cel puțin 65%, media pentru masterat în filosofie și [ii] prezentarea lucrărilor filosofice scrise făcut pentru masteratului. ar putea fi necesare examene orale suplimentare.... [-]


Doctorat în Informatică

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul de doctorat în informatică este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul de specializare. [+]

Scopul de doctorat în informatică este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul de specializare. Un doctorat în informatică este un studiu de cercetare pură bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în informatică necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a fundamentale științifice și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


Doctorat în Psihologie

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul doctorat în Psihologie este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul psihologiei. [+]

Scopul doctorat în Psihologie este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul psihologiei. Un doctorat în Psihologie este un studiu pur de cercetare bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în Psihologie necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a științifice fundamentale și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


Doctorat în Psihologie

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

DLitt et Phil dDegree este oferit de disertație numai, iar înregistrarea poate fi pe un full-time sau part-time. Este responsabilitatea candidatului să prezinte o propunere de cercetare adecvată, dar Departamentul de Psihologie va oferi îndrumare și sprijin semnificativ de supraveghere în timpul acestui proces. [+]

DLitt et Phil dDegree este oferit de disertație numai, iar înregistrarea poate fi pe un full-time sau part-time. Este responsabilitatea candidatului să prezinte o propunere de cercetare adecvată, dar Departamentul de Psihologie va oferi îndrumare și sprijin semnificativ de supraveghere în timpul acestui proces.

Candidatul va fi obligat să se întâlnească cu supraveghetorul din când în când și atunci când este necesar de către Departamentul. Cu toate că acest lucru este un grad de cercetare senior, există, totuși, sunt orientări stricte care trebuie respectate, al căror scop este de a promova și sprijini candidatul în obținerea diplomei într-un mod eficient și eficace.... [-]


Doctorat în studii urbane

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

DLitt et Phil (Studii Urban) este un nivel avansat de studiu în care un candidat trebuie să efectueze cercetări independente și să producă o teză care demonstrează o contribuție la cunoștințe în domeniu. [+]

DLitt et Phil (Studii Urban) este un nivel avansat de studiu în care un candidat trebuie să efectueze cercetări independente și să producă o teză care demonstrează o contribuție la cunoștințe în domeniu. Gradul este evaluată pe baza doar tezei, iar candidatul trebuie să îndeplinească Departamentul de Sociologie și Facultatea de Științe Umaniste că teza este propria lucrarea lui sau ei fără ajutor. La depunerea tezei finale el sau ea trebuie să dea o întreprindere care nu a fost supus nici o altă instituție pentru examinare și acordarea unei calificări.

Cerințele de admitere

Pentru a fi admiși pentru studii la acest nivel un student trebuie să fie în posesia un master în Sociologie, Sociologie industrială Studii urbane, sau o calificare echivalentă aprobată de Facultatea de Științe Umaniste.... [-]


Doctor în Antropologie

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Programul de studiu de doctorat cuprinde o teză scrisă sub supraveghere, care aduce o contribuție originală la domeniul de Antropologie pe un subiect selectat în consultare cu Departamentul de Studii de Antropologie și Dezvoltare. O apărare de doctorat (al propunerii și teza) este necesară, în conformitate cu reglementările Facultății de Științe Umaniste. De asemenea, este necesar un articol pregătit pentru publicare pe conținutul tezei. [+]

Programul de studiu de doctorat cuprinde o teză scrisă sub supraveghere, care aduce o contribuție originală la domeniul de Antropologie pe un subiect selectat în consultare cu Departamentul de Studii de Antropologie și Dezvoltare. O apărare de doctorat (al propunerii și teza) este necesară, în conformitate cu reglementările Facultății de Științe Umaniste. De asemenea, este necesar un articol pregătit pentru publicare pe conținutul tezei.

Cerințele de admitere

O diplomă de master în Antropologie și un semn curs de finală de cel puțin 65%, în disciplina particular.

Detalii de contact

Nume: Prof David Moore Tel: 011 559 2979/2859 / E-mail: dbmoore@uj.ac.za... [-]


Doctor în asistența socială

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Programul de doctorat presupune o bucată substanțială de cercetare independentă, care să contribuie ceva nou la teorie sau practică în domeniul asistenței sociale. [+]

Programul de doctorat presupune o bucată substanțială de cercetare independentă, care să contribuie ceva nou la teorie sau practică în domeniul asistenței sociale. Programul vă ajută în a deveni un expert într-un anumit aspect al muncii sociale. Avem patru conducători de doctorat, cu o gamă diversă de expertiză, inclusiv: munca clinică socială, dezvoltare comunitară, cercetare de dezvoltare, ecometrics, managementul violenței pe criterii de gen, asistență socială la locul de muncă, sărăcia, capacitatea de adaptare, dezvoltare socială, politică socială, securitate socială și tineret tranziții.

Supraveghetorii au recunoscut expertiză în metodologii atât calitative, cât și cantitative, și s-au angajat la rigoare și excelență.... [-]


Doctor în biochimie

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul doctor în biochimie este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul de Biochimie. [+]

Scopul doctor în biochimie este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul de Biochimie. Un doctorat în Biochimie este un studiu pur de cercetare bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în Biochimie necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a științifice fundamentale și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


Doctor în botanică

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul doctorat în Botanica este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul Botanica. [+]

Scopul doctorat în Botanica este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul Botanica. Un doctorat în Botanică este un studiu pur de cercetare bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în Botanică necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a științifice fundamentale și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


Doctor în chimie

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul doctor în chimie este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul chimiei. [+]

Scopul doctor în chimie este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul chimiei. Un doctorat în chimie este un studiu pur de cercetare bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în chimie necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a științifice fundamentale și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


Doctor în comunicare corporatistă

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Doctoratul în Corporate Communication este conceput pentru a dezvolta abilități foarte specializate și aprofundate teoretice, profesionale și de cercetare în cadrul disciplinei Corporate Communication and Communication. Calificarea este concepută pentru a facilita adoptarea rolului profesional într-un context de comunicare extrem de specializat și imprevizibil și pentru a dobândi capacitatea de a răspunde unor probleme abstracte care extind și redefinesc cunoștințele de comunicare existente. [+]

Doctoratul în Corporate Communication este conceput pentru a dezvolta abilități foarte specializate și aprofundate teoretice, profesionale și de cercetare în cadrul disciplinei Corporate Communication and Communication. Calificarea este concepută pentru a facilita adoptarea rolului profesional într-un context de comunicare extrem de specializat și imprevizibil și pentru a dobândi capacitatea de a răspunde unor probleme abstracte care extind și redefinesc cunoștințele de comunicare existente.

De asemenea, facilitează o comprehensiune a metodologiei avansate de cercetare în comunicare, care ar trebui să aibă ca rezultat o contribuție semnificativă și originală la disciplina comunicării corporative, precum și capacitatea de a se angaja în dialogul critic.... [-]


Doctor în fizică

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul doctor în fizică este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul fizicii. [+]

Scopul doctor în fizică este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul fizicii. Un doctorat in fizica este un studiu pur de cercetare bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat in fizica cere un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a științifice fundamentale și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


Doctor în Informatică

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul doctorat în informatică este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul informaticii. [+]

Scopul doctorat în informatică este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul informaticii. Un doctorat in Informatica este un studiu pur de cercetare bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în domeniul informaticii necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință specializate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale avansate și tehnici de cercetare moderna, precum și a științifice fundamentale și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


Doctor în lingvistică aplicată

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

[+]

Programul postuniversitar în Lingvistică Aplicată și teorie literară, în desen pe domeniile de cunoaștere ale ambelor discipline sale, are ca scop nevoile de educație și de formare și de cercetare specializate ale practicienilor de limbi străine, cum ar fi traducători, interpreți, editori de text, planificatori de limbi străine, copywriteri și limbă profesori.

[-]

Doctor în matematică

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul doctor în matematică este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul matematicii. [+]

Scopul doctor în matematică este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul matematicii. Un doctorat în matematică este un studiu pur de cercetare bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în matematică necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a științifice fundamentale și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


Doctor în matematică aplicată

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul doctor în matematică aplicată este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul matematicii aplicate. [+]

Scopul doctor în matematică aplicată este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul matematicii aplicate. Un doctorat în Matematică Aplicată este un studiu de cercetare pură bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în Matematică Aplicată necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a fundamentale științifice și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


Doctor în psihologie industrială

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Această calificare dezvoltă abilitățile intelectuale și profesionale ale studentului. O problemă pe bază de, subiect relevant, unic, original și executabil pe un nivel academic avansat în cadrul acestei discipline ar trebui să fie cercetate în mod independent și raportate științific, sub forma unei teze de doctorat. [+]

Această calificare dezvoltă abilitățile intelectuale și profesionale ale studentului. O problemă pe bază de, subiect relevant, unic, original și executabil pe un nivel academic avansat în cadrul acestei discipline ar trebui să fie cercetate în mod independent și raportate științific, sub forma unei teze de doctorat. Teza de doctorat ar constitui o contribuție a decis la cunoașterea și perspectiva asupra, disciplina subiect, cât și domeniul cercetării. studenții de calificare vor afișa, de asemenea, competență în aplicarea metodologiei de cercetare conexe și scrise și / sau comunicarea orală adecvată a procesului de cercetare și descoperiri. Calificarea poate avea loc, de asemenea, printr-o combinație de cercetare independentă și activitatea științifică de dezvoltare a naturii originale pe un subiect atât de avansat. Acest program va pregăti studenții să reflecteze asupra propriilor aplicatii economice pentru a evalua efectul acestora în contextul holistică de Psihologie Industrială din cadrul vieții lor de zi cu zi.... [-]


Doctor în Sociologie

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

D Litt et Phil Sociologia este un nivel avansat de studiu în care un candidat trebuie să efectueze cercetări independente și să producă o teză care demonstrează o contribuție la cunoștințe în domeniu. [+]

Doctor în Sociologie este un nivel avansat de studiu în care un candidat trebuie să efectueze cercetări independente și să producă o teză care demonstrează o contribuție la cunoașterea în domeniu.

Gradul este evaluată pe baza doar tezei, iar candidatul trebuie să îndeplinească Departamentul de Sociologie și Facultatea de Științe Umaniste că teza este propria lucrarea lui sau ei fără ajutor. La depunerea tezei finale el sau ea trebuie să dea o întreprindere care nu a fost supus nici o altă instituție pentru examinare și acordarea unei calificări.

Cerințele de admitere

Accesul va fi luat în considerare pentru un candidat care se află în posesia unei calificări bazate pe universitare de masterat în Sociologie / Sociologie industriale pe 8 la nivelul NQF. În cazul în care un student nu îndeplinește cerințele menționate mai sus, admiterea poate fi acordată de către decanul Facultății, la recomandarea președintelui Departamentului.... [-]


Doctor în sociologie industrială

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

DLitt et Phil Industrial Sociologie este un nivel avansat de studiu în care un candidat trebuie să efectueze cercetări independente și să producă o teză care demonstrează o contribuție la cunoștințe în domeniu. Gradul este evaluat pe baza doar tezei, iar candidatul trebuie să îndeplinească Departamentul de Sociologie și Facultatea de Științe Umaniste că teza este propria lucrarea lui sau ei fără ajutor. La depunerea tezei finale el sau ea trebuie să dea o întreprindere care nu a fost supus nici o altă instituție pentru examinare și acordarea unei calificări. [+]

DLitt et Phil Industrial Sociologie este un nivel avansat de studiu în care un candidat trebuie să efectueze cercetări independente și să producă o teză care demonstrează o contribuție la cunoștințe în domeniu. Gradul este evaluat pe baza doar tezei, iar candidatul trebuie să îndeplinească Departamentul de Sociologie și Facultatea de Științe Umaniste că teza este propria lucrarea lui sau ei fără ajutor. La depunerea tezei finale el sau ea trebuie să dea o întreprindere care nu a fost supus nici o altă instituție pentru examinare și acordarea unei calificări.

Cerințele de admitere

Accesul va fi luat în considerare pentru un candidat care se află în posesia unei calificări bazate pe universitare de masterat în Sociologie Industrial / Sociologie la nivel 8 CNC. În cazul în care un student nu îndeplinește cerințele menționate mai sus, admiterea poate fi acordată de către decanul Facultății, la recomandarea președintelui Departamentului.... [-]


Doctor în zoologie

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul doctor în zoologie este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul zoologiei. [+]

Scopul doctor în zoologie este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul zoologiei. Un doctorat în zoologie este un studiu pur de cercetare bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în Zoologie necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a științifice fundamentale și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


Doctor în științe economice de transport

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Studentul trebuie să dezvolte competențe intelectuale și specializate și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea transportului economic, de management și principii de reglementare. Studentul trebuie să dezvolte cercetarea, scris și abilități creative de gândire în domeniul economiei transporturilor. Studentul trebuie să fie în măsură să ia decizii strategice în cadrul sectorului transporturilor, precum și să analizeze și să evalueze orice decizie internă sau externă cu impact asupra acestui sector. [+]

Studentul trebuie să dezvolte competențe intelectuale și specializate și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea transportului economic, de management și principii de reglementare. Studentul trebuie să dezvolte cercetarea, scris și abilități creative de gândire în domeniul economiei transporturilor. Studentul trebuie să fie în măsură să ia decizii strategice în cadrul sectorului transporturilor, precum și să analizeze și să evalueze orice decizie internă sau externă cu impact asupra acestui sector.

Studentul ar trebui să fie, de asemenea, în măsură să reflecteze asupra deciziilor sale / ei manageriale și aplicații pentru a analiza și de a evalua efectul acestora în contextul holistică a economiei de transport, gestionare și reglementare. Teza de doctorat ar trebui să constituie o reflectare a cunoașterii și de înțelegere în domeniul economiei transporturilor.... [-]


DTECH / ding / DPhil în inginerie mecanică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Aceasta calificare este destinat pentru studenții care vor aduce o contribuție semnificativă și originală la cunoștințe într-un domeniu specializat de tehnologie. Ei vor fi în măsură să demonstreze un nivel ridicat de cunoștințe globale în acest domeniu de specialitate, variind de la cunostinte fundamentale teoretice sau aplicate avansate. [+]

DTECH în Inginerie Mecanică

Aceasta calificare este destinat pentru studenții care vor aduce o contribuție semnificativă și originală la cunoștințe într-un domeniu specializat de tehnologie. Ei vor fi în măsură să demonstreze un nivel ridicat de cunoștințe globale în acest domeniu de specialitate, variind de la cunostinte fundamentale teoretice sau aplicate avansate.

calificare Rezultate

Rezultatele la nivel de ieșire: Elevul calificat va fi capabil să:

Să identifice și să rezolve problemele prin intermediul unor raspunsuri care sa demonstreze decizii responsabile, folosind gândirea critică și creativă. Colecta, organiza, să analizeze și să evalueze în mod critic de informații. Lucra eficient cu ceilalți. Reflecție și de a explora o varietate de strategii pentru a afla mai eficient. Comunica în mod eficient, folosind abilitățile vizuale, matematice și / sau de limba în prezentare orală și / sau scrisă. Cerințele de admitere și criteriile de selecție ... [-]

DTECH în biotehnologie

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul DTECH în domeniul biotehnologiei este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul biotehnologiei. [+]

Scopul DTECH în domeniul biotehnologiei este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul biotehnologiei.

DTECH în biotehnologie este un studiu pur de cercetare bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare. Gradul necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a valorilor științifice și academice fundamentale în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


DTECH în domeniul ingineriei metalurgie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

La acest nivel, un student de calificare va fi competent în efectuarea de cercetări originale și dezvoltare la un nivel specializat în Inginerie metalurgică, contribuind astfel la cercetarea și nevoile de dezvoltare și baza de cunoștințe a industriei și minerit comunitatea metalurgică. Studentul calificat va fi capabil să se înregistreze ca ECSA tehnolog Professional. [+]

La acest nivel, un student de calificare va fi competent în efectuarea de cercetări originale și dezvoltare la un nivel specializat în Inginerie metalurgică, contribuind astfel la cercetarea și nevoile de dezvoltare și baza de cunoștințe a industriei și minerit comunitatea metalurgică. Studentul calificat va fi capabil să se înregistreze ca ECSA tehnolog Professional.

Cerințele de admitere și criteriile de selecție

Un Magister Technologiae adecvat sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent. Elevii sunt selectate pe bază de merit academic și domeniul de studiu aprobat.

Conferire a gradului

DTECH: Inginerie Metalurgie va fi eliberat studenților care au absolvit programul de cercetare și teza cu succes.... [-]


DTECH în domeniul sănătății mediului

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Pentru a oferi studenților cu competența de a aplica abilități de rezolvare a problemelor la nivel înalt, precum și aplicarea de gândire critică și reflexivă la nivel academic cel mai avansat, culminând cu producerea unei teze în domeniul sănătății mediului. [+]

Pentru a oferi studenților cu competența de a aplica abilități de rezolvare a problemelor la nivel înalt, precum și aplicarea de gândire critică și reflexivă la nivel academic cel mai avansat, culminând cu producerea unei teze în domeniul sănătății mediului.

Cerințele de admitere

MTech Environmental Health

Detalii de contact

Nume: Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / E-mail: mchadyiwa@uj.ac.za

[-]

DTECH în metalurgie de extracție

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

La acest nivel, un student de calificare va fi competent în efectuarea de cercetări originale și dezvoltare la un nivel specializat în Inginerie metalurgică, contribuind astfel la cercetarea și nevoile de dezvoltare și baza de cunoștințe a industriei și minerit comunitatea metalurgică. Studentul calificat va fi capabil să se înregistreze ca ECSA tehnolog Professional. [+]

La acest nivel, un student de calificare va fi competent în efectuarea de cercetări originale și dezvoltare la un nivel specializat în Inginerie metalurgică, contribuind astfel la cercetarea și nevoile de dezvoltare și baza de cunoștințe a industriei și minerit comunitatea metalurgică. Studentul calificat va fi capabil să se înregistreze ca ECSA tehnolog Professional.

Cerințele de admitere și criteriile de selecție

O Magister Technologiae corespunzătoare sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent. Elevii sunt selectate pe bază de merit academic și domeniul de studiu aprobat.

Conferire a gradului

DTECH: Extracția Metalurgia este eliberat studenților care au absolvit programul de cercetare și teza cu succes.... [-]


PhD/DCom in Accounting

Campus Cu normă întreagă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Candidatul trebuie să dezvolte competențe aplicative specializate în masterizare, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor contabile în domeniul financiar-contabil. [+]

Candidații pot fi, de asemenea, necesară pentru a-și apăra cu succes propunerile lor de cercetare la sesiuni speciale de discuții.

Detalii de contact: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za

[-]

PhD/DCom in Econometrics

Campus Cu normă întreagă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

[+]

Astfel de cerințe includ, de obicei, lucrările de pregătire care duc la o propunere de cercetare, care este aprobat de către departamentul. Candidații pot fi, de asemenea, necesară pentru a-și apăra cu succes propunerile lor de cercetare la sesiuni speciale de discuții.

Detalii de contact: Dr. Nicholas Ngepah / 011 559 2061 / nngepah@uj.ac.za

[-]

PhD/DCom in Economics

Campus Cu normă întreagă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

[+]

Candidații pot fi, de asemenea, necesară pentru a-și apăra cu succes propunerile lor de cercetare la sesiuni speciale de discuții.

Detalii de contact: Dr. Nicholas Ngepah / 011 559 2061 / nngepah@uj.ac.za

[-]

Phd / DCOM în audit

Campus Cu normă întreagă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

[+]

Finalizarea de înregistrare a programului (și / sau înregistrarea continuă) este supusă solicitanților care îndeplinesc cerințele departamentale specifice. Astfel de cerințe includ, de obicei, lucrările de pregătire care duc la o propunere de cercetare, care este aprobat de către departamentul. Exemplele de lucrări pregătitoare sunt pre-lectură, comentarii literatura, dezvoltarea conceptului, și finalizarea cu succes a cursuri de scurtă durată care vizează abilitățile și / sau dezvoltarea de cunoștințe.

Detalii de contact:

[-]

Phd / DCOM în domeniul impozitării

Campus Cu normă întreagă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

[+]

Un candidat de calificare ar trebui să prezinte dovezi ale lucrărilor științifice originale și independente.

Detalii de contact:

[-]

Phd in domeniul sanatatii acvatice

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul doctorat în Aquatic de sănătate este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul de specializare. [+]

Scopul doctorat în Aquatic de sănătate este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul de specializare. Un doctorat în Acvatic de sănătate este un studiu de cercetare pură bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în Aquatic de sănătate necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a fundamentale științifice și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


Phd in geologie

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul Doctor în Geologie este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul geologiei. [+]

Scopul Doctor în Geologie este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul geologiei. Un doctorat în Geologie este un studiu pur de cercetare bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în Geologie necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a științifice fundamentale și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


PhD in Greek

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

[+]

O MA în limba greacă dă admiterea la acest program.

Detalii de contact

Nume: Prof JLP Wolmarans Tel: 011 559 2737 / E-mail: hansiew@uj.ac.za

[-]

Phd în biodiversitate și conservarea

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul doctorat în conservarea biodiversității și este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul de specializare. [+]

Scopul doctorat în conservarea biodiversității și este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul de specializare. Un doctorat în conservarea biodiversității și este un studiu de cercetare pură bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în conservarea biodiversității și a cere un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a fundamentale valorile științifice și academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


Phd în comunicarea de marketing

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Programul de studiu de doctorat cuprinde o teză care aduce o contribuție originală la Marketing Communication pe un subiect selectat în consultare cu Departamental președintelui. Un maxim de patru seminarii avansate cu privire la aspectele relevante ale subiectului de studiu, precum și un examen oral (echivalentul a două lucrări fiecare constând din patru module) conform prevederilor din cartea Regulamentul general. Este necesar un articol de cercetare, care este potrivit pentru publicare într-un jurnal academic. [+]

Programul de studiu de doctorat cuprinde o teză care aduce o contribuție originală la Marketing Communication pe un subiect selectat în consultare cu Departamental președintelui. Un maxim de patru seminarii avansate cu privire la aspectele relevante ale subiectului de studiu, precum și un examen oral (echivalentul a două lucrări fiecare constând din patru module) conform prevederilor din cartea Regulamentul general. Este necesar un articol de cercetare, care este potrivit pentru publicare într-un jurnal academic.

Cerințele de admitere

O diplomă de master în comunicare este necesară, cu o medie minimă de 65%. Reglementarea generală în ceea ce privește durata programului de masterat se aplică în acest caz, de asemenea. Data limită de depunere pentru acest grad este de 31 octombrie a anului precedent pentru primul semestru și 30 aprilie a aceluiași an, pentru al doilea semestru.... [-]


Phd în comunicare audiovizuală

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Programul de studiu de doctorat cuprinde o teză care aduce o contribuție originală la domeniul audiovizualului Comunicare pe un subiect selectat în consultare cu Departamental președintelui. Sunt necesare un număr maxim de patru seminarii avansate cu privire la aspectele relevante ale subiectului de studiu și un examen oral (echivalentul a două lucrări fiecare constând din patru module) conform prevederilor din cartea Regulamentul general. Este necesar un articol de cercetare, care este potrivit pentru publicare într-un jurnal academic. [+]

Programul de studiu de doctorat cuprinde o teză care aduce o contribuție originală la domeniul audiovizualului Comunicare pe un subiect selectat în consultare cu Departamental președintelui. Sunt necesare un număr maxim de patru seminarii avansate cu privire la aspectele relevante ale subiectului de studiu și un examen oral (echivalentul a două lucrări fiecare constând din patru module) conform prevederilor din cartea Regulamentul general. Este necesar un articol de cercetare, care este potrivit pentru publicare într-un jurnal academic.

Cerințele de admitere

O diplomă de master în comunicare este necesară, cu o medie minimă de 65%. Reglementarea generală în ceea ce privește durata programului de masterat se aplică în acest caz, de asemenea. Data limită de depunere pentru acest grad este de 31 octombrie a anului precedent pentru primul semestru și 30 aprilie a aceluiași an, pentru al doilea semestru.... [-]


Phd în conducerea personală și profesională

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Scopul principal al acestei calificări este de a oferi candidaților cu o înțelegere în profunzime a conceptelor și a teoriilor care stau la baza aspectelor teoretice și practice ale PPL, precum și cu abilități originale și independente de cercetare științifică pentru a contribui la extinderea bazei de cunoștințe PPL. [+]

Scopul principal al acestei calificări este de a oferi candidaților cu o înțelegere în profunzime a conceptelor și a teoriilor care stau la baza aspectelor teoretice și practice ale PPL, precum și cu abilități originale și independente de cercetare științifică pentru a contribui la extinderea bazei de cunoștințe PPL.

Cerințele de admitere

O diplomă de master pentru care s-a obținut o notă de cel puțin 65%. Un modul în Metodologia de cercetare privind nivelul NQF 8 sau 9 este esențială. Vă rugăm să rețineți: numărul de studenți constrângeri necesită un proces de selecție. Studenții din afara domeniului PPL va trebui să respecte MPhil (Managementul Resurselor Umane), cerințele personale și profesionale de cunoștințe și abilități prin conducere mijloace de a se califica cursuri de scurtă durată cu privire la conținutul PPL.... [-]


Phd în conducere în performanță și schimbare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Acesta este un program de cercetare structurat cu misiuni bazate pe cercetare și aplicarea cercetării în practică, ca bază pentru finalizarea tezei. Scopul calificării este de a dezvolta competența avansată a studentului în proiectarea și dezvoltarea de intervenții și proceduri organizaționale. Calificarea se va face posibil ca studenții să-și îndeplinească un rol de conducere și să adopte o abordare critică și științifică spre performanță și schimbare. [+]

Acesta este un program de cercetare structurat cu misiuni bazate pe cercetare și aplicarea cercetării în practică, ca bază pentru finalizarea tezei. Scopul calificării este de a dezvolta competența avansată a studentului în proiectarea și dezvoltarea de intervenții și proceduri organizaționale. Calificarea se va face posibil ca studenții să-și îndeplinească un rol de conducere și să adopte o abordare critică și științifică spre performanță și schimbare.

Cerințele de admitere

Gradul de Master în Managementul Resurselor Umane, Psihologie industrială Dezvoltarea Resurselor Umane, precum și realizarea unui modul de metodologie de cercetare la Onoruri și / sau la nivel de Master, cu o medie de 65% trece la nivelul 8 sau CNCIS 9. Un modul la nivelul cel puțin de licență sau de mai sus în Metodele statistice sau tehnici analitice. Elevii ar trebui s-au distins anterior ca manageri sau manageri de resurse umane cu o experiență de muncă considerabilă în cadrul organizațiilor (minimum 3-5 ani). Studenții trebuie să fie calculator știință de carte și să aibă acces la Internet. constrângeri numărul de studenți necesită un proces de selecție care constă dintr-un centru de evaluare completă zi și evaluări psihometrice.... [-]


Phd în dezvoltarea resurselor umane

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Programul dezvoltă abilitățile intelectuale și profesionale ale studentului. Un student de calificare ar trebui să prezinte dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale în teză. Teza de doctorat ar constitui o contribuție distinctă la cunoașterea și perspectiva asupra, disciplina subiect, cât și domeniul cercetării. studenții de calificare ar trebui să afișeze, de asemenea, competență în aplicarea metodologiei de cercetare conexe și scrise și / sau comunicarea orală adecvată a procesului de cercetare și descoperiri. Elevii trebuie să fie, de asemenea, în măsură să reflecteze cu privire la constatările lor de cercetare. [+]

Programul dezvoltă abilitățile intelectuale și profesionale ale studentului. Un student de calificare ar trebui să prezinte dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale în teză. Teza de doctorat ar constitui o contribuție distinctă la cunoașterea și perspectiva asupra, disciplina subiect, cât și domeniul cercetării. studenții de calificare ar trebui să afișeze, de asemenea, competență în aplicarea metodologiei de cercetare conexe și scrise și / sau comunicarea orală adecvată a procesului de cercetare și descoperiri. Elevii trebuie să fie, de asemenea, în măsură să reflecteze cu privire la constatările lor de cercetare.

Cerințele de admitere ... [-]

Phd în domeniul statisticii matematice

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul doctorat în statistică matematică este acela de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul statisticii matematice. [+]

Scopul doctorat în statistică matematică este acela de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul statisticii matematice.

Un doctorat în statistică matematică este un studiu de cercetare pură bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în statistică matematică necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a fundamentale științifice și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


Phd în engleză

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Studentii pentru acest curs sunt necesare pentru cercetare, scrie și să prezinte o teză completă (aproximativ 220 de pagini), ceea ce contribuie noi cunoștințe în domeniul Studii de limba engleză. [+]

Cerințele de admitere

[-]

Phd în finanțe

Campus Cu normă întreagă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Candidatul trebuie să dezvolte competențe aplicate și abilități practice în masterizare, interpretarea, înțelegerea și aplicarea unui subiect în domeniul mai larg al finanțelor. [+]

Candidatul trebuie să dezvolte competențe aplicate și abilități practice în masterizare, interpretarea, înțelegerea și aplicarea unui subiect în domeniul mai larg al finanțelor. Prin teza de doctorat, un student de calificare ar arăta dovada activității științifice independente și originale.

Cerințele de admitere:

Detalii de contact: Prof Ilse Botha / 011 559 2056 / ilseb@uj.ac.za

[-]

Phd în franceză

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

La un nivel mai avansat (studii de doctorat), elevii sunt încurajați să colaboreze cu noi în domeniile noastre de expertiză, și anume romanul contemporan francez, Autobiografia; Teatrul contemporan francez și literatura francofonă, în vederea dezvoltării capacităților lor de cercetare și de gândire critică. Doctorat Departamentul francez este conceput pentru cercetători dedicați și, în principal constă într-o disertație. [+]

La un nivel mai avansat (studii de doctorat), elevii sunt încurajați să colaboreze cu noi în domeniile noastre de expertiză, și anume romanul contemporan francez, Autobiografia; Teatrul contemporan francez și literatura francofonă, în vederea dezvoltării capacităților lor de cercetare și de gândire critică. Doctorat Departamentul francez este conceput pentru cercetători dedicați și, în principal constă într-o disertație.

Cerințele de admitere

Cerința de admitere pentru o diplomă de doctorat este un masterat în limba franceză.

Detalii de contact

Nume: Prof WA Kabwe-Segatti Tel: 011 559 2757 / E-mail: desirew@uj.ac.za

[-]

Phd în geografie

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul doctor în geografie este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul geografiei. [+]

Scopul doctor în geografie este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul geografiei. Un doctorat în Geografie este un studiu pur de cercetare bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în geografie cere un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a științifice fundamentale și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


Phd în jurnalism

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Programul de studiu de doctorat cuprinde o teză care aduce o contribuție originală la domeniul de jurnalism pe un subiect selectat, în consultare cu Departamental președintelui. Sunt necesare un număr maxim de patru seminarii avansate cu privire la aspectele relevante ale subiectului de studiu și un examen oral (echivalentul a două lucrări fiecare constând din patru module) conform prevederilor din cartea Regulamentul general. De asemenea, este necesar un articol de cercetare, care este potrivit pentru publicare într-un jurnal academic. [+]

Programul de studiu de doctorat cuprinde o teză care aduce o contribuție originală la domeniul de jurnalism pe un subiect selectat, în consultare cu Departamental președintelui. Sunt necesare un număr maxim de patru seminarii avansate cu privire la aspectele relevante ale subiectului de studiu și un examen oral (echivalentul a două lucrări fiecare constând din patru module) conform prevederilor din cartea Regulamentul general. De asemenea, este necesar un articol de cercetare, care este potrivit pentru publicare într-un jurnal academic.

Cerințele de admitere

O diplomă de master în comunicare este necesară, cu o medie minimă de 65%. Reglementarea generală în ceea ce privește durata programului de master se aplică în acest caz, de asemenea. Data limită de depunere pentru acest grad este de 31 octombrie a anului precedent pentru primul semestru și 30 aprilie a aceluiași an, pentru al doilea semestru.... [-]


Phd în latină

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Într-o diplomă de doctorat, studenții dovedesc capacitatea lor de a face cercetare originale. În mod ideal, aceasta cercetare ar trebui să conducă la publicarea unui articol sau o carte. Valoarea formativă a unei diplome de doctorat nu poate fi supraestimată: dobândirea și practicarea abilităților de gândire creativă și originală, de rezolvare a problemelor, lectură critică, analiză și sinteză. Tema gradului ar trebui să contribuie la înțelegerea noastră a civilizației romane și contribuția sa la civilizația occidentală (teoria politică, filosofie, religie, literatură, teatru, film, religie, arhitectură etc.). [+]

Într-o diplomă de doctorat, studenții dovedesc capacitatea lor de a face cercetare originale. În mod ideal, aceasta cercetare ar trebui să conducă la publicarea unui articol sau o carte. Valoarea formativă a unei diplome de doctorat nu poate fi supraestimată: dobândirea și practicarea abilităților de gândire creativă și originală, de rezolvare a problemelor, lectură critică, analiză și sinteză. Tema gradului ar trebui să contribuie la înțelegerea noastră a civilizației romane și contribuția sa la civilizația occidentală (teoria politică, filosofie, religie, literatură, teatru, film, religie, arhitectură etc.).

Cerințele de admitere

O MA în limba latină dă admiterea la acest program.... [-]


Phd în limba germană

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

O teză pe o temă din literatura de specialitate sau lingvistica germană trebuie să fie prezentate și un examen de doctorat oral (echivalentul a două lucrări compuse din patru module fiecare) vor fi realizate pentru a testa cunoștințele candidatului din suprafața totală a subiectului și pentru a testa lui / ei teoretic capacitatea de cercetare în ceea ce privește nivelul post-master. [+]

O teză pe o temă din literatura de specialitate sau lingvistica germană trebuie să fie prezentate și un examen de doctorat oral (echivalentul a două lucrări compuse din patru module fiecare) vor fi realizate pentru a testa cunoștințele candidatului din suprafața totală a subiectului și pentru a testa lui / ei teoretic capacitatea de cercetare în ceea ce privește nivelul post-master.

Cerințele de admitere

Condiție: diplomă de master în limba germană, cu un minim de 65%.

Detalii de contact

Nume: Dr. Anne Baker Tel: 011 559 2717 / E-mail: abaker@uj.ac.za

[-]

Phd în limbi africane

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Examenul de doctorat se desfășoară pe cel puțin două domenii de studiu. O teză este prezentată pe un subiect în lingvistică sau în literatura de specialitate ca dovadă a capacității de a desfășura activități de cercetare și ca dovadă a unei contribuții unice la știință. Un articol gata de publicare este prezentată cu teza. [+]

Examenul de doctorat se desfășoară pe cel puțin două domenii de studiu. O teză este prezentată pe un subiect în lingvistică sau în literatura de specialitate ca dovadă a capacității de a desfășura activități de cercetare și ca dovadă a unei contribuții unice la știință. Un articol gata de publicare este prezentată cu teza.

Cerințele de admitere

Studenții trebuie să fi obținut un masterat în limbi africane.

Detalii de contact

Nume: Dr. IK Mndawe Tel: 011 559 4662 / E-mail: ikmndawe@uj.ac.za

[-]

Phd în limbi semitice

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

O teză este completată pe un subiect ales cu Departamentul și în scris, sub supraveghere. Studenții se concentreze pe un subiect din domeniul arabă, Studii Islamice, ebraica (inclusiv studii evreiești) sau o limbă semitică inrudit. Patru seminarii și o apărare de doctorat (fie cu propunerea sau teza) sunt necesare, în conformitate cu reglementările generale ale Facultății de Științe Umaniste. [+]

O teză este completată pe un subiect ales cu Departamentul și în scris, sub supraveghere. Studenții se concentreze pe un subiect din domeniul arabă, Studii Islamice, ebraica (inclusiv studii evreiești) sau o limbă semitică inrudit. Patru seminarii și o apărare de doctorat (fie cu propunerea sau teza) sunt necesare, în conformitate cu reglementările generale ale Facultății de Științe Umaniste.

Cerințele de admitere

Pentru a fi admiși la acest program, studenții trebuie să îndeplinească cerințele de admitere Departamentului și să facă dovada cunoașterii adecvate a metodologiei de cercetare. ar putea fi necesare examene orale suplimentare.

Detalii de contact ... [-]

Phd în managementul afacerilor

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicate și abilități practice în masterizare, interpretarea, înțelegerea și aplicarea principiilor de management al afacerilor, care se încheie cu activitatea științifică independentă și originală. [+]

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicate și abilități practice în masterizare, interpretarea, înțelegerea și aplicarea principiilor de management al afacerilor, care se încheie cu activitatea științifică independentă și originală. elevii de calificare afișare competență în aplicarea metodologiei de cercetare conexe, precum și comunicarea scrisă corectă și orală a procesului de cercetare și descoperiri. Teza de doctorat ar constitui o contribuție a decis la cunoașterea și înțelegere în disciplina subiect, care să permită studenților să reflecteze la domeniul cercetării.

Cerințele de admitere

Un student care se află în posesia calificării unui master în Management la nivel CNCIS 8 sau 9 se pot aplica pentru admiterea la această calificare. O medie de 65% trebuie să fie obținute în acest calificare de master. Decanul Facultății de Management poate refuza admiterea studenților la calificarea de doctorat în cazul în care consideră că fundal academice ale studentului este insuficientă pentru studiile propuse.... [-]


Phd în managementul de mediu

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul doctorat în Management de Mediu este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul de specializare. [+]

Scopul doctorat în Management de Mediu este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul de specializare. Un doctorat în managementul de mediu este un studiu pur de cercetare bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în Managementul Mediului cere un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a fundamentale științifice și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


Phd în managementul informațiilor

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 5 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Prin teza de doctorat, în care calificarea culminează în cele din urmă, un student de calificare ar arăta dovada activității științifice independente și originale. Teza de doctorat ar constitui o contribuție a decis la cunoașterea și înțelegere în disciplina subiect, cât și domeniul cercetării. [+]

Prin teza de doctorat, în care calificarea culminează în cele din urmă, un student de calificare ar arăta dovada activității științifice independente și originale. Teza de doctorat ar constitui o contribuție a decis la cunoașterea și înțelegere în disciplina subiect, cât și domeniul cercetării. studenții de calificare ar afișa competență aplicată în metodologia de cercetare, precum și corespunzătoare în scris și / sau comunicare orală în procesul de cercetare și descoperiri. Studentul trebuie să fie în măsură să reflecteze cu privire la deciziile lui / ei de cercetare și aplicații pentru a evalua efectul acestora în contextul holistică al cercetării în industria informațională. ... [-]


Phd în managementul logisticii

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Studentul trebuie să dezvolte competențe intelectuale și specializate și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor de management al logisticii. Studentul trebuie să dezvolte cercetarea, scris și abilități creative de gândire în domeniul managementului logistic. [+]

Studentul trebuie să dezvolte competențe intelectuale și specializate și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor de management al logisticii. Studentul trebuie să dezvolte cercetarea, scris și abilități creative de gândire în domeniul managementului logistic. Studentul trebuie să fie în măsură să ia decizii strategice în cadrul unei organizații de logistică, sau funcția logistică a unei companii, precum și să analizeze și să evalueze orice decizie internă sau externă care afectează funcția logistică și / sau profesie. Studentul ar trebui să fie, de asemenea, în măsură să reflecteze asupra deciziilor sale / ei manageriale și aplicații pentru a analiza și de a evalua efectul acestora în contextul holistică a managementului logisticii. Teza de doctorat ar trebui să constituie o reflectare a cunoașterii și de înțelegere în domeniul managementului logistic.... [-]


Phd în managementul marketingului

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicative și extrem de specializate și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea și aplicarea principiilor de management al marketingului. Prin teza de doctorat, în care culminează calificarea, un student de calificare ar arăta dovada activității științifice independente și originale. [+]

Studentul trebuie să dezvolte competențe aplicative și extrem de specializate și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea și aplicarea principiilor de management al marketingului. Prin teza de doctorat, în care culminează calificarea, un student de calificare ar arăta dovada activității științifice independente și originale. Teza de doctorat ar constitui o contribuție a decis la cunoașterea și înțelegere în disciplina subiect, cât și domeniul cercetării. studenții de calificare ar afișa, de asemenea, competență în aplicarea metodologiei de cercetare aferente, precum și observațiile scrise și / sau comunicarea orală adecvată a procesului de cercetare și descoperiri. Studentul trebuie să fie în măsură să reflecteze cu privire la deciziile lui / ei de cercetare și aplicații, pentru a evalua efectul acestora în contextul holistică a managementului marketingului.... [-]


Phd în managementul resurselor umane

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

[+]

Teza de doctorat ar constitui o contribuție distinctă la cunoașterea și perspectiva asupra, disciplina subiect, cât și domeniul cercetării. studenții de calificare vor afișa, de asemenea, competență în aplicarea metodologiei de cercetare conexe și scrise și / sau comunicarea orală adecvată a procesului de cercetare și descoperiri.

Cerințele de admitere

constrângeri numărul de studenți necesită un proces de selecție care constă dintr-un centru de evaluare completă zi și evaluări psihometrice. Un modul la nivelul cel puțin de licență sau de mai sus în Metodele statistice sau tehnici analitice.

Detalii de contact

Nume: Doamna A Ferreira Tel: +27 (0) 11 559 2079 / E-mail: amandaf@uj.ac.za... [-]


Phd în managementul tehnologiei informației

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Prin teza de doctorat, în care calificarea culminează în cele din urmă, un student de calificare prezintă o dovadă a activității științifice independente și originale. Teza de doctorat ar constitui o contribuție a decis cunoașterea și perspectiva asupra disciplinei subiect, cât și domeniul cercetării. [+]

Prin teza de doctorat, în care calificarea culminează în cele din urmă, un student de calificare prezintă o dovadă a activității științifice independente și originale. Teza de doctorat ar constitui o contribuție a decis cunoașterea și perspectiva asupra disciplinei subiect, cât și domeniul cercetării. studenții de calificare ar afișa competență aplicată în metodologia de cercetare, precum și corespunzătoare în scris și / sau comunicare orală în procesul de cercetare și descoperiri. Studentul trebuie să fie în măsură să reflecteze cu privire la deciziile lui / ei de cercetare și aplicații pentru a avea acces la efectul acestora, în contextul holistică al cercetării în industria de gestionare a tehnologiei informației.... [-]


Phd în politică

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

O teză pe o temă în Științe Politice sau Relații Internaționale, ca o contribuție unică, care demonstrează, de asemenea, capacitatea de a face cercetări independente și cu sens, este necesară. Un articol gata de publicare trebuie să fie prezentate împreună cu teza. [+]

O teză pe o temă în Științe Politice sau Relații Internaționale, ca o contribuție unică, care demonstrează, de asemenea, capacitatea de a face cercetări independente și cu sens, este necesară. Un articol gata de publicare trebuie să fie prezentate împreună cu teza.

Cerințele de admitere

Pentru a obține intrarea în acest program de un student are nevoie de o notă de trecere bună la nivel de master.

Detalii de contact

Nume: Prof Deon Geldenhuys Tel: 011 559 2894 / E-mail: deong@uj.ac.za

[-]

Phd în relațiile de muncă

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Programul dezvoltă abilitățile intelectuale și profesionale ale studentului. Un student de calificare ar trebui să prezinte dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale în teză. Teza de doctorat ar constitui o contribuție distinctă la cunoașterea și perspectiva asupra, disciplina subiect, cât și domeniul cercetării. [+]

Programul dezvoltă abilitățile intelectuale și profesionale ale studentului. Un student de calificare ar trebui să prezinte dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale în teză. Teza de doctorat ar constitui o contribuție distinctă la cunoașterea și perspectiva asupra, disciplina subiect, cât și domeniul cercetării. studenții de calificare ar trebui să afișeze, de asemenea, competență în aplicarea metodologiei de cercetare conexe și scrise și / sau comunicarea orală adecvată a procesului de cercetare și descoperiri. Elevii trebuie să fie, de asemenea, în măsură să reflecteze cu privire la constatările lor de cercetare.

Cerințele de admitere ... [-]

Phd în studii de comunicare

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul acestui program este de a explora o gamă largă de forme de comunicare umană dintr-o varietate de perspective care leagă local și global și sunt înrădăcinate în contexte africane și experiențe. [+]

Tel: pierpaolof@uj.ac.za

[-]

Phd în studii energetice

Campus Cu normă întreagă February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul doctor în Studii Energetice este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul studiilor de energie. [+]

Scopul doctor în Studii Energetice este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul studiilor de energie. Un doctorat în Studii Energetice este un studiu de cercetare pură bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în Studii Energetice necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a fundamentale științifice și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.... [-]


Phd în studii istorice

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Scopul lucrării este de a face cercetare amănunțită, care utilizează surse atât primare cât și secundare, în scopul de a aduce o contribuție originală la cunoaștere în Studii istorice. Un subiect este selectat în consultare cu lectorul. [+]

Scopul lucrării este de a face cercetare amănunțită, care utilizează surse atât primare cât și secundare, în scopul de a aduce o contribuție originală la cunoaștere în Studii istorice. Un subiect este selectat în consultare cu lectorul.

Cerințele de admitere

Pentru a obține intrarea în acest program, candidatul trebuie să aibă un master în Studii istorice sau unei discipline strâns legate. Detalii de contact

Nume: Prof Louis Grundlingh Tel: 011 559 2007 / E-mail: louisg@uj.ac.za

[-]

Phd în studiile biblice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 6 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

DLitt et Phil (Studii biblice) Programul este un program de cercetare, care cuprinde muncă predominant teoretică, și în mod normal nu necesită învățarea bazată pe muncă sau de formare profesională. Programul de doctorat este prin natura sa o specializare avansată în oricare din VT sau NT (sau ambele), bazându-se pe nivelul de specializare atins deja la nivel de master. [+]

DLitt et Phil (Studii biblice) Programul este un program de cercetare, care cuprinde muncă predominant teoretică, și în mod normal nu necesită învățarea bazată pe muncă sau de formare profesională. Programul de doctorat este prin natura sa o specializare avansată în oricare din VT sau NT (sau ambele), bazându-se pe nivelul de specializare atins deja la nivel de master.

Programul este o teză pe o temă din Vechiul sau Noul Testament sau ambele.

Cerințele de admitere

Gradul de Master în Studii biblice sau o calificare echivalentă este o condiție prealabilă, precum și cerințele generale de admitere la Universitatea programul de doctorat. Greacă sau ebraică până la nivelul doi ani poate fi necesară în funcție de domeniul de studiu și de cercetare.... [-]


Phd în turism și managementul ospitalității (rd)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Scopul programului este de a dezvolta competenta aplicata studentului postuniversitar la un nivel avansat în cercetare, analiză, interpretare și înțelegere a turismului și a ospitalității. [+]

Scopul programului este de a dezvolta competenta aplicata studentului postuniversitar la un nivel avansat în cercetare, analiză, interpretare și înțelegere a turismului și a ospitalității.

Printr-o lucrare de doctorat, studentul va arăta dovezi de cercetare independente, prin metode cantitative sau calitative sau o combinație a celor două, pentru a rezolva probleme complexe în societate pentru durabilitatea industriilor turism și ospitalitate. Programul va contribui la dezvoltarea academică și profesională continuă a studenților postuniversitare.

Cerințele de admitere

Un minim de mediu de 65% pentru MTech / Master pe CNCIS Level 8/9 în turism sau ospitalitate sau orice alt domeniu asociat. Un portofoliu de probe trebuie să fie supus evaluării și aprobării de către comisia de cercetare departamentale și grade mai mari.... [-]


Videoclipuri

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Contactează
Adresa locaţie
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Mass-Media Socială