University of South Australia Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Gradele 100% online ale Universității din Australia de Sud îți oferă un control deplin și flexibilitate asupra opțiunilor de studiu. Cu mai mult de 25 de ani de experiență oferind educație online și la distanță, puteți fi sigur că veți obține o calificare universitară de înaltă calitate de la o instituție recunoscută la nivel mondial.

100% grade online

Studiați un grad australian oriunde în lume. Nu va trebui să veniți în campus pentru lucrări, evaluări sau examene. Finalizați toate studiile pentru gradul dvs. în care vi se potrivește.

Studiați când vi se potrivește

Diplomele University of South Australia Online susțin studenții care duc stiluri de viață ocupate. Cu patru date de început pe an, în ianuarie, aprilie, iunie și septembrie, nu este nevoie să vă întrerupeți viața. Alegeți să studiați unul sau două cursuri în fiecare termen - și dacă trebuie să faceți o pauză în studiul dvs., aceasta este și o opțiune.

Proiectat special pentru învățarea online

Echipa noastră de experți academici și online au conceput materiale de curs pentru a vă oferi cea mai captivantă experiență de învățare online. Diplomele sunt oferite într-un mod interactiv folosind tehnologie digitală inovatoare și resurse de predare și învățare de ultimă generație.

Mediu de învățare interactiv online 100%

Mediul interactiv de învățare online acceptă toate nevoile de studiu. Conectați-vă oricând, pe orice dispozitiv, oriunde vi se potrivește.

Termină fiecare curs în 10 săptămâni

Există patru termeni pe an și fiecare termen durează 10 săptămâni. Cursurile sunt furnizate în termen de 10 săptămâni pentru a vă menține motivat și angajat pe tot parcursul gradului. Puteți alege studiul cu normă întreagă cu două cursuri pe termen sau un studiu cu fracțiune de normă cu un singur curs și un termen.

Obțineți ajutorul de care aveți nevoie

Indiferent dacă aveți nevoie de ajutor pentru conținutul cursului sau evaluările, vă oferim sprijinul academic și serviciile de care aveți nevoie pentru a avea succes în studiile dvs.

Aflați de la academicieni de renume mondial

Gradele University of South Australia Online au fost concepute de medici universitari și profesioniști din industrie cu experiență, lideri în domeniul lor. Vă vor ajuta să absolvi cariera, cu cunoștințe globale și cele mai actuale practici din industrie.

Bucurați-vă de sprijinul unei comunități globale de studenți

Nu ești niciodată singur în studiul tău. Universitatea din Australia de Sud are o puternică rețea globală de studenți și studenți actuali și găzduiește în mod regulat evenimente și activități. Oriunde vă aflați în lume, puteți să vă împărtășiți experiențele și să vă angajați cu studenți ai Universității din Australia de Sud, atât din trecut, cât și din prezent.

Locații

Adelaide

Address
North Terrace
5000 Adelaide, Sudul Australiei, Australia