University of Wollongong

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre universitate

În doar 40 de ani, University of Wollongong a devenit un punct de referință pentru noua generație de universități din Australia; dinamic, agil, inovatoare și proeminente în clasamentul național și internațional pentru calitatea predării și cercetării noastre.

Universitatea a început ca institut pentru Universitatea de Tehnologie din New South Wales, Sydney, într-o singură locație din Wollongong. De la obținerea independenței în 1975, UOW a devenit o universitate internațională multi-campus, extinsă pentru a ocupa două campusuri din Sydney și cinci campusuri regionale, precum și locații în Hong Kong și Dubai.

Având acum peste 36.000 de studenți, peste 2.400 de angajați și un impact economic de aproximativ 2 miliarde de dolari în activitate anual, UOW este o parte influentă a comunităților sale și catalizatorul transformării lui Wollongong într-un oraș universitar.

Elevii și personalul nostru provin din medii diverse și îi întâmpinăm în fiecare an pe mulți studenți internaționali în campusurile noastre. Aceștia împărtășesc o cultură care respectă deschiderea, incluziunea, colegialitatea și diversitatea.

Ne propunem să aliniem comunitatea academică și absolvenții cu priorități naționale și să ne concentrăm pe realizarea unor cercetări remarcabile care să abordeze provocările complexe sociale, de mediu și economice cu care ne confruntăm acum și în viitor.

În anticiparea naturii industriilor emergente și a locurilor de muncă ale viitorului, ne propunem să dezvoltăm absolvenți care sunt etici, mobili, pregătiți din punct de vedere tehnologic și pregătiți pentru locuri de muncă multiculturale. Încurajăm gândirea creativă și critică și încurajăm studenții și personalul nostru să provoace și să depășească granițele disciplinelor tradiționale și să creeze parteneriate cu adevărat interdisciplinare.

Ne-am concentrat eforturile pentru a ne asigura că programa UOW este provocatoare din punct de vedere intelectual, modelează ancheta critică și practica din lumea reală și este livrată în medii bogate în tehnologie și imersive.115192_pexels-photo-864994.jpeg

Scopul nostru

University of Wollongong este o universitate cu o intensitate de cercetare cu o reputație remarcabilă pentru mediile sale de învățare într-o gamă largă de discipline.

Angajamentul nostru față de studenții noștri este evident în absolvenții noștri, care sunt recunoscuți pentru capacitatea, calitatea și succesul lor la locul de muncă la nivel global.

UOW este o rețea internațională de campusuri și centre regionale de învățare. Împreună cu partenerii noștri, facem o prezență puternică și conectată în comunitățile noastre.

Suntem o universitate tânără și vibrantă, cu ambiții nedimitate. Valorim capacitatea noastră de cercetare pentru a lucra la probleme complexe interdisciplinare. Spiritul nostru de cercetare conduce mediile noastre de cercetare și învățare.

Respectând aceste valori și scopul nostru de a contribui la îmbunătățirea societății, ne-am câștigat locul printre primele 250 de universități din lume.

Universitățile nu au fost niciodată mai importante pentru viitorul nostru. Într-o lume care se confruntă cu provocări sociale, de mediu și economice foarte mari și complexe, universitățile noastre vor juca un rol central în menținerea Austriei din punct de vedere economic competitiv și social coerent. Sectorul învățământului superior va fi în prim-planul formării politicilor contemporane și a societății moderne.

La University of Wollongong (UOW) vom continua să ne concentrăm pe oferirea de experiențe personalizate și medii de învățare remarcabile. Vom dezvolta absolvenți foarte solicitați care au experimentat o universitate intensivă în cercetare și un curriculum intelectual provocator.

Ne angajăm să generăm cercetări remarcabile și rezultate de clasă mondială. Obiectivul nostru de a câștiga un loc în topul 1% din universitățile din lume creează o oportunitate de reînnoire și reînnoire.

Perioada următoare oferă oportunități majore pentru:

  • Continuați efortul de a construi un mediu de cercetare remarcabil, o școală absolventă puternică și stimulente clare de a conduce cercetarea și productivitatea;
  • Finalizați transformarea curriculum-ului nostru în legătură cu cererea studenților, rezultatele absolvenților și utilizarea noilor tehnologii;
  • Investiți în oamenii noștri pentru a colabora intern și extern pentru a realiza lucruri minunate;
  • Îmbunătățiți campusurile noastre și aliniați facilitățile noastre la schimbările din centrele de populație, sistemul bazat pe cerere și prioritățile emergente ale cercetării; Îmbunătățim reputația noastră ca universitate globală multi-campus crescând programul și portofoliul internațional off-shore;
  • Colaborați cu partenerii noștri pentru a crea un nivel mai ridicat de inovare și impact și a contribui la crearea de noi întreprinderi;
  • Angajați-vă cu absolvenții noștri pentru a construi o rețea de viață;
  • Să mențină o universitate eficientă și productivă axată pe adaptabilitate și sustenabilitate financiară;
  • Aspire pentru a face UOW o universitate de destinație și Wollongong un oraș universitar.

Locații

Wollongong

Address
Northfields Ave
2522 Wollongong, Noua Țara Galilor de Sud, Australia