Institute of Science and Technology Austria (IST Austria)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institute of Science and Technology Austria (IST Austria) este un tânăr institut internațional dedicat cercetării de bază și educației absolvite în științele naturii și matematice, situat în Klosterneuburg la marginea Vienei.

IST Austria se angajează să conducă cercetări de talie mondială. Până în 2026, până la 90 de grupuri de cercetare vor efectua cercetări într-un mediu internațional de ultimă generație.

Unul dintre punctele distinctive ale programului de doctorat IST Austria este experiența școlară absolvită comună. O etapă inițială de explorare încurajează expunerea largă la abordări și probleme științifice importante. Acest lucru permite studenților să pună o bază solidă pentru cercetarea intensivă în a doua fază a programului de doctorat.123859_IST_Austria_aerial-2_resized.jpg

Dedicarea cercetării științifice de bază

Strategia de angajare a facultăților IST Austria este încapsulată de deviza People before area; calitate înainte de viteză . Ne dedicăm să aducem cele mai bune minți ale lumii la IST Austria pentru a continua cercetarea științifică de bază. Institutul a fost inaugurat în 2009 și va crește până la aproximativ 90 de grupuri de cercetare până în 2026. Acest impuls interesant este impulsionat de fiecare om de știință adăugat în echipa noastră, inclusiv de fiecare doctorand.

Comunitatea științifică internațională și diversă

Oamenii de știință, de la profesori la postdocuri până la studenți, vin din toate colțurile lumii, reprezentând peste 70 de naționalități diferite și se bazează pe cercetări și diplome obținute de la cele mai bune instituții și universități științifice la nivel mondial.

Vorbitor de engleza

Folosim engleza în întregul institut ca limbă de instruire și comunicare.

Interdisciplinar

Programul nostru de absolvire a stilului american este caracterizat de o pregătire globală modernă, cu un accent special pe interdisciplinaritate.

Graficul următor arată colaborări între grupuri la IST Austria, pe baza publicațiilor coautoare din 2018.

Cross_Group_Collaboration_2018_IST-Austria_Interdisciplinarity-1.png

Pregătire de cercetare de ultimă oră

Studenții lucrează îndeaproape cu facultăți remarcabile în cadrul unor grupuri de cercetare mici și au acces la facilități de prim rang. Studenții petrec primul an completând cursurile și rotirile înainte de a se afilia cu un grup.

Această primă fază de explorare permite studenților să fie siguri că subiectul de cercetare, precum și grupul de cercetare, sunt cele mai potrivite pentru ei înainte de a începe cercetarea aprofundată a tezei în a doua fază.

Intrare cu diplomă de licență sau masterat

Salutăm studenții cu o diplomă de licență sau un master în știință pentru a aplica la programul nostru de doctorat.

6 trasee de studiu

Există șase piese de studiu de doctorat:

 • Biologie
 • Informatică
 • Știința datelor
 • Matematică
 • Neuroscience
 • Fizică

Grupuri de cercetare

 • 53 de grupuri de cercetare în 2019
 • 90 de grupuri de cercetare până în 2026

Studenții sunt linia de salvare a științei. ”Ascultă ce are de spus prof. Daria Siekhaus despre importanța studenților la IST Austria.

Unități de servicii științifice

Unitățile de servicii științifice (SSU) oferă sprijin pentru nevoile de cercetare ale oamenilor de știință. IST Austria găzduiește următoarele SSU:

 • Facilitatea de bioimagerie
 • Facilitatea de microscopie electronică
 • Bibliotecă
 • Facultatea de științe ale vieții
 • Miba Machine Shop
 • Facilitatea de nanofabricare
 • Facilitatea preclinică
 • Calculul științific

Granturi

În toate domeniile de cercetare, finanțarea este un subiect foarte important. IST Austria se bazează pe diverse surse de finanțare pentru a sprijini toți cercetătorii săi. Biroul de granturi este acolo pentru a sprijini oamenii de știință IST care ar dori să solicite finanțare externă.

La fondarea IST Austria în 2006, guvernul federal a fost pus de 95 milioane de euro ca buget bugetar condiționat, care poate fi asigurat numai dacă Institutul va obține aceeași sumă în fonduri terțe până în 2016. IST Austria are a avut un succes excepțional în strângerea de fonduri pentru terți în ultimii ani. Din cei 53 de profesori aflați în prezent în contract, 34 de profesori - două treimi - au primit o subvenție de la Consiliul European de Cercetare. Numai în anul 2016, trei subvenții avansate, două subvenții de consolidare și cinci subvenții inițiale au fost acordate oamenilor de știință de la IST Austria. Școala absolventă este beneficiarul unuia dintre cele mai mari premii primite la Institut până în prezent: 4,4 milioane de euro au fost acordate în 2015 programului de doctorat interdisciplinar al IST Austria de o finanțare Marie Skłodowska-Curie din partea Uniunii Europene.

În total, Institutul a achiziționat peste 120 de milioane de euro în finanțare științifică terță parte. În plus, IST Austria a primit donații din sectorul privat în valoare de aproximativ 18,5 milioane de euro. Împreună, aceasta se ridică la peste 130 de milioane de euro în finanțare de la terți.

Colocviul Institutului

Institutul săptămânal Colocviul este seminarul principal de cercetare de la IST Austria. Oamenii de știință din întreaga lume și din toate disciplinele științelor naturii sunt invitați să își prezinte ultimele descoperiri.

Evaluări de institut

În mod regulat, institutul este vizitat de panouri de revizuire internaționale formate din oameni de știință de frunte din întreaga lume (inclusiv laureați ai premiului Nobel) pentru a forma o evaluare independentă a institutului.

Cariere

Elevii noștri distincți au trecut la cariere de succes după studiile de doctorat la IST Austria.

Studenții doctoranzi primesc sprijin prin programele noastre de mentorat și dezvoltare a carierei, care se concentrează pe instruirea în abilități transferabile pentru mediul academic și nu numai. De-a lungul studiilor, doctoranzii sunt susținuți de serviciile de carieră, care oferă consultanță și instruire în dezvoltarea carierei.

Există, de asemenea, discuții periodice TWIST organizate de Oficiul de Transfer de Tehnologie, care au ca scop sprijinirea cercetătorilor în dezvoltarea comercială și utilizarea rezultatelor cercetării lor.

Unde merg studenții noștri?

Această infografie arată unde merg studenții noștri după absolvirea lor.

IST-Austria_Where-do-alumni-go_piechart-e1541512843946.png

Unde este IST Austria?

Institutul este la doar 25 de minute de mers cu autobuzul de la Viena, care este constant votat unul dintre cele mai bune orașe din lume în care să locuiască. Studenții noștri au posibilitatea de a alege să locuiască în Klosterneuburg, o zonă liniștită înconjurată de păduri frumoase sau chiar în agitatia din Viena. De asemenea, avem o serie de opțiuni de locuințe în campus.

Locații

Klosterneuburg

Address
Am Campus,1
3400 Klosterneuburg, Austria Inferioară, Austria