Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Școala antreprenorială ®

Management Center Innsbruck leagă cele mai bune din știință, economie și consultanță la conceptul unic al unei Școli Internaționale de Antreprenoriat. Fondată în 1995/96 ca un sprijin al conceptului unic al Universității Innsbruck Open, Management Center Innsbruck a câștigat o poziție de top în peisajul internațional al învățământului superior. Astăzi, peste 3.200 de studenți, 1.000 de profesori, 240 de universități partenere din întreaga lume și nenumărați absolvenți și angajatori prețuiesc foarte mult ceea ce oferă Școala Antreprenorială®. În cadrul conceptului "Comprehensive University Innsbruck", MCI se străduiește să instruiască pe cei motivați, care doresc să-și construiască viitorul prin educație continuă orientată spre scopuri, în dezvoltarea lor personală și profesională. MCI oferă programe educaționale absolvente, non-universitare și postuniversitare de cel mai înalt nivel pentru managerii senior și juniori de la toate nivelurile de conducere și sucursale. Programele MCI se concentrează pe toate nivelurile de personalitate și includ zone de cunoștințe de ultimă oră din domeniul științei și practicilor relevante pentru afaceri și societate. Ca centru de informare și comunicare orientat internațional, MCI este deschis spre noi perspective, metode și proiecte. Dialogul constructiv și dezvoltarea cooperativă a competențelor interdisciplinare sunt doi dintre pilonii predării și învățării la MCI. MCI sprijină competitivitatea organizațiilor și influențează profesionalizarea afacerilor, administrației, politicii și culturii. Cercetarea și dezvoltarea aplicată sunt în mod special apreciate la MCI pentru consolidarea inovației în companiile locale și asigurarea instruirii orientate spre calitate. Încorporat într-o rețea vastă de patroni, sponsori și parteneri, MCI este un motor important în poziționarea orașului Innsbruck, Tirol și Austria, ca centru pentru întâlniri academice și internaționale. Cooperarea noastră de vecinătate cu Universitatea din Innsbruck, apropierea de centrul istoric al orașului Innsbruck și arhitectura puternică a locației reprezintă o expresie a filosofiei și a misiunii acestui centru de învățământ superior, exemplar internațional.


Misiunea noastră

Management Center Innsbruck MCI Management Center Innsbruck urmează conceptul de școală antreprenorială ®. MCI împuternicește oameni motivați pentru a obține performanțe remarcabile, oferă o competență academică profundă și creează transfer de know-how inovatoare într-o rețea internațională puternică.


Factorii de succes

Învățământul de calitate Învățământul de înaltă calitate ne asigură poziția în rândul instituțiilor academice de vârf în lumea vorbitorilor de limbă germană Contribuția intelectuală Contribuția noastră intelectuală este aplicată, orientată spre afaceri și orientată spre orientarea internațională Orientarea noastră internațională puternică generează know-how, prestigiu și valoare adăugată clienții noștri Orientarea clienților și a serviciilor Oportunitatea clienților și a serviciilor noastre este exemplară Oamenii și cultura Cultura corporatistă prosperă pe încrederea reciprocă, angajamentul angajaților noștri, spiritul antreprenorial și responsabilitatea față de societate Marca brandului MCI este recunoscută pe plan internațional și reprezintă performanță, profesionalism, și rețeaua de competențe Rețeaua noastră internațională creează un avantaj competitiv și o valoare adăugată pentru părțile interesate Inovare Inovația în curs formează baza poziției noastre pe piață și ne asigură competitivitatea Infrastructura Infrastructura noastră excelentă creează o atmosferă atractivă și stimulantă ironment


Campus

Management Center Innsbruck (MCI) și-a creat reputația de universitate de științe aplicate la nivel internațional, prin orientarea către client și prin gestionarea consecventă a calității. Munții Tirolezi, facilitățile sportive și de agrement ale regiunii, apropierea de Germania, Elveția și Italia și tradiția academică de lungă durată din Innsbruck garantează o ambianță unică pentru studenți. În locațiile sale centrale, MCI oferă o infrastructură remarcabilă, cu săli de cursuri atractive și bine echipate, laboratoare informatice și săli de lucru în grup, cu stații de lucru de ultimă generație și facilități de cercetare, pensiuni studentești în vecinătate, o gamă largă de bunuri locuri de luat masa, parcare convenabila si transport public excelent.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Germană

Această școală oferă și:

Doctorat

Management Center Innsbruck

Programul de Doctorat Executiv în Management, oferit în comun de Universitatea din Antwerp, Școala de Management din Antwerp și Management Center Innsbruck al MCI Managem ... [+]

Fapte scurte

Titlul academic: doctor în management sau doctor în științe sociale

Durata: 4 ani; part time

Condiții preliminare: Admiterea la programul de doctorat executiv necesită un MBA, Master sau echivalent, o experiență de muncă de cel puțin 10 ani și a trecut cu succes procesul de admitere.

Următorul studiu începe: toamna 2017, înregistrarea este deschisă. După înregistrare, veți fi contactat de către directorul academic pentru un interviu.

Limba: Engleză

Programul de doctorat în management

Programul de Doctorat Executiv în Management, oferit în comun de Universitatea din Antwerp, Școala de Management din Antwerp și Management Center Innsbruck al MCI Management Center Innsbruck , are ca scop managerii și factorii de decizie care au obținut o diplomă de doctorat (Dr., PhD sau DBA) doresc. Accelerează dezvoltarea propriilor sale expertize în cercetare și aplicarea de soluții științifice la provocările actuale din industrie și companii. Programul de doctorat executiv este provocator din punct de vedere intelectual, se vede ca o educație de nivel superior la cel mai înalt nivel academic, depășind decalajul dintre doctoratul tradițional și doctoratul orientat spre practică (DBA).... [-]

Austria Innsbruck
Noiembrie 2019
Engleză
Part time
4 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Universitätsstraße,15
6020 Innsbruck, Tirol, Austria
Website
Număr de telefon
+43 512 2070 – 2100