Management Center Innsbruck

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Antreprenorială School®

O Centrul de Management Innsbruck link-uri împreună cele mai bune din știință, economie și consultanță la conceptul unic al unei Antreprenoriale School® internaționale Fondat în 1995-1996 ca pilon principal al conceptului unic al Open University Innsbruck, Centrul de Management Innsbruck a câștigat o poziție de top în peisajul internațional al educatie inalta. Astăzi, mai mult de 3.200 de elevi, 1.000 de profesori, 240 de universități partenere din întreaga lume, și absolvenți și angajatori nenumărate valoare extrem de ceea ce are de oferit Antreprenoriale School®.

În cadrul conceptului de "Comprehensive Universitatea din Innsbruck" MCI se străduiește să mentor oameni motivati, care doresc să își construiască viitorul prin educație continuă orientată spre obiectiv, în dezvoltarea lor personală și profesională.

MCI oferă absolvent, non-universitare și post-universitare programe educaționale de cel mai înalt standard pentru manageri seniori și juniori de la toate nivelurile de management și ramuri. Programele MCI se concentreze pe toate nivelurile de personalitate și includ domenii de cunoaștere de stat-of-domeniu din știința și practica relevante pentru afaceri și societate. Ca un centru de informare și comunicare orientat pe plan internațional, MCI este deschis noi perspective, metode și proiecte. Dialogul constructiv și dezvoltarea cooperantă a competențelor interdisciplinare sunt doi dintre pilonii de predare și învățare la MCI.

MCI sprijină competitivitatea organizațiilor și influențează profesionalizarea afacerilor, administrație, politică și cultură. cercetare și dezvoltare sunt evaluate aplicate în special la MCI pentru consolidarea inovației în cadrul companiilor locale și asigurarea instruirii orientate spre calitate.

Încorporat într-o rețea largă de patroni, sponsori și parteneri, MCI este un motor important în poziționarea Innsbruck, Tirol și Austria ca un centru de întâlniri academice și internaționale. Noastră vecinătate de cooperare cu Universitatea din Innsbruck, apropierea de animata Old Town Innsbruck și puternic arhitectura locației sunt o expresie a filozofiei și misiunea acestui centru exemplar pe plan internațional de învățământ superior.

Misiunea noastră

MCI Management Center Innsbruck urmărește conceptul de întreprinzător School®. MCI le permite oamenilor motivați pentru a obține performanțe deosebite, oferă competență academică profundă și creează inovatoare de transfer de know-how-ul într-o rețea internațională puternică.

Factorii noștri de succes:

predare de calitate

Învățământul de înaltă calitate ne asigură poziția în rândul instituțiilor academice de vârf din lumea vorbitorilor de limbă germană

contribuţia intelectuală

Contribuția noastră intelectuală este aplicată, orientată spre afaceri și orientată spre soluții

orientare internațională

Orientarea noastră internațională puternică generează know-how, prestigiu și valoare adăugată pentru clienții noștri

Pentru clienți și servicii de orientare

Orientarea noastră pentru clienți și servicii este exemplară

Oameni și cultură

Cultura noastră corporativă se dezvoltă pe încrederea reciprocă, angajamentul angajaților noștri, spiritul antreprenorial și responsabilitatea față de societate

Marca

brand-MCI este recunoscuta pe plan international si standuri pentru performanta, profesionalism, cunoștințe și competențe

Reţea

Rețeaua noastră internațională creează un avantaj competitiv și o valoare adăugată pentru părțile interesate

Inovaţie

Inovația continuă reprezintă baza poziției noastre pe piață și ne asigură competitivitatea

Infrastructură

Infrastructura noastră excelentă creează un mediu atractiv și stimulativ

Campus & Locații

Centrul de Management Innsbruck (MCI) a stabilit o reputație ca o universitate orientată pe plan internațional de științe aplicate prin orientarea spre client și de management al calității coerente.

Munții tiroleze la îndemână, imbatabile facilități de sport și îmbrăcăminte de petrecere a timpului liber din regiune, apropierea de Germania, Elveția și Italia și tradiția academică de lungă durată Innsbruck toate garantează o ambianță unică pentru studenți.

La locațiile sale centrale, MCI oferă o infrastructură remarcabilă, cu săli atractive și bine echipate de curs, laboratoare de calculator și camere de grup de lucru, cu stații de lucru de stat-of-the-art și facilități de cercetare, cămine studențești în apropiere, o gamă largă de locuri bune pentru a mânca afară, parcare convenabil și transportul public excelent.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

Doctorat

Programul de doctorat în management executiv

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 4 anii November 2019 Austria Innsbruck

Programul de doctorat executiv oferit de Universitatea din Anvers, Școala de Management Anvers și Centrul Innsbruck Management este un patru ani, part-time program bazat pe cercetare pentru a directorilor executivi care doresc să aplice abilitățile relevante și actuale de cunoștințe și de cercetare la problemele de afaceri contemporane în industria lor sau la locul de muncă. [+]

O Programul de doctorat executiv oferit de Universitatea din Anvers, Școala de Management Anvers și Centrul Innsbruck Management este un patru ani, part-time program bazat pe cercetare pentru a directorilor executivi care doresc să aplice abilitățile relevante și actuale de cunoștințe și de cercetare la problemele de afaceri contemporane în industria lor sau la locul de muncă. Programul este un program premium de dezvoltare executiv conceput pentru a fi academic riguroasă și provocator intelectual. Programul va fi livrat la campusul Școlii de Management Anvers si campusul Management Center Innsbruck.

După apărarea cu succes teza de doctorat (după 4 ani), participanții vor câștiga un doctorat în științe de management sau de doctorat în științe sociale (emise de Universitatea din Antwerp *).... [-]


Videoclipuri

MCI's international outreach

Innsbruck, ❤ of the alps

Contactează

Adresă, linia 1 Universitaetsstrasse 15
6020 Innsbruck, Tyrol, Austria
Telefon undefined