Management Center Innsbruck

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala antreprenorială ®

Management Center Innsbruck leagă cele mai bune rezultate din știință, economie și consultanță la conceptul unic al unei școli antreprenoriale internaționale ® . Fondat în 1995/96 ca punct de bază al conceptului unic Innsbruck Open University, Management Center Innsbruck a obținut o poziție de top în peisajul internațional al învățământului superior.

Astăzi, peste 3.400 de studenți, 1.000 de profesori, 276 universități partenere din întreaga lume și nenumărați absolvenți și angajatori apreciază foarte mult ceea ce oferă Școala antreprenorială ® . În cadrul conceptului „Universitatea cuprinzătoare Innsbruck”, MCI se străduiește să consilieze oameni motivați, care vor să își construiască viitorul printr-o educație continuă orientată spre obiective, în dezvoltarea lor personală și profesională. MCI oferă programe de învățământ absolvenți, non-absolvenți și postuniversitari de cel mai înalt standard pentru manageri seniori și tineri de la toate nivelurile de conducere și sucursale.

Programele MCI se concentrează pe toate nivelurile personalității și includ domenii de cunoștințe de ultimă generație din știință și practică relevante pentru afaceri și societate. Ca centru de comunicare și informare orientat pe plan internațional, MCI este deschis la noi perspective, metode și proiecte. Dialogul constructiv și dezvoltarea cooperativă a competențelor interdisciplinare sunt doi dintre pilonii predării și învățării la MCI. MCI susține competitivitatea organizațiilor și influențează profesionalizarea afacerilor, administrației, politicii și culturii. Cercetarea și dezvoltarea aplicată sunt deosebit de apreciate de MCI pentru consolidarea inovației în companiile locale și pentru asigurarea instruirii orientate spre calitate.

Încorporat într-o rețea largă de patroni, sponsori și parteneri, MCI este un motor important în poziționarea Innsbruck, Tirol și Austria ca centru pentru întâlniri academice și internaționale. Cooperarea noastră învecinată cu Universitatea Innsbruck, apropierea de animatul oraș vechi Old Innsbruck și arhitectura puternică a locației sunt o expresie a filozofiei și a misiunii acestui centru de învățământ superior exemplar internațional.


Misiunea noastră

MCI Management Center Innsbruck urmărește conceptul de Școală antreprenorială ® . MCI împuternicește oamenii motivați să obțină performanțe deosebite, oferă o competență academică profundă și creează un transfer de cunoștințe inovatoare în cadrul unei rețele internaționale puternice.


Factorii de succes

Predare de calitate: Predarea de înaltă calitate ne asigură poziția în rândul principalelor instituții academice din lumea germanofonă.

Contribuția intelectuală: contribuția noastră intelectuală este aplicată, relevantă pentru afaceri și orientată către soluții.

Orientare internațională: Orientarea noastră internațională puternică generează cunoștințe, prestigiu și valoare adăugată pentru clienții noștri.

Orientarea către client și serviciu: orientarea noastră către clienți și servicii este exemplară.

Oameni și cultură: cultura noastră corporativă prosperă la încrederea reciprocă, angajamentul angajaților noștri, spiritul antreprenorial și responsabilitatea față de societate.

Brand: MCI este recunoscut pe plan internațional și reprezintă performanță, profesionalitate, cunoștințe și competență.

Rețea: Rețeaua noastră internațională creează un avantaj competitiv și o valoare adăugată pentru părțile interesate.

Inovare: Inovația continuă constituie baza poziției noastre pe piață și ne asigură competitivitatea.

Infrastructura: infrastructura noastră excelentă creează un mediu atractiv și stimulant.


Campus

Management Center Innsbruck (MCI) și-a stabilit o reputație de universitate orientată la nivel internațional de științe aplicate prin orientarea către clienți și un management de calitate consecvent. Munții Tiroliei în accepțiunea, facilitățile sportive și de agrement imbatabile ale regiunii, apropierea de Germania, Elveția și Italia și tradiția academică de lungă durată a Innsbruck garantează o atmosferă unică pentru studenți.

În locațiile sale centrale, MCI oferă o infrastructură deosebită, cu săli de conferințe atractive și bine dotate, laboratoare de calculatoare și săli de lucru în grup, cu stații de lucru și facilități de cercetare de ultimă generație, cămine pentru studenți în apropiere, o gamă largă de bunuri locuri pentru mâncare, parcare convenabilă și transport în comun excelent.

Locații

Innsbruck

Address
Universitätsstraße,15
6020 Innsbruck, Tirol, Austria
Număr de telefon
+43 512 2070 – 2100

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări

AACSB Accredited