Citește Descrierea Oficială

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) este un centru de excelență pentru finanțe. Situată în Viena (Austria), a fost înființată de Institutul pentru Studii Avansate (IHS), Universitatea din Viena și WU (Universitatea Viena de Economie și Business). Aceste trei instituții și-au unit forțele și expertiza, pentru a crea un centru din Viena, cu scopul de a produce cercetări recunoscute pe plan internațional și de a oferi o educație doctorală competitivă.

VGSF oferă un program structurat, cu normă întreagă, în finanțe. Oferim un mediu stimulativ de învățare și de cercetare și sprijin financiar pentru studenții restanți din întreaga lume. Facultatea noastră include profesori și facultate de juniori de la IHS, Universitatea din Viena și WU. Ei sunt profesioniști distinsi, în domeniul lor de cercetare, care publică în reviste proeminente. VGSF invită în mod regulat profesori de vârf să predea cursuri și să-și prezinte activitatea curentă. Absolvenții noștri pot aștepta o carieră plină de satisfacții la instituțiile academice de vârf.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

Vienna Graduate School Of Finance

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) invită studenți promițători cu profiluri academice remarcabile să se aplice pentru programul nostru de doctorat în finanțe. VGSF ... [+]

Doctor în Finanțe - Vienna Graduate School Of Finance

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) invită studenți promițători cu profiluri academice remarcabile să se aplice pentru programul nostru de doctorat în finanțe. VGSF este rezultatul cooperării dintre trei instituții: Institutul de Studii Avansate (IHS), Universitatea din Viena și WU (Universitatea de Economie și Afaceri din Viena).

Avantaje cheie ale programului:

Programul de doctorat este un program de 5 ani, cu normă întreagă, structurat în cursuri și cercetare. Doctoranzii beneficiază de un mediu stimulator de cercetare și de învățare și beneficiază de îndrumare continuă de la facultate pe întreaga durată a programului. La VGSF, ești mai mult decât un student; sunteți un coleg și un membru al comunității noastre. Membrii facultății sunt experți de top în domeniile lor respective și colaborează cu profesioniști și academicieni de renume din întreaga lume, care sunt invitați în mod periodic la VGSF pentru cursuri sau seminarii pentru oaspeți.... [-]

Austria Viena
Contactează şcoala
Engleză
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză