Citește Descrierea Oficială

MDCI lucrează în Regatul Unit, Orientul Mijlociu și Africa furnizarea de logistică, administrare și suport de marketing pentru programe academice postuniversitare în numele unui număr de universități din Regatul Unit.

Compania cu sediul Bahrain prevede, de asemenea, programe de dezvoltare executive și programe adaptate.

În treizeci de ani de furnizarea de programe executive MDCI a ajutat doi și jumătate de mii de profesioniști din Golf pe bază pentru a spori carierele lor cu calificări academice recunoscute la nivel mondial, și-a ajutat să introducă cele mai recente gândire de afaceri și abilități în Golf.

Un element-cheie al programelor MDCI este ca lectori din Marea Britanie zbura din Golf să livreze modulele lor care permit profesioniștilor locali să-și continue îngrijitorii lor, în timp ce studia pentru masterat lor de doctorat.

Dezvoltarea executivă (Masterclass) și programe adaptate de la MDCI incorporeaza cele mai recente gândire academică și aplicarea acesteia de a performanței organizaționale, și a fost proiectat pentru a reflecta cultura specifică a țării gazdă. Programele sunt livrate in mai multe discipline de profit publice, private și nu pentru, potrivite pentru toate tipurile de organizații și în mod special concepute pentru manageri ambițioși și directori.

Programele de formare a dezvolta baza de cunoștințe și abilități de directori de astăzi și manageri și de a ajuta elevii aplică idei și concepte de reale probleme organizatorice, probleme și viziuni. Programele sunt livrate de către o echipă foarte experimentată de cetățeni britanici, dintre care toți au o experiență considerabilă din lumea educației executiv în diferite contexte naționale. Alte servicii furnizate de MDCI includ: consultanță educațională, management de examen, consultanță de management.

istorie

În MDCI începutul anului 1990 a stabilit o bază în Bahrain pentru a deservi nevoile marilor companii saudite petrochimice și petroliere arabe. Ulterior, programele au fost oferite pentru studenții maturi din alte țări ale CCG de la baza sa de Bahrain și Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Qatar și Oman birouri prin satelit. Peste 2.500 de directori mature au beneficiat de serviciile oferite de MDCI.

Compania deține atât Ministerul Comerțului și Ministerul înregistrărilor Educație în Regatul Bahrain ca un birou de reprezentant al societății-mamă din Regatul Unit.

Premiul Reginei

În fiecare an, Majestatea Sa Regina Elisabeta premii de recunoaștere a ei, în aprecierea muncii efectuate în străinătate de către organizațiile Regatul Unit în sectorul de export. MDCI și societatea-mamă DA Group s-au acordat această onoare și ofițeri ai companiei au fost invitați la o recepție oficială la Palatul Buckingham. Premiul a fost prezentat companiei de Rt Hon. Tony Blair - prim-ministru.

Modelul executiv "Modelul" este un termen care se referă la metoda de timp a servit de a oferi programe de studii postuniversitare Marea Britanie universitară, pe o bază part-time pentru directori ocupat. Acesta oferă studenților executiv local, cu aceeași experiență de învățare în care s-ar bucura pe programe similare part time, la campusul universitar.

În general, studenții sunt directori mature, în mod normal, cu experiență semnificativă industrie. Vârsta medie a studenților este de 35 de curent MDCI și cele mai multe au de peste 8 ani de experiență relevantă.

Partenerul universității oferă componentele academice identice ale programului, inclusiv de predare pe care studenții se bucură în campus. MDCI asigură suportul local pentru ambele universitare și studenților.

Dezvoltare Management Centre International Ltd este o companie înregistrată Marea Britanie. Compania face parte din grupul Durham Associates, cu sediul la Coach House Old, Castle Eden, County Durham. Președintele Grupului este de renume international academice de management și autor profesorul Geoff Lancaster.

MDCI este gestionat de un consiliu de administrație din Regatul Unit. Directorul general este Robert LF Rice, care deține Bahrain rezidență și a trăit și a lucrat în Orientul Mijlociu și Africa de aproximativ 35 de ani. În 2009 a fost identificat ca fiind unul dintre liderii în educație executiv în țările MENA de către Orientul Mijlociu Economic Digest MDCI se bazează pe tehnologia informației și interfața om pentru a atinge nivelul ridicat de sprijin studenților și să asigure întreținerea procedurilor de operare University.

Studenții și organizațiile lor sponsor apreciaza modelul executiv de livrare pentru o serie de motive, în special:

  • Ocupat nu sunt eliminate din munca lor pentru perioade lungi
  • Elevii nu au dificultăți în aclimatizarea la culturi străine
  • Programe de viață și de muncă integrează experiența elevilor cu cele mai recente gândire academică
  • Organizațiile care beneficiază de cunoștințele studenților care aplică acestora în mediul de lucru pe o bază iterativ
  • cunoștințele studenților este consolidat prin adăugarea de noi cunoștințe academice pentru experiența lor existente - un concept educațional important în sine
  • Întregul pachet, inclusiv materialele sunt livrate studentului în Bahrain, acest lucru le eliberează, de exemplu, de la un timp pierdut găsirea de cărți de text
  • În plus, taxele pentru programul oglinda taxele din Marea Britanie, dar fără costuri costisitoare de cazare, de subzistență și de călătorie.
  • Organizațiile apreciază păstrarea angajaților lor în timpul perioadei de studiu și de multe ori să beneficieze de aplicarea imediată a noii gândire
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


Management Development Centre International

Un Doctorat în Administrarea Afacerilor (DBA) oferă un nou traseu pentru o calificare de doctorat. Acesta este conceput special pentru liderii cu experiență în sectoarele ... [+]

Marea Britanie Doctorat în Administrarea Afacerilor (DBA) sprijinit local de MDCI

Un Doctorat în Administrarea Afacerilor (DBA) oferă un nou traseu pentru o calificare de doctorat. Acesta este conceput special pentru liderii cu experiență în sectoarele privat, public și terț. Spre deosebire de un doctorat tradițional, DBA permite candidaților să contribuie la cunoaștere prin "noua aplicație a teoriei", mai degrabă decât "dezvoltarea unei noi teorii". În plus, DBA încearcă să impulsioneze limitele practicii profesionale. Rezultatul este o capacitate sporită în conducerea gândirii pentru schimbarea organizațională și o mai mare pregătire pentru rolurile de conducere și / sau de consultanță.... [-]

Bahrain Manama Regatul Unit London Kuweit Kuwait City Oman Muscat Qatar Doha Arabia Saudită Al Khobar Riyadh  + 9 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Study British Executive MBA in Bahrain