United Business Institutes

Introducere

Citește Descrierea Oficială

United Business Institutes (UBI) este o instituție privată de învățământ superior din Bruxelles, Belgia, cu campusuri afiliate în Luxemburg și China. De la fondarea sa în 1992, UBI oferă educație de afaceri britanică de cea mai înaltă calitate la nivel de licență, absolvent și postuniversitar. Toți studenții UBI studiază și obțin o diplomă recunoscută la nivel mondial din Marea Britanie prin parteneriatul UBI cu Middlesex University, Londra (Marea Britanie).

Programele de licență UBI se concentrează pe afaceri într-un context internațional și, astfel, încorporează diverse aspecte ale managementului internațional și ale economiei globale pe parcursul tuturor cursurilor. Școala proiectează în continuare programe speciale de imersiune care le permit elevilor să experimenteze subiecte de afaceri la nivel mondial. În cadrul cursului de imersiune globală din China, de exemplu, studenții pornesc într-o călătorie de 1 săptămână la Shanghai pentru a afla despre Asia și mediul său de afaceri.

Cursurile UBI sunt concepute în mod special pentru a combina subiecte din lumea reală cu cele mai recente în gândirea de management. UBI crede în educație care își pregătește studenții pentru mediul profesional și astfel pune accent pe proiecte practice, activități orientate în carieră și stagii.

Un alt semn distinctiv al abordării educaționale a UBI este mediul personal de învățare și învățare pe care UBI, ca instituție privată, îl poate oferi studenților săi. Sali de clasă mici și interacțiunea directă și îndrumarea din partea facultății și a personalului permit studenților să dezvolte abilități individuale și căi de carieră. Studenții UBI devin parte dintr-o comunitate strânsă de colegi studenți, facultăți, personal și studenții noștri apreciați la nivel global.

Această combinație de succes de a câștiga un grad recunoscut la nivel mondial din Marea Britanie, axat pe managementul internațional, orientarea în carieră și un mediu de dezvoltare personală a fost extins la deschiderea de noi campusuri în Luxemburg în 2013 și China în 2018.

Locații

Bruxelles

Address
Rue de Namur 48
1000 Bruxelles, Bruxelles, Belgia

Wiltz

Address
Château de Wiltz
9516 Wiltz, Diekirch, Luxemburg

Programe

Această școală oferă și: