Citește Descrierea Oficială

ESPM

ESPM sa născut în 1951 printr-un proiect al Rodolfo Lima Martensen, participarea la o invitație de la Pietro Maria Bardi, apoi director al São Paulo Muzeul de Arta (MASP) - și susținut de Assis Chateaubriand, presedinte al Associated Newspapers în timpul cel mai mare grup media din Brazilia. Cu numele de MASP Advertising School, a avut loc inițial o sală de muzeu.

Sub îndrumarea Martensen și sloganul „Teach care face“, școala sa întâlnit la acel moment, profesioniștii de pe piață pentru a livra curs gratuit; dar a păstrat în prezent filosofia asociază întotdeauna practica cu teoria, care astăzi caracterizează cele mai multe cursuri universitare.

Și deja cu numele de São Paulo Scoala de Propagandă a rămas instalat pe MASP pana in 1955, cand sa mutat la propriul său sediu în aceeași clădire, și a câștigat denumirea „superioară“. În 1971, Otto Hugo Scherb a preluat și a propus schimbarea numelui la Escola Superior de Propaganda e Marketing, menținut până în prezent. Cu sprijinul Antonio Delfim Neto - la ministrul de finanțe timp și, de asemenea, un exponent al USP - cursul a fost adaptat pentru formatul de patru ani, apoi cursuri de comunicare create și la scurt timp după, recunoscut de Ministerul Educației.

Misiune, viziune și valori

MISIUNE

Generarea de valoare pentru liderii societății care fac transformatoare pentru educație.

viziunea 2020

Fii cea mai importantă instituție de învățământ, de învățare și de cercetare - în comunicare, management și tehnologie - orientată spre piață.

valorile

  • durabilitatea economică, socială și de mediu
  • Îmbunătățirea și promovarea culturii braziliene
  • sistem social bazat pe libera inițiativă, libertatea de exprimare, standardele etice și meritocrației
  • Transformarea, creativ și inovator, ca motivator principal al acțiunilor noastre
  • Oamenii comise, respectate și apreciate
Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Doctorat

ESPM

Programul Licențiat în Comunicare și motivația propriu-zisă a consumatorilor Practici ESPM (PPGCOM ESPM) a început în 2006, cu curs de Master universitar și a avut un cur ... [+]

informaţii despre program

Programul Licențiat în Comunicare și motivația propriu-zisă a consumatorilor Practici ESPM (PPGCOM ESPM) a început în 2006, cu curs de Master universitar și a avut un curs de doctorat aprobat în 2012. Acesta are ca scop de a instrui profesori și cercetători cu experiență în operațiunile naționale și internaționale, capabile să efectueze și să conducă activități de cercetare, de orientare și de educație în domeniul comunicării și a consumului. facultate și studenții săi au o producție intelectuală evaluate la nivelul maxim de CAPES.

Diferențială și abordare

Diferentialul programului este subiectul investigat: acesta este primul și singurul PPGCOM brazilian dedicat in intregime la studiul interfeței dintre comunicare și consum și relațiilor pe care le articulate. O analiză critică a societății de masă și consumului, pe culturi mass-media și conturile de capital, include studiul teoriilor clasice și discutarea abordărilor contemporane. Este o prioritate a PPGCOM promovarea unui mediu intelectual angajat să agendei științifice naționale și internaționale și dezvoltarea societății braziliene.... [-]

Brazilia São Paulo
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESPM

(c) Bolsas concedidas por agências de fomento, incluindo: Cota de cumpărare a unui program de sprijin pentru Pós-Graduação de Instituições de Ensino Particulares (PROSUP) ... [+]

(c) Bolsas concedidas por agências de fomento, incluindo: Cota de cumpărare a unui program de sprijin pentru Pós-Graduação de Instituições de Ensino Particulares (PROSUP) / Cursos Novos / Capes (seleção anual); Bolsas individuale pleiteadas junto à Fapesp (conforme calendário da Agência).

Un Comissão Permanente de Bolsas (Coordonador do Programa, Vice-Coordonator, reprezentant al Escritorio de Apoio a Projetos, reprezentativ), conduce un proces selectiv, care se referă la toate aspectele care se referă la toate aspectele legate de activitățile desfășurate pe plan local / ; competențe apoiar eventos acadêmicos, quando solicitados; com desempenho acadêmico e curricular exemplar e intensa participação em atividades científicas recomendadas.Além disso, un manual de la bola é avaliada semestralmente pela Comissão de Bolsas pelo desempenho obtido la Avaliação Discente.... [-]

Brazilia São Paulo
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză