Citește Descrierea Oficială

Despre Acadia Divinity College

Acadia Divinity College (ADC) se află în campusul uneia dintre cele mai vechi și mai respectate universități de arte liberale din Canada, Universitatea Acadia. Ca seminar oficial al baptiștilor canadieni din Atlantic Canada (CBAC) și al Facultății de Teologie din cadrul Universității Acadia, ADC are o istorie remarcabilă de echipare a creștinilor pentru slujirea cu normă întreagă și voluntară în Canada și în lume. Oferind programe de studii full-time și part-time la burlaci, masterat și doctorat, precum și programe de educație continuă, elevii ADC sunt convinși de profesorii lor să pună întrebări, să exploreze profunzimea credinței lor și să cultive chemând, fie prin slujire academică sau vocațională, prin instruire intelectuală riguroasă, formare spirituală semnificativă și experiență practică a slujirii.

Impactul ADC este local și global. Populația noastră diversă de elevi de peste 200 de studenți provine din Canada și din mai mult de 12 țări și reprezintă 15 denumiri. Prin intermediul diverselor noastre parteneriate, studenții pot studia, cerceta și staționa în unele dintre cele mai mari orașe din lume sau cele mai îndepărtate sate din nordul Canadei.

Ne-am angajat să dotăm bărbați și femei din diverse medii și contexte pentru a le sluji pe alții în dragostea și cunoașterea lui Isus pentru a câștiga încrederea în Cuvântul lui Dumnezeu pentru a vorbi cu realitățile vieții de astăzi prin:

Dezvoltarea cunoștințelor: învățăm cu rigoare academică și angajament fidel. Ne dezvoltăm abilitățile în domeniul cercetării și al învățării pe tot parcursul vieții. Producem cercetări și publicații care creează cunoștințe și explorează noi idei.

Îmbunătățirea formării personale: facilităm formarea creștină și îngrijim comunitatea relațională. Subliniem explorarea identității, înțelegerea de sine și creșterea personală.

Abilități de cultivare: Dezvoltăm competențe pentru slujirea bisericii și pentru serviciul creștin mai larg. Mentinem liderii în parteneriat cu bisericile locale și alte agenții.

ADC este acreditată de Asociația Școlilor Teologice din Statele Unite și Canada .

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

Acadia Divinity College

Vă invităm să vă alăturați la Acadia pentru a câștiga energia, abilitățile și adâncimea de care aveți nevoie pentru călătoria pe distanțe lungi în minister și pentru a vă ... [+]

Doctorul de la Ministerul Acadia vă va ajuta prin:Oferind oportunități de răcorire personală prin închinare, prietenie și încurajare în timp ce se află în campus, într-un frumos loc de retragere, cum ar fi Valea Annapolis din Nova Scotia.Îmbogățind mintea și sufletul, mergând mai adânc prin studiul avansat al scripturilor și teologiei.Îmbunătățirea vieții spirituale prin cursuri și însoțire în formarea spirituală.Consolidarea competențelor dvs. de slujire și de conducere prin cursuri practice avansate de la practicanți.Ajutându-vă să desfășurați cercetări de ultimă oră pentru a descoperi perspectivele pentru eficiența ministerului în secolul 21.

Vă invităm să vă alăturați la Acadia pentru a câștiga energia, abilitățile și adâncimea de care aveți nevoie pentru călătoria pe distanțe lungi în minister și pentru a vă îmbunătăți eficiența în calitate de lider creștin. Uitați-vă puțin timp și explorați acest site, apoi contactați-ne pentru a putea discuta despre modul în care vă putem ajuta în îndeplinirea chemării dvs. ca lider al ministerului pentru lumea de astăzi.... [-]

Canada Wolfville
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Acadia Divinity College - Equipping Christians to Serve