Read the Official Description

Bine ati venit la IEDE Business School, Scoala de Business de la Universitatea din Madrid european, referentul de afaceri absolvent, internațional, în Chile.

Noastra de Business School, de origine spaniolă (1991) și în Chile din 1995, ocupă Clasament poziții privilegiate în plan local și internațional, caracterizate prin programele de formare și dezvoltare excelente în lumea afacerilor.

Noștri 7.000 de absolvenți au dobândit în săli de clasă noastre, abilități cum ar fi munca în echipă și stăpânirea de internaționalitate, permițându-le să funcționeze în lumea globalizată de azi cu succes.

Suntem o instituție independentă și pragmatic, în conformitate cu cerințele actuale ale lumii afacerilor. Având cerințe clare de piață, IEDE Business School încurajează elevii săi și comunitatea, creând rețele și relații internaționale.

Studentii nostri se bucura de parteneriate internaționale cu universități de renume, cum ar fi Universitatea din Lleida, Shanghai Jiao Tong University, Universitatea din California Irvine, Universitatea Regent (Londra) și Sao Paulo Business School (Brazilia), în plus față de regulat, Medicii vizita Califoria Riverside și Universitatea Westminster (Londra), plus Universității Europene din Madrid.

40% dintre profesorii nostri au grad academic de Doctor sau doctorat, reprezentând opt naționalități diferite.

IEDE Business School are peste 150 de acorduri de companii din Chile, cu acele companii care se bazează pe școala noastră de a instrui directori și managerii lor.

STAMP noștri internaționali

Într-o globalizată și competitiv în care trăim astăzi, IEDE Business School este puternic angajat la satisfacerea nevoilor tuturor profesioniștilor într-o perspectivă internațională, care caută de dezvoltare și / sau îmbunătățirea cunoștințelor lor, la fel ca în lor abilități manageriale pentru aplicarea practică a vieții de zi cu zi.

Acesta este motivul pentru IEDE Business School este specializată în formare absolvent și educație executiv pentru care aspiră servi în funcții de conducere și de gestionare; oferind studenților noștri o experiență internațională și multicultural, în conformitate cu standardele internaționale de calitate.

Acest angajament la rândul său, este susținută de profesori de diferite naționalități și elevii înșiși, care, pe baza discuțiilor constructive schimb de experiență profesională, precum și opțiunea de a întâlni culturi de țări cu sejururi internaționale pe care le pune la dispoziție pentru toți elevii sai, cursuri gratuite pentru actualizarea conținut, și evenimente exclusive în căutarea de a păstra actualizat absolvenții săi.

Astfel, obiectivul principal al IEDE Business School este de a asigura că absolvenții lor răspunde așteptărilor lor și pentru a atinge obiectivele lor de carieră.

Programs taught in:
Spaniolă

Această școală oferă și:

Doctorat

IEDE Business School Chile

Acest program urmărește să contribuie la dezvoltarea și aprofundarea cunoștințelor și abilităților elevilor din Chile care primesc recunoașterea unui grad, spațiu europea ... [+]

PREZENTARE

Datorită Protocolul adițional la Acordul de cooperare semnat între IEDE Business School (sediul central Santiago de Chile), si la Universitatea din Lleida (Spania), începând cu 2 februarie 2010, în Chile pot participa la programul de doctorat al Universității, studiile culminând în apărarea tezei de doctorat la sediul Universității spaniol. Acest program urmărește să contribuie la dezvoltarea și aprofundarea cunoștințelor și abilităților elevilor din Chile care primesc recunoașterea unui grad, spațiu european valabil învățământului superior atașat în mod automat în 47 de țări.

Universitatea din Lleida am peste 700 de ani, a fost inițial creat de Bull de Sanctitatea Sa Papa Bonifaciu al VIII-, emis la Roma la data de 1 aprilie a anului 1297 și, ulterior, de către Privilege Real SM El Rey Don Jaime II, a acordat în Zaragoza la o septembrie 1300. Universitatea cu aproximativ 10.000 de studenți, este public și este situat în orașul de Lleida, cu peste 135.000 de locuitori, este capitala provinciei și în Comunitatea Autonomă Catalonia, și zona de influență de 200.000 de locuitori, situat la circa 160 km. din orașul Barcelona și aproximativ 450 de km. de Madrid. Normele legale aplicabile acestui program este Decretul Regal 1393/2007 din 29 octombrie 2007 (Monitorul Oficial nr 260, din data de 30 octombrie 2007), care prevede gestionarea universitar oficiale și de abrogare RO RO 55/2005 și 56/2005 (în funcție de perioada de tranziție până în 2015) și Decretul Regal 99/2011, din 28 ianuarie, prin care învățăturile oficiale ale Doctorat (BOE din 10 reglementate februarie 2011).... [-]

Chile Providencia