Read the Official Description

Cine suntem noi?

Universitatea Centrală din Chile este o instituție de învățământ superior național și privat - nonprofit - care preia formarea academică dintr-un angajament ridicat față de țară de a livra în țara sa un cetățean cu conștiință socială, promotor al valorilor toleranța, pluralismul și echitatea, precum și respectul și acceptarea diversității în toate domeniile muncii lor. Universitatea are o valoare fundamentală formarea integrală a studenților săi. Aceasta implică o perspectivă a învățării intenționate, care tind să consolideze o personalitate responsabilă, critică, participativă, creativă și de susținere, cu capacitatea de a recunoaște și de a interacționa cu mediul său și de a-și construi astfel identitatea culturală. Acesta urmărește să promoveze creșterea umană printr-un proces care implică o viziune multidimensională a persoanei și tinde să dezvolte aspecte precum inteligența emoțională, intelectuală, socială, materială și etică. Rolul corporației ca centru de iradiere și difuzor al cunoașterii, artei, sportului, tradițiilor și istoriei naționale în societate este, de asemenea, de o importanță vitală.

Înființată în 1982, UCEN este - împreună cu alte două instituții - cea mai veche universitate privată din Chile. În prezent deține diplome tehnice la nivel superior, un sediu regional în La Serena și nouă facultăți care predă 31 de cursuri de licență și mai mulți absolvenți, masterat și doctoranzi; promovează în special cercetarea prin intermediul centrelor de studiu, al institutelor de cercetare și al unui Fond de cercetare internă, care sunt adăugate la activitatea de cercetare desfășurată în facultățile, școli și scaune. Cu mai mult de paisprezece studenți universitari și absolvenți și peste 20.000 de absolvenți, aceasta confirmă succesul său ca un caz unic în sistemul universitar chilian. Într-adevăr, deoarece constituie o propunere educațională diferită care reinvesteste toate profiturile sale în aceeași entitate; deține clădirile, terenurile și alte bunuri în care operează; și a cărui administrare și dezvoltare se sprijină pe propriii cadre universitare printr-o structură guvernamentală democratică.

UCEN are o infrastructură și echipamente de prim nivel și în renovare constantă, cu un total de 81.981 de metri pătrați construit. Are mai multe clădiri situate în centrul orașului Santiago, un centru sportiv în înălțime și un sediu regional în La Serena.

Instituția are un sigiliu de calitate, susținut de 34 de ani de predare excelentă, o pregătire excelentă a personalului nostru academic și o activitate de extindere extensivă desfășurată pentru a pregăti profesioniști competenți cu o vocație pentru serviciul public, principii care sunt evidente atât în misiunea ca și în valorile casei noastre de studii.

vedere

Fiind o universitate legată de societate în diversitatea sa, cu o poziție consolidată în Santiago și La Serena. Formator de persoane integrale, cu o ofertă de programe academice de calitate în diferitele lor nivele și generatoare de cunoștințe în domenii de interes instituțional. Toate acestea, în cadrul unui management eficient și al unei poziții financiare stabile și durabile.

misiune

Oferiți o educație superioară de excelență și o pregătire cuprinzătoare a oamenilor într-un cadru de valoare, creând noi oportunități pentru studenții și absolvenții lor; generând cunoștințe în domenii selective și corelând sarcinile instituționale cu cerințele societății și ale țării.

Programs taught in:
Spaniolă