Citește Descrierea Oficială

Universidad de la Sabana este o tânără universitate columbiană privată, înființată în 1979, care a dobândit reputația pentru excelența academică, precum și pentru inovație, tehnologie și internaționalizare. La Sabana deține și Acreditarea națională de înaltă calitate, acordată de Ministerul Educației din Columbia, fiind cea mai tânără universitate din Columbia, cu o reacție de 8 ani.

Angajamentul nostru pe termen lung pentru îmbunătățirea continuă se bazează pe șapte priorități strategice ale Universității:

112439_English_version_strategic_priorities.png

Universidad de la Sabana , Columbia de la Universidad de la Sabana pe Vimeo.

Misiune

Universidad de la Sabana , o instituție civilă de învățământ superior, asigură că profesorii, studenții și ceilalți membri ai mănăstirii universitare se angajează liber să caute, să descopere, să comunice și să păstreze adevărul în toate domeniile cunoașterii, în unitatea vieții și cu coerență a gândirii, a cuvintelor și a acțiunilor, bazate pe o concepție creștină a omului și a lumii, ca o modalitate de a contribui la progresul societății.

Promovează respectul pentru demnitatea transcendentă a persoanei umane și, într-un mediu de libertate responsabilă, promovează o perfecțiune integrală a tuturor membrilor comunității academice, cu o atenție personalizată și un exercițiu academic creativ, riguros și interdisciplinar.

În plus, încurajează să facă și să experimenteze munca ca serviciu și un mijloc de a construi o societate justă, pașnică și de susținere.

Universitatea se referă la toate sectoarele societății și contribuie cu soluții legitime la problemele sale multiple și complexe, prin activități interdisciplinare, competente și de susținere. Această lucrare este rezultatul acțiunii comune de cercetare și predare, care se concentrează pe binele comun, coexistența și cooperarea dintre bărbați - fără nicio discriminare - și pe recunoașterea necondiționată a vieții umane, a persoanei și a familiei în societate.

Viziune

Universitatea își planifică viitorul ținând cont de două puncte de pornire: realitatea sa internă și forțele externe care gravitează în prezent. Acest viitor este unul care formulează și afirmă Misiunea și își exprimă scopurile și aspirațiile pe termen mediu și lung, precum și modul în care se așteaptă să fie recunoscut.

Din această perspectivă:

 • Vrem să facem Universidad de la Sabana un centru de cunoaștere superioară, de primă clasă, care să deservească persoana, familia și societatea. Vrem să "educăm oamenii de cunoaștere cu un simț al vieții creștine". În acest mediu favorabil unei reflecții senine, dorim să cultivăm știința care are rădăcini în principiile cele mai solide și dorim ca lumina să fie proiectată pe toate domeniile cunoașterii. "* Pentru a atinge acest nivel de calitate, trebuie să utilizăm cel mai mult un personal adecvat, să le ofere mijloacele necesare pentru a-și continua pregătirea și pentru a obține resursele tehnice și economice care ne vor permite să ne îndeplinim misiunea.
 • Vrem o universitate deschisă oricui dorește formarea profesională a competențelor; o persoană care este capabilă să stimuleze crearea unei societăți mai drepte și mai umane prin munca lor, apreciind neprihănirea judecății, coerența vieții și dorința de a sluji.
 • Vrem o universitate care apreciază profund persoana, nevoile și aspirațiile sale de dezvoltare, în toate aspectele.
 • De asemenea, dorim o universitate a cărei membri din comunitatea academică sunt angajați în toate misiunile și scopurile sale.
 • Vrem o universitate care să se concentreze pe profesorii săi, care să promoveze formarea și cercetarea pedagogică umanistă, științifică, tehnică și artistică. De asemenea, dorim profesori care se bucură de oportunități continue pentru dezvoltarea și îmbunătățirea lor.
 • Vrem o universitate ale cărei profesori și angajați găsesc toate oportunitățile de creștere personală și profesională, precum și mijloacele necesare unei vieți demne și confortabile pentru ei înșiși și pentru familiile lor.
 • Vrem o universitate cu studenți foarte capabili, convinși de proiectul lor academic, cu o gândire critică și o perspectivă matură și responsabilă a vieții.
 • Vrem o universitate deschisă tuturor persoanelor care îndeplinesc cerințele de acces la învățământul superior la nivelul la care se predă la universitate, indiferent de situația lor financiară.
 • Vrem o universitate care, conștient de condițiile și realitatea în care este inserată, devine un interlocutor permanent și valabil în fața comunității academice și științifice și înaintea diferitelor sectoare ale societății și culturii; o universitate care promovează cooperarea pentru dezvoltarea de proiecte și programe comune și pentru schimbul de talente și resurse.
 • Vrem o universitate care să servească ca un far de lumină, să lumineze și să transmită un mod de gândire foarte structurat în toate domeniile cunoașterii, dintr-o perspectivă creștină.
 • Vrem o universitate a cărei angajare în dezvoltarea cunoașterii contribuie la soluționarea problemelor majore și la răspunderea noilor cerințe și nevoi ale societății.
 • Vrem o universitate care să fie deschisă spre răspândirea cunoștințelor și gata să ofere cele mai bune oportunități și să facă educația un proces permanent și flexibil.

 • Dorim ca Universidad de la Sabana se concentreze pe cunoștințe superioare , de ordinul întâi, în serviciul persoanei, familiei și societății.
 • Vrem să "educăm oamenii de cunoaștere cu un simț al vieții creștine". Vrem să cultivăm știința în acest mediu, care să conducă la o reflecție senină, bazată pe principiile cele mai solide și dorim ca lumina sa să fie proiectată în toate domeniile cunoașterii. "* Pentru a atinge acest nivel de calitate, trebuie să angajăm persoanele cele mai potrivite, să le ofere mijloacele necesare pentru a-și continua formarea și să obțină resursele tehnice și economice care ne vor permite să ne îndeplinim misiunea.
 • Vrem o universitate deschisă oricui dorește să participe la formare profesională ; o școală care, apreciind criteriile de onestitate, coerența vieții și dorința de a servi, este capabilă să stimuleze, prin munca sa, configurarea unei societăți mai drepte și mai umane.
 • Vrem o universitate care să valorifice oamenii, nevoile și aspirațiile lor de dezvoltare la toate nivelurile .
 • Vrem o universitate în care toți membrii comunității academice se dedică misiunii și scopului lor. Vrem o universitate care să se concentreze pe profesorii săi, promovând cercetarea și pregătirea umanistă, științifică, tehnică și artistică și pedagogică și dorim profesori care se bucură de oportunități permanente pentru dezvoltarea și îmbunătățirea lor.
 • Vrem o universitate în care toți profesorii și angajații săi să găsească oportunități de dezvoltare personală și profesională , precum și mijloacele necesare pentru o viață demnă și confortabilă pentru ei înșiși și pentru familiile lor.
 • Vrem o universitate cu studenți foarte capabili, convinși de proiectul lor academic, cu o capacitate critică și o perspectivă adultă și responsabilă a vieții.
 • Vrem o universitate deschisă tuturor celor care au condițiile necesare învățământului superior la nivelul la care se predă la școală, indiferent de situația lor financiară.
 • Vrem o universitate care, conștient de condițiile și realitatea în care este inserată, devine un interlocutor permanent și valabil în fața comunității academice și științifice și înaintea diferitelor sectoare ale societății și culturii; o universitate care promovează cooperarea pentru dezvoltarea de proiecte și programe comune și schimbul de talente și resurse.
 • Vrem o universitate care să servească ca un far de lumină, să lumineze și să transmită un mod de gândire foarte structurat în toate domeniile cunoașterii dintr-o perspectivă creștină.
 • Vrem o universitate a cărei angajare în dezvoltarea cunoașterii contribuie la soluționarea problemelor majore și la răspunderea noilor cerințe și nevoi ale societății.
 • Vrem o universitate deschisă transmiterii cunoștințelor , gata să ofere cele mai bune oportunități și să facă educația un proces permanent și flexibil.

* Beato Josemaría Escrivá de Balaguer, La Universidad. Foco cultural de prim orden, 25 mai 1960.Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

Universidad de la Sabana

Programul nostru academic vizează formarea cercetătorilor cu cunoștințe teoretice și metodologice solide pentru a interpreta problemele de comunicare ale contextului soci ... [+]

Programul nostru academic, aprobat prin Rezoluția 19693 din 28 septembrie 2017, își propune să antreneze cercetători cu cunoștințe teoretice și metodologice solide pentru a interpreta problemele de comunicare ale contextului social actual. Programul nostru este destinat profesorilor universitari și cercetătorilor din diferite domenii ale cunoașterii, în special al Științelor Sociale și Umane, cu scopul de a-și îmbunătăți înțelegerea tehnicilor, ideilor și abordărilor de cercetare noi, avansate în domeniul comunicării.

Programul pune accentul pe studiul transformărilor mediului comunicativ, ca produs al dezvoltării tehnologice.

Linie de cercetare

Comunicarea în cadrul organizațiilor... [-]

Columbia Chía
August 2019
Part time
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Así fue la visita al campus de nuestros estudiantes de posgrado de Ibagué y Neiva

Solidaridad Universitaria, Universidad de La Sabana, voluntariado en acción

Universidad de La Sabana, Colombia