Universități, Școli și Colegii în Dominica

Cele Mai Bune Școli & Universități în Dominica 2019

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din Dominica. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Dominica. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din Dominica și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în Dominica și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Dominica direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

2 Rezultate din Dominica

All Saints University, Dominica

Dominica Roseau

All Saints University is committed to providing high quality education leading to a Doctor of Medicine (MD) Degree at very affordable fees. The University strives to produce broadly and thoroughly educated graduates who realize that the medical profession is not simply a trade to be learned but that it denotes a sense of social responsibility.


International University For Graduate Studies - IUGS

Doctorat Doctor în Educație Dominica Portsmouth

Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials.