Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi

Brilliance Business School este o instituție de învățământ de prestigiu care oferă un spectru larg de programe postuniversitare de afaceri și de management în colaborare cu parteneri internaționali și organisme globale. Programele postuniversitare diferă în funcție de doctorat, masterat și diplomă în diverse domenii de activitate și management.

În ultimii ani, Brilliance Business School a fost întotdeauna o destinație vitală pentru mii de profesioniști de management care au beneficiat de diversele sale programe în diferite domenii de activitate. Brilliance Business School are absolvenții a mii de absolvenți care au finalizat cu succes programele.

112548_pexels-photo-1047277.jpeg

Andreea Ch / Pexels

La nivel corporativ, Brilliance Business School colaborează cu sute de organizații de renume din sectoarele de afaceri multinaționale și interne, unde sunt furnizate programe postuniversitare, formare profesională și servicii de consultanță în management.

Echipa de management Brilliance Business School , profesori, instructori și consultanți sunt dedicate în comun furnizării de profesioniști în afaceri nu numai cunoștințelor și experiențelor incrementale, ci și practicile practice și tehnicile practice de care au nevoie în cariera lor de afaceri.

Filosofie și credințe

u141_original.pngBrilliance Business School consideră că programul de învățare este un sport de echipă de 3 trepte; Învățând ca un proces, elevul ca persoană individuală și Brilliance Business School ca educator. Pentru a obține cele mai multe beneficii din evenimentul de învățare, fiecare unelte trebuie să funcționeze eficient în compatibilitate cu celelalte două. Brilliance are un set de filosofii și credințe pentru fiecare dintre cele trei componente.

Învățarea ca proces:

• Învățarea nu este un proces de tortură, așa cum unii au încercat să ne practice în trecut.
• Învățarea este un sport distractiv și creier.
• Învățarea are valoare limitată dacă nu este pusă în practică.
• Învățarea nu este o hrană cu linguriță. Este vorba despre cum să găsești lingura pe cont propriu. Uneori să-l inventezi.
• Învățarea este o călătorie fără tavane, granițe sau pereți.

Participantul ca persoană fizică:

• Participantul are capacități și abilități potențiale care au nevoie de un antrenor priceput pentru a le elibera.
• Participantul are diferite nevoi, atitudini, complicații și individualitate unică pe care trebuie doar să le înțelegem și să le respectăm.
• Participantul are dreptul de a gândi liber și de a-și exprima opinia fără a intra în zonele altora.

Brilliance Business School ca educator:

• Eliminăm ceea ce este comun cu conceptele eronate de învățare care ne-au fost practicate - ca studenți - de ani de zile.
• Vă inspirăm, încurajăm și motivăm învățarea. Dacă vă decideți să o dezactivați, este alegerea voastră.
• Nu vă vom învăța, vă vom oferi o oportunitate de a învăța.
• Nimeni nu te va ataca pentru propria ta gândire și credință. Vă puteți exprima în modul în care doriți, pur și simplu nu vă mai încălcați libertatea altora.
• Nu vă vom controla ce să gândim, vă vom călăuzi cum să gândiți.
• Sunteți aici la alegere! Puteți pleca după alegerea dvs. - atâta timp cât aveți libertatea de a lua decizia, sunteți responsabil de consecințele.
• Vom fi ca "alchimistul"!

cairo, mosque, egyptshadyshaker / Pixabay

De ce Brilliance

Brilliance a reușit să realizeze cu succes un număr mare de diplome profesionale și programe de formare cu diferite mărimi și complexități în diverse sectoare de afaceri pentru sute de profesioniști în afaceri.

Experienta noastra profesionala bogata ne permite sa vorbim in aceeasi limba a clientilor nostri din diferite sectoare si astfel sa intelegem nevoile lor de afaceri pentru a le permite sa isi atinga obiectivele profesionale. Acest lucru ne ajută să economisim timpul prețios al clienților noștri și să oferim soluția potrivită în funcție de nevoile lor specifice.

Înțelegem că succesul nostru este măsurat prin succesul clienților noștri. Cu toate acestea, Brilliance nu compromite niciodată calitatea acesteia, deoarece satisfacția clienților noștri este obiectivul nostru principal.

Următoarele puncte rezumă principalii factori de diferențiere:

  1. Programele de formare sunt bazate pe modele. Fiecare dintre diplomele noastre profesionale sau programele noastre de formare este construit pe un singur model principal. Modelul este discutat la începutul programului, cu indicarea etapei în care conținutul este împărțit în fiecare modul. Aceasta servește ca o foaie de parcurs care îi permite cursanților să cunoască modulele de formare și să le conecteze la etapele în care se află. De asemenea, îi ajută pe elevi să aibă o imagine holistică a întregului program.
  2. Accentul se pune pe o abordare practică a abilităților și a schimbării comportamentale, mai degrabă decât asupra aportului de cunoștințe.
  3. Expunerea internațională a celor mai bune practici în ceea ce privește aspectele culturale.
  4. O metodologie de învățare distinctivă care este unică pentru piață.
  5. Programele de înaltă calitate cu rata de satisfacție estimată de participanți / clienți peste 96%
  6. Proiectat și dezvoltat cursuri personalizate cu privire la principalii patru piloni ai organizațiilor: Obiective, Strategii, Procese și Oameni
  7. Experiențe diversificate în diferite sectoare de afaceri interne și multinaționale - FMCG, bancar, farmaceutic, industrial, servicii și ONG-uri care au beneficiat de cursurile noastre de formare și de diplomele profesionale
  8. Profesori, instructori și consultanți de top lucrează în colaborare cu partenerii internaționali și cu o echipă dedicată.
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

DBA

Brilliance Business School

DBA este gradul de terminale în afaceri și educație de management care combină cunoștințe foarte dezvoltate și "cercetare în acțiune". UBIS DBA este programul ideal de do ... [+]

DBA Prezentare generală

DBA este gradul de terminale în afaceri și educație de management care combină cunoștințe foarte dezvoltate și "cercetare în acțiune". UBIS DBA este programul ideal de doctorat care oferă o experiență cuprinzătoare care transformă perspectiva, cariera și viața. UBIS DBA oferă participanților instrumentele și tehnicile necesare pentru a-și dezvolta competențele de cercetare, analiză și gândire critică la cel mai înalt nivel. Astfel, participanții au șansa de a aborda o problemă importantă, nerezolvată, de afaceri și de conducere, într-o abordare riguroasă, meticuloasă și sistematică, care contribuie la succesul organizației lor, dezvoltând în același timp cunoștințe și teorii academice.... [-]

Egipt Cairo
September 2019
La zi
24 - 36 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză