Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Universitatea de Inteligență Artificială Mohamed bin Zayed (MBZUAI) din Abu Dhabi, este o instituție academică la nivel de absolvenți, bazată pe cercetare, care oferă programe de specialitate specializate pentru studenți locali și internaționali în domeniul Inteligenței artificiale.

MBZUAI își propune să sprijine avansarea cercetării științifice, dezvoltării, transferului și utilizării inteligenței artificiale prin introducerea MSc și doctorat. programe care permit studenților să își îndeplinească potențialul intelectual într-un mediu de ultimă generație.

Scopul MBZUAI este de a atinge excelența academică și de cercetare la nivel local, regional și internațional, ajutându-i pe studenții să reușească în cariera lor și să utilizeze cunoștințele dobândite pentru a face față uneia dintre cele mai mari provocări ale timpului nostru.

Unicitatea noastră. Marginea ta.

1. Cercetarea axată

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence este prima universitate de cercetare axată pe AI în lume. MBZUAI a parteneriat cu Institutul de Inteligență Artificială (IIAI), bazat pe Abu Dhabi, o forță globală în excelența și conducerea cercetării AI, pentru supravegherea doctoratului. studenți și dezvoltarea curriculumului.

2. Campusul

MBZUAI este complet integrat cu orașul Abu Dhabi, o capitală vibrantă care combină patrimoniul cu un stil de viață modern. Campusul, situat în Masdar City - una dintre cele mai durabile comunități urbane din lume - oferă facilități de ultimă generație, laboratoare și centre de cercetare oferind un mediu unic în care să vă desfășurați cercetarea.

3. Bursa de studii

MBZUAI oferă o bursă completă care acoperă 100% taxe de școlarizare și alte beneficii, cum ar fi o indemnizație lunară, asigurare de sănătate și cazare,

4. Oportunități profesionale

Conexiunile puternice MBZUAI cu guvernul național, industria și lumea academică, oferă o platformă pentru studenții noștri să se conecteze cu o rețea de parteneri strategici pentru a câștiga experiențe extraordinare prin posibile stagii în domenii precum asistență medicală, telecomunicații, tehnologie, guvern, finanțe și mult mai mult. Poarta perfectă pentru a vă conduce cu succes dezvoltarea profesională.

5. Mediul internațional

MBZUAI este cea mai bună universitate pentru șederea dvs. de cercetare. Solicitanții din toate țările și naționalitățile sunt bineveniți, deoarece admiterea și acceptarea programelor se vor baza pe un nivel academic și un merit ridicat. Prin crearea unui mediu de campus internațional, MBZUAI își propune să promoveze o cultură a incluziunii și dezvoltării.

121644_pexels-photo-1936299.jpeg

Locații

Abu Dhabi

Mohamed Bin Zayed University of Artificial Intelligence

Address
Masdar City
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite