École de Condé

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Campusul Paris este situat la câțiva pași de Place Cambronne într-un cartier plin de viață, aproape de Champ de Mars.

Școala de Condé Paris ocupă 6300 m² dedicate Desen, arte grafice și meserii fine. Proiectare și grafică arte și meserii centru Polul sunt situate în două clădiri separate, la câțiva pași unul de altul, cu o suprafata totala de 6.300 mp. Cladirea de Cambronne Street, în cazul în care sunt de proiectare de formare și arte grafice școlii, a fost complet renovat în 2014. Este una dintre cele mai moderne din clasa sa. Campusul găzduiește, de asemenea, Școala de Parfumuri o instituție parteneră de la Scoala de Conde.

Acesta este un total de set mai larg de instituții private de învățământ superior dedicate crearea în centrul Parisului.

Studiu în Paris

Studiu la Paris este de a alege o viață de student vibrant în inima unui centru economic și cultural dintre cele mai dinamice din lume. Acest lucru este crearea freca zilnic și se bucură de o sursă de esență mediu multicultural de creativitate.

Paris ritmul de evenimente legate de moda, design, artă și creativitate. Studenții beneficiază în mod direct de atmosfera ca Școala de Condé este implicat în zilele Proiectantului și alte evenimente în legătură cu proiectarea și crearea.

Condiții de viață și de a studia la Paris se bucura, de asemenea, potențialul cultural extraordinar al orașului ușor accesibil de la scoala din cauza locației sale centrale. Muzee, galerii, spatii de expunere sunt nenumărate. Participarea lor regulată este un avantaj decisiv în programul de formare. În cele din urmă, pentru a studia la Paris este de a fi aproape de o sursă de neegalat de locuri de muncă în industriile creative. Cu 363.000 de locuri de muncă înregistrate în acest domeniu, Paris a făcut precum Londra și cele mai multe capitale importante ale lumii.

Locații

Lyon

Address
7-9 rue Cambronne
75015 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa

Lyon

Address
23, rue Camille Roy
69007 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa

Nancy

Address
64, rue Marquette
54000 Nancy, Grand Est, Franţa

Grozav

Address
6, avenue Désambrois
06000 Grozav, Provence-Alpi-Coasta de Azur, Franţa

Bordeaux

Address
8, rue du gén. de Cheyron
33100 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Franţa

Torino

Address
5 Via Pisa, 10152
Torino, Piemont, Italia

Programe

Această școală oferă și: