Citește Descrierea Oficială

Școala Internațională de Management (ISM) este o școală de afaceri specializată, acreditată, cu sediul în Paris, Franța, cu programe pe cinci continente diferite.

Oferim studenților perspectiva globală pe care trebuie să o dezvolte ca lideri de afaceri moderni. Facem acest lucru prin menținerea claselor noastre mici, selecționate și diversificate din punct de vedere cultural, oferind programe în principalele centre comerciale din întreaga lume.

IMBA nostru dezvoltă liderii de afaceri globali de mâine, în timp ce DBA nostru este făcut pentru directori experimentați care încearcă să facă față provocărilor conducerii superioare la nivel internațional. Pentru practicieni dovediți, doctoratul nostru susține abilitățile de predare și cercetare necesare pentru a da comunității de afaceri și pentru a forma noua generație de lideri.

Construit pe valori globale

Fondatorul nostru, Jack Forget, a deschis ISM pentru a contesta modelul școlii de afaceri tradiționale.

Viziunea sa viza o școală exterioară care promovează inovația și noi modalități de predare. Ar fi o instituție cu adevărat globală, cu parteneriate pe piețele emergente din întreaga lume. Elevii de pe toate continentele vor învăța de la profesori de cea mai înaltă clasă și vor construi o rețea de valori profesionale în timp ce studiază.

ISM-ul de azi păstrează forța și agilitatea acestei filozofii fondatoare. Cu sediul în Paris, acum avem instituții partenere în New York , Shanghai , New Delhi , São Paulo și Cape Town . Continuăm să oferim studenților competențele de nișă, perspectiva globală și contactele pe viață de care au nevoie pentru a înflori ca lideri.

Pământ în practica din lumea reală

Studenții noștri sunt ambițioși. Sunt conduse să ajungă la vârf. Deci, în timp ce o bază solidă de cunoștințe teoretice este importantă, este esențială înțelegerea și experiența acționabile.

Ne selecționăm pe profesorii noștri atât pentru excelența lor în învățământ cât și pentru spiritul lor de afaceri pe teren. Când nu fac parte din ISM, pot fi găsite companii de vârf, care predă la școlile de afaceri de top din întreaga lume și influențează direcția practicilor internaționale de afaceri.

Clasele noastre mici, interactive, permit accesul apropiat la expertiza profesorilor noștri. Și pentru că studenții noștri sunt profesioniști cu experiență în sine, au șansa de a împărtăși cunoștințe originale și de a informa ce se întâmplă în clasă.

Realizat pentru directori de lucru

Studenții ISM sunt directori la nivel înalt cu programe exigente. Timpul lor este o resursă prețioasă și au nevoie de studiile lor pentru a se potrivi în jurul carierei și stilului lor de viață.

Această nevoie de flexibilitate inspiră tot ce oferim. Elevii pot combina cursuri față-în-față la Paris cu e-learning și pot participa la programe de peste mări la una din cele cinci instituții partenere din întreaga lume.

De asemenea, îi permitem studenților să-și personalizeze studiile și să se concentreze asupra a ceea ce contează cel mai mult pentru cariera lor. În funcție de gradul pe care îl aleg, aceștia pot urma o Pathway generalistă în managementul afacerilor internaționale sau pot fi specializați în finanțe, antreprenoriat și inovare sau în învățământul superior.

O rețea profesională durabilă

Pentru studenții noștri, beneficiile studierii la ISM continuă mult dincolo de ziua absolvirii.

Colegii de clasă și profesorii pe care îi întâlnesc în timpul școlii formează o rețea profesională pe toată durata vieții, cu idei, sprijin și oportunități care depășesc sectoarele de afaceri și granițele geografice.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


ISM - International School of Management

Doctoratul nostru dezvoltă abilitățile de cercetare și de predare de care aveți nevoie pentru a promova noi perspective și pentru a inspira următoarea generație de lideri ... [+]

Doctorat auto-ritm în managementul afacerilor internaționale

Doctoratul nostru dezvoltă abilitățile de cercetare și de predare de care aveți nevoie pentru a promova noi perspective și pentru a inspira următoarea generație de lideri de afaceri.

Structura flexibilă a doctoranzilor vă permite să studiați fără a vă lăsa locul de muncă pentru o perioadă mai lungă de timp. Acesta combină cursuri față-în-față la Paris cu programe speciale la cele cinci instituții partenere din întreaga lume și vă oferă posibilitatea de a beneficia de e-învățarea la cerere. Acest lucru vă oferă libertatea de a studia oriunde în lume, în momentele care se potrivesc carierei și stilului tău de viață.... [-]

Franţa Paris Statele Unite ale Americii New York Africa de Sud Cape Town India New Delhi  + 4 Mai mult
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
4 - 7 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
ISM - International School of Management

Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA) este conceput pentru a cultiva conducerea necesară pentru a face față provocărilor conducerii superioare la nivel internațional. ... [+]

Auto-paced DBA

Indiferent dacă căutați o înțelegere mai profundă a profesiei dvs. sau pur și simplu o nouă provocare personală, DBA vă oferă platforma de a vă extinde cunoștințele și de a aduce o importanță deosebită practicii de afaceri internaționale.

Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA) este conceput pentru a cultiva conducerea necesară pentru a face față provocărilor conducerii superioare la nivel internațional. O diplomă de doctorat cu relevanță managerială permite managerilor de vârf să-și aprofundeze expertiza, să contribuie la cunoașterea profesiei lor și să se pregătească pentru analizele complexe și luarea deciziilor necesare pentru conducerea superioară. Programul subliniază o înțelegere a managementului ca sistem; înțeleasă pe măsură ce funcționează în cadrul organizațiilor, sectoarelor și culturilor.... [-]

Franţa Paris Statele Unite ale Americii New York Africa de Sud Cape Town India New Delhi  + 4 Mai mult
Octombrie 2019
Engleză
Part time
4 - 6 ani
Campus
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to ISM

ISM MBA Program

ISM DBA

ISM PhD

International School Of Management
Address
ISM Paris 17, boulevard Raspail
75007 Paris, Île-de-France, Franţa
Website
Număr de telefon
+33 1 45 51 09 09
Address
ISM - International School of Management
Shanghai, Shanghai, China
Address
ISM - International School of Management
São Paulo, State of São Paulo, Brazilia
Address
101 astor place
New York, New York, Statele Unite ale Americii
Address
ISM - International School of Management
Cape Town, Western Cape, Africa de Sud
Address
amity university campus
New Delhi, Delhi, India