Paul-Valéry Montpellier 3 University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Situată în pădurile din nordul orașului, Paul-Valéry Montpellier 3 University , Facultatea de Litere, Arte, Limbi, Științe Umane și Sociale, poartă numele lui Paul Valéry, marele scriitor din Sète. Universitatea Montpellier a fost a treia universitate a Franței, înființată după Paris și Toulouse. Cu un sit de patrimoniu din secolul al XX-lea înregistrat, etichetat, campusul universitar se bucură de un cadru vibrant în care vegetația mediteraneană, un parc abundent și numeroase opere de artă se combină pentru plăcerea studenților și a utilizatorilor campusului.

Vitrina de cercetare a Universității găzduiește 19 echipe de cercetare interdisciplinare, un Labex (Laborator de excelență), un program ERC (European Research Council), un proiect IDEFI (Inițiative de excelență în formare inovatoare), precum și Maison des Sciences de l'Homme din Montpellier Sud. Universitatea Paul-Valéry își confirmă rolul de actor regional major în cultură prin profesionalizare și excelență.

Locații

Montpellier

Address
Route de Mende
34090 Montpellier, Occitanie, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: