University Of Limoges

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În inima Europei, University Of Limoges este un important grup multidisciplinar de învățământ superior într-un mediu mai propice dezvoltării științifice. Deschis, este un loc plin de interacțiuni, cu o populație diversă de studenți, structuri eficiente de găzduire, echipe strânse, formare bazată pe cercetarea unui nivel foarte înalt și oportunități bine identificate. Excelența sa științifică, cu laboratoarele sale de ultimă generație și parteneriatele majore, contribuie la inventarea lumii viitoare.

În fiecare an, University Of Limoges găzduiește peste 2000 de studenți internaționali, adică mai mult de 15% din corpul studențesc de la University Of Limoges . Peste o sută de lectori de cercetare și 200 de doctoranzi internaționali au ales, de asemenea, University Of Limoges . Cu o rețea puternică de parteneri internaționali, o fostă rețea dinamică și deținătoare a unei charte Erasmus, University Of Limoges este deschisă în mod hotărât lumii și vă întâmpină.

Locații

Limoges

Address
Rue François Mitterrand,33
87032 Limoges, Nouvelle-Aquitaine, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: