Citește Descrierea Oficială

Institutul German pentru Cercetare Economică (DIW Berlin) este unul dintre cei mai importanti institute de cercetare economică în Germania. Suntem o, institut independent non-profit implicate în cercetarea economică, servicii și consiliere politică. Colaboram indeaproape cu universități din Berlin și Brandenburg și suntem activi în rețele academice internaționale.

DIW Graduate Center (GC) vă oferă un program de doctorat de top în Economie din Berlin, un oraș interesant pentru studii de doctorat. În fiecare an, mulți cercetători economice tânăr și promițător din întreaga lume sunt atrasi de programul nostru bine conceput, membri ai facultăților de renume mondial, și parteneriatele noastre cu unele dintre instituțiile de cercetare de top din Germania și universități.

Programul nostru este ghidat de excelență și relevanță. Ne-am angajat pentru a oferi studenților noștri cu cele mai bune de formare de doctorat este posibil, deschizând calea pentru cariera lor în cercetarea academică și consiliere politică. Suntem mândri să vedem absolvenții noștri lucrează în universități de talie mondială, cum ar fi Universitatea Cornell, London School of Economics, și University College din Londra, precum și în instituții de politică, cum ar fi Comisia Europeană, Ministerul Federal German, și Deutsche Bundesbank. Explorați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre programul nostru. Pentru orice întrebări, suntem bucuroși să vă ajute.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

DIW Graduate Center

Se aplică la Graduate Center DIW, în cazul în care excelența academică întâlnește mediu stimulativ de cel mai mare grup economic de reflecție din Germania. ... [+]

Doctor în economie - cu o bursa full-time la DIW Graduate Center

Cine suntem Institutul German pentru Cercetare Economică (DIW Berlin) este unul dintre cei mai importanti institute de cercetare economică în Germania. Suntem o, institut independent non-profit implicate în cercetarea economică, servicii și consiliere politică. În plus față de co-operare strâns cu universități din Berlin și Brandenburg, suntem, de asemenea activă în rețele academice internaționale.

Scopul Graduate Center DIW este de a oferi studenților de doctorat remarcabile cu un mediu de cercetare și o structură de formare care se va dezvolta talentele lor într-o manieră exemplară. Acesta le oferă la o înțelegere profundă a proceselor economice și sociale, oferindu-le în același timp posibilitatea de a aplica cunoștințele lor în mediul de cercetare profesională a unuia dintre cei mai importanti think tank economic din Germania.... [-]

Germania Berlin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză