Citește Descrierea Oficială

EMBL locații

EMBL operează de la șase locații din întreaga Europă:

 • Heidelberg, Germania - laboratorul principal
 • Hinxton, Marea Britanie - Institutul European de Bioinformatică ( EMBL -EBI)
 • Grenoble, Franța - cercetare și servicii pentru biologie structurală
 • Hamburg, Germania - cercetare și servicii pentru biologie structurală
 • Roma, Italia - epigenetică și neurobiologie
 • Barcelona, ​​Spania - biologia țesuturilor și modelarea bolilor

Guvernanța EMBL

EMBL este o organizație interguvernamentală specializată în cercetarea de bază în științele vieții, finanțată din fonduri publice de cercetare din mai mult de 20 de state membre, inclusiv din Europa și Israel și din doi membri asociați, Argentina și Australia. EMBL este condusă de directorul general, în prezent profesorul Iain Mattaj, numit de organismul de conducere, Consiliul EMBL . Consiliul este compus din reprezentanți ai tuturor statelor membre și ale statelor membre asociate.

Misiunile EMBL

Piatra de temelie a misiunii EMBL este de a:

 • efectua cercetări de bază în biologia moleculară;
 • antrenează oameni de știință, studenți și vizitatori la toate nivelurile;
 • oferă servicii vitale oamenilor de știință din statele membre;
 • să dezvolte noi instrumente și metode;
 • să se implice activ în transferul de tehnologie;
 • și să integreze cercetarea europeană a științei vieții.

Cercetare la EMBL

Cercetarea la EMBL pune accentul pe analiza experimentală la niveluri multiple de organizare biologică, de la moleculă la organism, precum și biologie computațională, bioinformatică și biologie a sistemelor.

Cercetarea este efectuată de mai mult de 80 de grupuri independente care acoperă spectrul de biologie moleculară. EMBL este internațională, inovatoare și interdisciplinară. Cei 1600 de angajați din multe țări reprezintă discipline științifice, inclusiv biologie, fizică, chimie și informatică.

Posibilități de formare

O formare remarcabilă este disponibilă la mai multe niveluri: doctoranzi, postdocs și cercetători științifici. EMBL găzduiește un program cuprinzător de cursuri, conferințe și ateliere de lucru, multe organizate în colaborare cu organizația sora EMBL , EMBO (scurt pentru Organizația Europeană pentru Biologie Moleculară). În plus, Laboratorul oferă o platformă pentru dialogul cu publicul larg prin diferite activități de comunicare științifică, cum ar fi seria de cursuri, programele de vizitatori publici și diseminarea rezultatelor științifice.

Servicii științifice

Serviciile oferite de EMBL includ:

 • baze de date biomolecule de bază și instrumente bioinformatice, în special la EMBL -EBI;
 • furnizarea de fascicule de fascicul, instrumentație și tehnologie de înaltă performanță pentru biologia structurală la degradările din Hamburg și Grenoble;
 • Facilități de bază, care oferă acces la costuri eficiente și eficiente la metode și tehnologii care sunt costisitoare pentru înființare sau întreținere sau care necesită cheltuieli considerabile.

Citiți mai multe pe site-ul școlii.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

European Molecular Biology Laboratory

Unic în lume și vă așteaptă! EMBL International Ph.D. Programul, inițial înființat în 1983, reprezintă inițiativa emblematică a angajamentului EMBL față de instruirea și ... [+]

Formarea și inspirarea următoarei generații științifice - traditia excelenței EMBL

Ca singura organizație interguvernamentală de cercetare interguvernamentală din domeniul științelor vieții și ca un laborator de conducere în domeniul biologiei moleculare, EMBL este dedicată promovării excelenței în științele vieții moleculare din întreaga Europă. Una dintre cele mai bune modalități de a atinge acest obiectiv este inspirând și încurajând oameni de știință talentați să-i transforme în lideri capabili și creativi.

EMBL International Ph.D. Programul este "cel mai bun din clasa" din Europa. program pentru științele vieții. 240 de studenți din peste 40 de țări desfășoară doctorat. cercetare la EMBL în orice moment. În fiecare an, admitem o medie de 60 de studenți noi, care aparțin absolvenților de top din științe din țările lor. Aceștia sunt selectați cu atenție dintr-o mare grupă multinațională de solicitanți care a atins peste 1700 de cereri în 2012.... [-]

Germania Heidelberg
Înscriere Deschisă
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză