Graduate School of Life Science Munich

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala absolvită Știința vieții din Munchen face parte din Facultatea de Biologie și Facultatea de Chimie, Biochimie și Farmacie din Ludwig-Maximilans-Universität München (LMU). Aceste facultăți excelente sunt clasate în topul instituțiilor de învățământ în domeniul biologiei și biochimiei din Germania. Împreună cu Centrul de gene LMU și Klinikum der Universtität München (KUM), aparțin HighTechCampusLMU din Grosshadern-Martinsried, care este bine cunoscut pentru cercetările internaționale de ultimă generație în științele vieții. Grupurile de cercetare participante adesea colaborează cu Institutele adiacente Max-Planck pentru biochimie și neurobiologie și cu Centrul german de cercetare pentru sănătatea mediului (Helmholtz Zentrum München).

Clădirile de inspirație italiană ale prestigiosului Ludwig-Maximilians-Universität München sunt situate în centrul orașului München, aproape de Grădina Engleză, primul mare parc din Europa. Universitatea este printre cele mai vechi și mai mari din Germania. A fost fondată în 1472 în orașul bavarian Ingolstadt, sub ducele Ludwig the Rich, și după o oprire în Landshut, s-a stabilit definitiv la Munchen în 1826. De atunci, a atras numeroși savanți de renume. Printre ei s-au numărat inventatorul de raze X Wilhelm Roentgen, chimistul și tatăl agriculturii moderne Justus von Liebig și sociologul Max Weber. Încă de la concepție, universitatea a crescut 13 câștigători ai Premiului Nobel. Astăzi, cu cei 48.000 de studenți, dintre care 15% sunt studenți internaționali, Ludwig-Maximilians-Universität oferă o viață de elev vibrantă. Cei peste 700 de profesori și 3.000 de profesori asistenți formează un peisaj unic de cercetare și predare.

Încă o dată în 2017, Ludwig-Maximilians-Universität München deține o poziție de vârf în clasamentul mondial de reputație al revistei Times Higher Education, unde LMU apare pe locul 30. În consecință, LMU este printre cele mai renumite universități din Europa. Clasamentul mondial al reputației evaluează reputația unei universități în predare și cercetare, consultând oameni de știință renumiți din întreaga lume.

biozentrum sommer-100Graduate School of Life Science Munich","author_url":"","source":""}" />

Graduate School Life Life Munich (LSM), înființată în 2009, oferă un program internațional de doctorat în științele vieții care acoperă domenii de antropologie, biochimie și biologie celulară, ecologie, evoluție, genetică, microbiologie, științe ale plantelor, sistematică și zoologie pentru a fi motivați și cercetători calificați Programul este predat în întregime în engleză și oferă o pregătire științifică cuprinzătoare în una dintre universitățile de top din Europa. Membrii Școlii Absolvente fac parte din Facultatea de Biologie și Facultatea de Chimie, Biochimie și Farmacie din Ludwig-Maximilans-Universität München (LMU). Facultățile sunt clasate în topul instituțiilor de învățământ în domeniul biologiei și biochimiei din Germania.

Pregătirea de cercetare pentru un proiect specific va fi completată de seminarii, retrageri, cursuri de metode, instruire în abilități transferabile și participarea cel puțin la o conferință internațională. Programul de doctorat este deschis studenților care dețin un master sau diplomă sau, în cazuri excepționale, o diplomă de licență de 4 ani. Studenții de succes ai școlii absolvente vor primi o diplomă de doctorat (Dr. re. Nat.) De către LMU după 3 - 4 ani. Candidații trebuie să dovedească un cadru calitativ puternic, precum și interesul și capacitatea de a efectua cercetări independente.

Peste 39 de grupuri de cercetare, recunoscute la nivel internațional pentru abordările și tehnologiile lor inovatoare de cercetare, fac parte din facultatea de bază a Școlii Absolvente. Folosind abordări de ultimă generație, aceste grupuri își propun să răspundă la întrebări esențiale relevante pentru cercetarea biologică și biochimică de bază și aplicată. În cadrul propriului grup de cercetare sau în colaborare cu un grup de cercetare specializat din campus, doctoranzii LSM li se oferă posibilitatea de a învăța și comanda o varietate de tehnici. Astfel, doctoranzilor de la LSM li se oferă o pregătire completă în metode avansate în științele vieții.

Scopul programului este de a învăța nu numai expertiza tehnică necesară succesului în cercetare, ci și să ofere abilități indispensabile fiecărui om de știință responsabil și responsabil. Acesta din urmă include capacitatea de a comunica în limbaj simplu și disponibilitatea de a se angaja cu probleme bio-etice și de a participa la discursurile publice pe care le pot provoca. În plus, cursanții de limbă germană, inclusiv aspecte interculturale, sunt oferite studenților străini pentru a facilita integrarea. Studenții de succes își termină studiile postuniversitare după aproximativ trei-patru ani și li se acordă doctoratul (Dr. re. Nat.) De LMU.

teaser b studium-163Graduate School of Life Science Munich","author_url":"","source":""}" />

Locații

Munchen

Address
Grosshadernerstr. 2-4
82152 Munchen, Bavaria, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră