The European Wellness International Institute (EWII)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

142679_EWII-banner-intro.png

European Wellness International Institute (EWII)

European Wellness International Institute [EWII] este un organism profesional deținut în totalitate de European Wellness Academy. EWII este o organizație care se străduiește să recunoască învățarea anterioară. Recent, au apărut forme de doctorat care nu sunt specifice profesiilor sau disciplinelor și care sunt folosite de practicienii superiori ca vehicule pentru dezvoltarea profesională și pentru abordarea problemelor complexe de muncă sau de contribuție.

142689_EWII-banner-6.png

The European Wellness International Institute (EWII) recunoaște că cunoștințele și abilitățile pot fi obținute dintr-o gamă largă de învățare. Prin urmare, Institutul se angajează să se asigure că, dacă este cazul, cunoștințele și abilitățile dobândite prin experiența de muncă, experiența de viață, dezvoltarea profesională continuă (CPD) sau calificările anterioare pot fi recunoscute prin evaluări riguroase și profesionale relevante.

De ce să studiezi la Institutul European Wellness International?

  • Recunoaște valoarea învățării în afara unui cadru formal și recunoaște învățarea activă la locul de muncă.
  • Validează valoarea de învățare pe care elevii au obținut-o singuri și au acumulat de-a lungul anilor în domeniile lor de activitate.
  • Ajută elevii să economisească timp și bani, eliminând repetarea și duplicarea inutilă a materialelor care le este deja familiară.
  • Îmbunătățirea stimei de sine a elevului pe baza realizărilor lor profesionale, asigurând o egalitate mai mare de oportunități și practică în progresul carierei.

Locații

Edenkoben

Address
67480 Edenkoben, Rheinland-Pfalz, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: