Philadelphia University Jordan

Introducere

Citește Descrierea Oficială

121740_cami-3858508_640.jpg

Mesaj al președintelui

Fiind o instituție academică distinsă, Universitatea Philadelphia se angajează să devină un partener deplin în dezvoltarea atât a societății iordaniene, cât și a altor societăți la nivel regional și global. Rolul științei, tehnologiei, informației și mijloacelor de comunicare devine absolut vital pentru bunăstarea umanității. În următorii ani, acest rol va deveni un motor decisiv de creștere. Educația relevantă de înaltă calitate, susținută de cercetarea orientată spre probleme, interdisciplinară și interinstituțională, este singurul mijloc de a conduce orice societate să devină un partener activ în dezvoltarea civilizației umane.

Viteza globalizării și prăbușirea barierelor culturale și economice necesită educație modernă, învățare electronică și sisteme interactive înrădăcinate în interacțiune democratică, drepturile omului, libertate completă de gândire și creativitate sporită de către sectoarele tinere ale societății.

Deoarece dezvoltarea rapidă a cunoștințelor, științei și tehnologiei ar putea extinde decalajul cultural dintre generații și societate, abordările moderne ale educației și învățării interactive pe tot parcursul vieții vor deveni indispensabile în atenuarea efectelor acestei tendințe.

Purtând un nume venerat, cu rădăcini adânci în istorie, al unui oraș important din Decapolis, pe Drumul Regelui care leagă vechile civilizații, Philadelphia se angajează să înainteze pe drumul informațional prin motoarele gemene ale calității și modernității. Speră să facă o legătură puternică între cunoaștere, învățare și civilizația modernă.

Nota principală este furnizarea unei educații adecvate, cu dezvoltare rapidă și informată moral. Tinerii bărbați și femei sunt vehiculele care lansează societățile către un viitor propulsat de o educație de calitate către prosperitate și inovație. Universitatea Philadelphia și instituțiile sale surori vor fi esențiale pentru a aduce acest lucru.

Președintele

Prof. Mutaz Sheikh Salem121741_amman-4329305_640.jpg

Viziune, misiune și valori

Viziune

Să fie unul dintre cele mai recunoscute conglomerate educaționale ale Iordaniei, binecunoscute în Iordania, în sferele predării și învățării, cercetării și serviciilor comunitare conform standardelor internaționale.

Misiune

PU se străduiește să:

  • Pregătiți absolvenții care sunt bine echipați cu cunoștințe, abilități și valori și care sunt foarte motivați la învățarea pe tot parcursul vieții și capabili să îndeplinească cerințele contemporane.
  • Susținerea cercetării academice și a studiilor universitare și susținerea planurilor de inovare.
  • Stabilirea unui parteneriat productiv cu comunitatea locală.

valori

  • Corectitudine: Abordarea corectă a tuturor și respectarea valorii, demnității și libertății legitime a individului.
  • Transparență: abordarea clară în toate procedurile Universității cu studenți, personal academic și administrativ.
  • Integritate: respectarea deplină a moralei și eticii profesionale.
  • Apartenență: Având un sentiment de responsabilitate față de Universitate, comunitate locală și națiune.
  • Cooperare: Lucrul în grup între întregul personal al Universității și studenți în toate procedurile Universității.
  • Inovare: adaptarea ideilor și soluțiilor inovatoare în predarea și învățarea, precum și în domeniile de cercetare academică.
  • Profesionalism: capacitatea de a demonstra cunoștințe, abilități și capacitate în discipline.

Numele și semnificația

Denumirea "Philadelphia" provine din moștenirea culturală a Iordaniei. Este fostul nume de Amman, dat de Ptolemaeus Philadelphus în anul 285 î.Hr. Această fază a istoriei Iordaniei este capturată în coloanele elenistice din logo-ul universității. Steagul plasează logo-ul pe un fundal alb. Universitatea privată Philadelphia a fost înființată în 1989 ca instituție națională de învățământ superior. Universitatea este situată la 20 km la nord de Amman, pe drumul spre Jerash. Universitatea Philadelphia are opt facultăți și un corp de studenți de peste șase mii de studenți. Personalul său academic este format din peste 300 de membri ai facultății, care dețin diplome dintr-o gamă largă de universități distincte.121742_amman-4329316_640.jpg

Locații

Amman

Address
Jarash Road
Located 20-KM out of Amman
Amman Jordan

Amman, Amman Governorate, Iordania

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: