UCD Clinton Institute for American Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În mai 2001, Guvernul Irlandei a recomandat un Institut de Studii Americane ar trebui să fie stabilită în Irlanda. De asemenea, ea a decis că ar trebui să fie nume pentru președintele 42nd al Statelor Unite, presedintele William Jefferson Clinton, în semn de recunoaștere a rolului său atât personal, cât și pe cele ale Guvernului Statelor Unite, Congresul și oameni, în procesul de pace din Irlanda.

University College Dublin ofertat cu succes pentru proiect și Institutul Clinton pentru Studii Americane a fost stabilit în mod oficial la UCD. Succesul ofertei sa datorat în sprijinul entuziast și imaginația profesorului Maurice Brich al Scolii de Istorie si Archivese si Dr. Ron Callan a Școlii de limba engleză, Drama și Studii de film. Profesorul Carami a fost primul director interimar al Institutului și a jucat un rol-cheie în fundații de stabilire, cum ar fi introducerea programului Institutului de masterat în Studii Americane.

In anul 2004, profesorul Liam Kennedy a fost numit director, responsabil pentru programe de predare, de cercetare și de informare ale Institutului. El a fost supravegheat extinderea și diversificarea programelor de bază și internaționalizarea învățământului și a cercetării noastre. Aceasta a inclus crearea unei școli de vară internaționale, programe de MA - în mass-media și a conflictelor internaționale și în America de Politică și Politica externă - și a unui program de doctorat în Studii Americane.

Președintele Clinton a sprijinit cu căldură înființarea Institutului, plătind mai multe vizite și se adresează studenților în prelegeri memorabile.

Misiune

Prin cercetare, predare și implicarea publicului Clinton Institutul UCD promovează studiul avansat al Statelor Unite și a relațiilor sale la nivel mondial.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Doctorat » Vedea MA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Doctorat

PhD in American Studies

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 - 6 anii September 2018 Irlanda Dublin + 1 mai mult

[+]

.

ELIGIBILITATE Propunerea ar trebui să ofere un titlu provizoriu pentru teza, să explice ideea centrală, întrebarea sau problema pe care doriți să cerceteze și să justifice materialul alegere pe care intenționați să studieze. [-]

Contactează
Adresa locaţie
Belfield House
University College Dublin
Belfield, Dublin 4,

Dublin, County Dublin, IE