Bar-Ilan University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre universitate

Bar-Ilan University , una dintre cele mai mari universități din Israel, oferă studenților o gamă largă de oportunități academice și sociale unice, care nu sunt găsite în nici o altă instituție educațională israeliană.

De la înființarea sa în 1955, peste 130.000 de studenți au beneficiat de facilitățile academice și de cercetare exemplară ale Bar-Ilan și de dedicarea sa de a integra cultura și tradiția evreiască în toate programele de studiu. Prin asigurarea cercetătorilor și profesorilor de vârf din Israel și oferind studenților șansa de a-și explora rădăcinile evreiești, Bar-Ilan University oferă studenților resursele și expertiza pentru a reuși la locul de muncă și pentru a-și maximiza contribuția în societate ca cetățeni educați și conștienți de societate.

Elevii care sosesc din întreaga lume se întorc la Bar-Ilan vreun an pentru a studia în programele noastre de gradul de conducere. Sub supravegherea și îndrumarea profesorilor noștri premiate, aceștia sunt învățați abilitățile critice și analitice necesare pentru a-și explora domeniile de interes și creșterea academică. Bar-Ilan University oferă o gamă largă de programe universitare, postuniversitare și doctorale care sunt recunoscute la nivel global, inclusiv un număr de diplome internaționale care sunt predate în limba engleză.

Locații

Ramat Gan

Address
5290002 Ramat Gan, Districtul Tel Aviv, Israel