College of Law & Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În ultimii 20 de ani, Colegiul de Drept și Afaceri (CLB) a fost dedicat pregătirii următoarei generații de avocați israelieni și oameni de afaceri pentru provocările cu care se confruntă secolul XXI. Am combinat cele mai înalte niveluri de excelență academică, punându-ne accentul atât pe orientarea socială, cât și pe cea mondială, pentru a cultiva lideri care promovează valorile excelenței, profesionalismului și drepturilor omului.


CLB recunoaște importanța experienței internaționale și a expunerii globale în domeniile afacerilor și juridic și, prin urmare, oferă o serie unică de programe de limbă engleză, în plus față de programele de schimb educațional cu universități partenere din întreaga lume, toate dedicate pregătirii elevilor pentru a face față provocărilor globale evolutive și dinamice .

Un alt aspect important este abordarea CLB către o societate mai puternică, cu oportunități egale . Elevii participă la clinici juridice, programele de îndrumare și activități de mentorat, primind experiență practică în timp ce fac un impact pozitiv asupra societății.

CLB se mândrește cu un corp de student multicultural și divers, cu îngrijire personală și cu un mediu prietenos și de susținere - toate permițând fiecărui elev să-și atingă cele mai bune personalități. Până când elevii își părăsesc ușile, ei sunt complet echipați pentru a obține diplome de absolvent sau pentru a intra pe arena profesionistă, unde absolvenții noștri câștigă cel mai mare salariu din Israel.

Membrii facultății CLB sunt lideri în industriile lor și au obținut diplome de doctorat și au urmat post-doctoratul la cele mai bune universități din lume, inclusiv Harvard, Stanford, Columbia, NYU, Berkeley, Chicago și Oxford. Acestea fac parte integrantă din arena academică vibrantă a CLB, în care au loc cercetări de ultimă oră, ateliere de stimulare, publicații științifice și conferințe internaționale.

Locații

Ramat Gan

Address
Derech Ben Gurion 26, Ramat Gan
5110801 Ramat Gan, Districtul Tel Aviv, Israel
Număr de telefon
+972 - 3 - 6000800

Programe

Această școală oferă și: