GSSI - Gran Sasso Science Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

GSSI este un doctorat internațional. școală și un centru de studii avansate în fizică, matematică, informatică și științe sociale, situat în L'Aquila (Italia). A fost înființată în 2012 ca Centrul de Studii Avansate a Institutului Național de Fizică Nucleară (INFN) și apoi înființată în martie 2016 ca Școală de Studii Avansate care oferă studii postuniversitare. GSSI își propune să creeze un nou centru de excelență științifică în L'Aquila, care să promoveze competențele și structurile foarte specializate deja existente în zonă, cum ar fi laboratoarele naționale din Gran Sasso ale INFN și Universitatea L'Aquila, facilitând atragerea resurse la nivel înalt în domeniul științelor naturale și sociale. Scopul său este de a forma un capital uman de nivel înalt, care să integreze educația și cercetarea într-un mediu interdisciplinar plin de viață.


Institutul de Științe Gran Sasso oferă 30 doctorat. burse de fizică, matematică, informatică și științe sociale.

href = "http://www.gssi.it/phd/


GSSI - Gran Sasso Science Institute oferă 30 doctorat. burse în următoarele domenii: Fizica Astroparticulelor (8 burse), Matematică în științele naturii, sociale și ale vieții (8), Scicența computerului (7), Știința regională și geografia economică (7).

Limba oficială pentru toate cursurile de doctorat este engleza. Bursele se acordă timp de 4 ani, iar suma anuală este de 16.159,91 euro brut. Toți doctoranzii vor avea cazarea gratuită la facilitățile GSSI și utilizarea grădinii.

Cererea trebuie depusă prin intermediul formularului online disponibil pe www.gssi.it/phd/ până la 11 iunie 2020, ora 17:00 (fus orar italian).

GSSI este o școală internațională de doctorat și un centru pentru cercetare și învățământ superior în domeniile fizică, matematică, informatică și științe sociale. a fost fondată în 2012 în L’Aquila (Italia) ca centru de studii avansate a INFN - Institutul Național de Fizică Nucleară, iar apoi a fost înființată în 2016 ca Școală de Studii Avansate care oferă învățământ postuniversitar. Printr-o colaborare și interacțiune de zi cu zi, cercetătorii și studenții au oportunitatea de a construi o bună cunoaștere a metodelor de cercetare și de a experimenta contaminarea intereselor, abordările inovatoare și schimburile multiculturale în toate activitățile GSSI. În abordarea complexității lumii de azi, ne-am angajat să înlăturăm toate barierele dintre zonele de studiu și de cercetare ale GSSI, unde interdisciplinaritatea și fertilizarea încrucișată stau la baza a tot ceea ce facem.

Printre obiectivele noastre se numără diseminarea rezultatelor științifice către societate și promovarea evenimentelor culturale pentru publicul general, cetățenii și școlile.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați apelul pentru aplicații la www.gssi.it/phd/ sau să scrieți un e-mail la applications@gssi.it sau să sunați la +39 0862 4280433.

Locații

L'Aquila

Viale Francesco Crispi, 7

Address
Gran Sasso Science Institute
viale Francesco Crispi, 7

67100 L'Aquila, Abruzzo, Italia
Număr de telefon
+39 0862 4280262

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră