Citește Descrierea Oficială

Școala Doctorală Internațională a TIC a fost înființată în 2001, iar limba oficială este engleza. Programul de doctorat oferă abilitățile necesare pentru desfășurarea cercetărilor avansate la universități, organisme publice sau organizații private, în scopul de a progresa progresul științific și tehnologic și de a crea o clasă managerială cu o cultură profesională la nivel înalt și o deschidere internațională corespunzătoare.

Obiectivul specific al programului de doctorat este de a instrui profesioniști capabili să dezvolte sisteme informatice și de telecomunicații de înaltă calitate și inovatoare adresate soluționării problemelor complexe. Se urmărește, de asemenea, obiectivul de a spori abilitățile antreprenoriale ale studenților doctoranzi prin furnizarea de formare și oportunități specifice de a întreprinde stagii.

Școala internațională de doctorat în domeniul TIC oferă un program amplu de formare care exploatează natura multidisciplinară a cadrelor didactice și disponibilitatea unor laboratoare avansate. Programul de formare permite Școlii Doctorale Internaționale TIC să activeze acorduri de schimb de studenți și module de predare cu instituții similare din întreaga lume.

Până în prezent, activitatea de cercetare efectuată de Departament, datorită unei rețele solide de conexiuni între Școală și lumea afacerilor, inclusiv Centrele de Cercetare din zonă, a oferit oportunități de formare importante pentru peste 700 de doctoranzi începând cu anul 2001. Majoritatea Doctoranzii sunt internaționali și provin din întreaga lume.

De la înființarea școlii, ea a produs mai mult de 500 de doctori de cercetare; toți aceștia lucrează în prezent la centre de cercetare, universități și / sau întreprinderi la scară globală.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Doctorat

ICT International Doctoral School University of Trento

Programul Tehnologia informației și comunicării (TIC) oferă cunoștințele necesare pentru a desfășura activități de cercetare avansată la universități, organisme publice s ... [+]

Limba

Programul de doctorat oferă abilitățile necesare pentru desfășurarea cercetărilor avansate la universități, organisme publice sau organizații private, în scopul de a progresa progresul științific și tehnologic și de a crea o clasă managerială cu o cultură profesională la nivel înalt și o deschidere internațională corespunzătoare. Obiectivul specific al programului de doctorat este de a instrui profesioniști capabili să dezvolte sisteme informatice și de telecomunicații de înaltă calitate și inovatoare adresate soluționării problemelor complexe. Se urmărește, de asemenea, obiectivul de a spori abilitățile antreprenoriale ale studenților doctoranzi prin furnizarea de formare și oportunități specifice de a întreprinde stagii.... [-]

Italia Trento
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

ICT School